Plieninės vonios

Vonios remontą atliekame pakankamai retai, todėl norisi, jog visi šiame kambaryje esantys baldai ir įrenginiai būtų patvarūs ir ilgaamžiai – tai ypač svarbu tuomet, kai renkamės pagrindinę vonios įrangą. Tokiomis savybėmis pasižymi plieninės vonios, kurias siūlo Arsan.lt el. parduotuvė.

Plieninių vonių privalumai

Pagrindinis metalinių vonių privalumas yra tvirtumas – šių įrenginių paviršius nepaveikus nei įbrėžimams, nei kenksmingoms medžiagoms, todėl tokia vonia ilgus metus atrodys tarsi ką tik įsigyta. Jų montavimas taip pat nėra sudėtingas, o pirkėjus taip pat žavi ir palanki kaina – lyginant su kitais vonių tipais, plieninės vonios kainuoja kur kas mažiau.

Tokių vonių paviršius pasižymi švelnumu ir greitai įšyla – tiesa, šiluma ilgai neišsilaiko, tačiau jei neturite daug laiko vonios procedūroms, tai bus vienas optimaliausių pasirinkimų. Dabartinės galimybės leidžia įveikti šią problemą (pavyzdžiui, apipurškiant išorinę vonios pusę izoliacinėmis putomis) – jei tai atrodo kaip trūkumas, surasite ne vieną nesudėtingą sprendimo būdą.

Toliau kalbant apie komfortą, vertėtų paminėti ir tai, jog metalinės vonios „vidus“ dažniausiai yra talpesnis nei, pavyzdžiui, akrilinių įrenginių. Tai reiškia, kad net ir tų pačių matmenų vonios bus erdvesnės ir užtikrins gerokai patogesnes Jūsų maudynes. Šios metalinės vonios dažnai naudojamos ir tuomet, kai kuriamas gamtai draugiškas ar „zero waste“ principus atitinkantis vonios interjeras, kadangi plienas yra natūraliai gaminama ir perdirbama medžiaga. Jei siekiate sukurti ekologišką kambario aplinką, ši skardinė vonia – būtent Jums.

Pasirinkimo aspektai

Plieninės vonios neišsiskiria gausia formų ar stilių įvairove, todėl rinkdamiesi turėtumėte susikoncentruoti į jos dydį, kuris priklauso nuo vonios kambario dydžio. Šiuo klausimu turėsite itin plačią pasirinkimo įvairovę. Pravartu iš anksto nuspręsti, kokie kiti vonios baldai ir įrenginiai stovės šioje patalpoje ir tuomet apskaičiuoti, kiek erdvės lieka voniai. Nepamirškite palikti pakankamai plataus praėjimo – tik taip šiame kambaryje galėsite jaustis patogiai. Metalinė vonia beveik visuomet yra įstatoma, todėl nesunkiai jai galima surasti tinkamą vietą kambario kampe ar kitoje praėjimui netrukdančioje kambario zonoje. Jei pageidaujate, kartu su šia vonia galite įsigyti ir atramines kojas – tuomet ją patogiai pastatysite bet kurioje patalpos vietoje. 

Daugeliui aktuali ir paprasta šios įrangos priežiūra. Nors skardinės vonios nereikalauja ypatingo dėmesio, norintiems dar labiau supaprastinti šias procedūras, siūlome rinktis savaime nusivalančią dangą turinčius modelius. Turint tokią vonią, išlaikyti tvarkingą ir jaukią vonios atmosferą bus dar paprasčiau. Tačiau reikėtų įvertinti ir tai, jog nuo visų papildomų privalumų priklauso ir šių įrenginių kaina: nors metalinės vonios nereikalauja didelių investicijų, vis vien pravartu iš anksto apsibrėžti savo biudžetą. 

Aukšta kokybe stebinančios metalinės vonios gera kaina parduodamos internetu – jas galite įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje. Pasirinkta vonios įranga į namus pristatoma per kurjerį. Siekiame užtikrinti, jog patikima vonios įranga būtų prieinama kiekvienam, todėl dažnai vykdome akcijas ir išpardavimus – tai puiki proga šiek tiek sutaupyti! Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl plieninių vonių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.  

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.