Laisvai pastatomos vonios

Rodoma 1-40 iš 52 prekės(-ių)

Svarstant, kokie vonios baldai ir įranga turėtų stovėti kambaryje, vonios pasirinkimas yra vienas iš svarbiausių aspektų. Tais atvejais, kai patalpoje vietos yra pakankamai daug, vis dažniau pasirenkama laisvai pastatoma vonia. Toks modelis leidžia sukurti modernų ir šiuolaikišką interjerą, tačiau tuo pačiu užtikrina ir maksimalų funkcionalumą.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti laisvai pastatomas vonias ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Jas taip pat galite apžiūrėti ir užsisakyti internetu. Siekiame Jums pasiūlyti vonios baldus, kurie žavėtų ne tik aukšta kokybe, bet ir patrauklia kaina. 

Laisvai pastatomų vonių privalumai

Laisvai pastatomos vonios išsiskiria formų ir skirtingų dydžių gausa, todėl jas paprasta pritaikyti prie bet kokio kambario dizaino ar paversti šį įrenginį pagrindiniu stiliaus akcentu. Išskirtinai atrodys juodos spalvos vonios, suteikiančios vonios kambariui elegancijos, o jeigu šis įrenginys derinamas prie klasikinio ar modernaus stiliaus, pravers tradiciniai baltos spalvos atspalviai. Svarbu priderinti laisvai pastatomos vonios dizainą prie kitų šiame kambaryje esančių elementų – taip pavyks išlaikyti harmoningą stilių.

Vonių dydžiai

Renkantis tinkamiausią vonios dydį, rekomenduojama atkreipti dėmesį į kambario išmatavimus – vonia turėtų neužstoti praėjimo, o šalia jos turėtų būti patogu įmontuoti ir kitus baldus. Didesniame vonios kambaryje, siekiant prabangos įspūdžio, ją galima montuoti ir kambario centre, tuo tarpu turint mažiau vietos, galima rinktis mažesnį dydį, tačiau nestandartinę formą. Skirtingų matmenų pasirinkimas itin platus, tačiau iš anksto reikėtų apgalvoti kambario išplanavimą – tuomet galėsite būti tikri, jog laisvai pastatoma vonia netrukdys nei kitiems baldams, nei patogiam praėjimui. Arsan.lt asortimente rasite gausų vonių asortimentą – kviečiame pasižvalgyti ir surasti labiausiai poreikius ir lūkesčius atitinkantį variantą.

Priežiūra ir medžiagiškumas

Laisvai pastatoma vonia – ne tik interjero detalė. Šio tipo vonios mėgstamos ir dėl paprastos priežiūros: pastačius šį įrenginį patogioje vietoje, paprasčiau bus galima pasiekti ir nuvalyti visus susikaupusius nešvarumus. Laisvai pastatomų vonių modeliai savo funkcionalumu niekuo nesiskiria nuo mums įprastų klasikinių variantų, todėl šis variantas pasirenkamas tuomet, kai norisi pagyvinti vonios kambario interjerą. Vis dėlto, kaip ir renkantis kitus vonios variantus, rekomenduojama atkreipti dėmesį į gamyboje naudojamas medžiagas – tvirčiausiomis laikomos akmens masės vonios, kuriose pavyks maksimaliai atsipalaiduoti ir pasimėgauti maudymosi malonumais, tuo tarpu akrilinės vonios nustebins formų ir skirtingų stilių įvairove bei paprastu įmontavimu.

Daugiau apie laisvai pastatomas vonias skaitykite čia

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.