Vonios spintelės praustuvams

Rodoma 1-31 iš 31 prekės(-ių)

Projektuojant vonios kambario interjerą, svarbu atrasti kiekvienam baldui tinkamą vietą – tokiu būdu pavyks išlaikyti harmoniją ir net mažesnis vonios kambarys atrodys pakankamai erdvus. Vonios spintelė su kriaukle – praktiškas sprendimo būdas, kuris žavi savo funkcionalumu ir padeda sutaupyti papildomos vietos, kurią galima išnaudoti kitiems įrenginiams. Tačiau tam, kad spintelė praustuvui iš tiesų atitiktų visus poreikius, reikia apsvarstyti kelis svarbius niuansus.

Geriausia kriauklės spintelė: kokį tipą pasirinkti?

Pirmiausia vertėtų žinoti, jog spintelės praustuvams būna kelių skirtingų rūšių. Viena iš jų yra praustuvo spintelės, kurios yra iš karto parduodamos su kriaukle. Atskirai montuojant standartinę kriauklę ant stalviršio, gali kilti papildomų problemų, kadangi reikės apskaičiuoti tikslius matmenis ir galbūt keisti įtvirtinimus – tokiu atveju kur kas paprastesnis variantas yra vonios spintelė su praustuvu. Nereikės rūpintis kriauklės įmontavimo darbais – beliks išsirinkti vietą, kurioje stovės baldas ir priderinti jį prie bendro kambario interjero. Dėl visų šių priežasčių galima teigti, jog vonios kriauklės su spintele suteikia galimybę išeikvoti kur kas mažiau šiais laikais taip branginamo laiko.

Tačiau jei norite patys išsirinkti kriauklę, Jums labiau tiks paprasta spintelė pastatomam praustuvui. Pasirinkus tokį variantą, kriauklę pirkti ir montuoti teks atskirai, tačiau tokia vonios praustuvo spintelė paliks daugiau laisvės Jums patinkančioms, galbūt – net ir labai įdomioms idėjoms. Svarstant, koks praustuvas su spintele būtų tinkamiausias, šiuo atveju teks paaukoti kur kas daugiau laiko, tačiau galutiniu (ir galbūt – labai išskirtiniu) rezultatu džiaugsitės ilgus metus, taigi paskirtas laikas netruks atsipirkti. 

Vonios spintelė kriauklei kartu su pačiu praustuvu pareikalaus didesnių investicijų. Tačiau toks variantas nebūtinai bus brangesnis – perkant pavienes vonios spinteles pastatomam praustuvui, kriauklę reikės nusipirkti papildomai, todėl įvertinę Jums patinkančių modelių kainas, turėtumėte paskaičiuoti, kokį gaminį apsimoka pirkti labiau. Dažniausiai pigiau atsieina bendri praustuvai su spintelėmis, tačiau pasitaiko daugybė išimčių – viskas priklauso nuo to, kokius konkrečius baldus nuspręsite pirkti.

Vonios kriauklės spintelės dydis

Vis dėlto, renkantis šiuos baldus, taip pat vertėtų atsižvelgti į išmatavimus. Tuomet galėsime būti tikri, kad praustuvo spintelė lengvai tilps ten, kur planuojame ją statyti ir liks užtektinai vietos visiems kitiems svarbiausiems vonios įrenginiams bei patogiam praėjimui. Geriausia, jei tiksliai žinosite, kokio maksimalaus dydžio kriauklės spintelė vonioje yra tinkama: turėdami šiuos skaičius, gerokai palengvinsite savo paieškas ir išsaugosite patogią kambario aplinką. Dydžių įvairovė mūsų asortimente pakankamai plati, todėl labai lengvai nutarsite, kuri kriauklė su spintele voniai būtų tinkamiausia. 

Dažnai tenka susidurti su mažesnės erdvės problemomis, tad šiuo atveju pravers pakabinamos spintelės kriauklei. Žinoma, dydis ir šiuo atveju išlieka svarbus, tačiau reikėtų prisiminti ir tai, kad pakabinama vonios spintelė su praustuvu nereikalaus vietos ant žemės. Tai reiškia, jog ją galėsite pritaikyti kitų daiktų laikymui ar tiesiog išvystysite didesnės erdvės iliuziją. Pastatoma vonios spintelė su praustuvu dažniausiai vertinama dėl paprastesnio tvirtinimo: jei erdvės turite užtektinai, pravartu pagalvoti ir apie tokį baldą.

Jeigu aktualu, taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį į daugiau stalčių ir spintelių turinčius baldus – taip išvengsite papildomų baldų statymo ir išlaikysite tvarkingą kambario aplinką. Toks variantas ypač rekomenduojamas gausesnėms šeimoms, tačiau tiks kiekvienam, kuris vonioje planuoja laikyti daugiau daiktų ar prausimosi priemonių. 

Kriauklės spintelės stilius

Vonios spintelė pastatomam praustuvui gali skirtis ir savo spalva bei dizainu, todėl teks pagalvoti ir apie šį niuansą. Pravartu žinoti, jog šviesios spalvos vizualiai didina erdvę, tačiau jeigu kiti vonios įrenginiai yra neutralių spalvų, tamsesnė spintelė su kriaukle pagyvins kambario stilių ir galės tapti viena pagrindinių interjero detalių.

Vis drąsiau išbandome ryškesnius sprendimus kurdami vonios kambario interjerą, todėl ir renkantis spinteles rekomenduojama nevengti įdomesnių atspalvių. Atsižvelkite į tai, kokios spalvos dominuoja Jūsų interjere, apsispręskite, kokią aplinką norite išplėtoti – taip lengviau nuspręsite, kokios spintelės po kriaukle vonioje atrodytų žaviausiai. Gausiame Arsan.lt asortimente galėsite rasti skirtingų stilių bei spalvų prekes, kurias lengvai priderinsite bet kuriame vonios kambaryje.

Svarstant, kuris vonios praustuvas su spintele labiausiai pateisintų visus lūkesčius, visuomet atsižvelgiame ir į jų kainą. Vertė priklauso nuo komplektacijos, gamyboje naudojamų medžiagų, stilistikos ir netgi prekinio ženklo, todėl tikrai nesunku surasti biudžetą atitinkančią spintelę po kriaukle. Lygiai taip pat tikimės, jog naujasis pirkinys bus kokybiškas: tai įvertinsite atsižvelgę į kitų pirkėjų patirtis ir gamintoją. Puikiai atpažįstamų ir gerai vertinamų gamintojų siūlomi praustuvai su spintele nustebins aukšta kokybe ir savo ilgaamžiškumu. Tokius baldus ypač pravartu pirkti vykstant akcijoms – tuomet net ir labai kokybiška spintelė po praustuvu siūloma gerokai žemesne kaina.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.