Vonių priedai

Rodoma 1-17 iš 17 prekės(-ių)

Vonios priedai – mažai pastebima, tačiau svarbi vonios kambario detalė, kuri ne tik pagyvina kambario interjerą, bet ir suteikia papildomo komforto, atlikdama savo tiesioginę funkciją. Šių prekių pasirinkimas itin platus, todėl priklausomai nuo poreikių, kiekvienam pavyks surasti reikalingą gaminį. 

Vonios pagalvėlės 

Vonios pagalvėlės yra vienas iš svarbiausių vonios kambario aksesuarų. Ja naudositės kiekvieną kartą prausdamiesi vonioje, tad rekomenduojama rinktis variantą pagal asmeninius poreikius. Vonios pagalvė gali būti skirtingo dydžio, formos bei aukščio – Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti labiausiai jo lūkesčius atitinkantį variantą. Šie aksesuarai dažniausiai būna baltos arba pilkos spalvos, tad jų dizainą galite derinti prie vonios ar kitų šioje patalpoje esančių įrenginių – taip pavyks išlaikyti vientisą stilių. Svarbu atkreipti dėmesį, jog vonios pagalvėlė nebūtų pagaminta iš audinio: drėgnai patalpai kur kas geriau tinka neperšlampančios medžiagos.

Vonios kojos

Vonios kojos – apdailos prekė, galinti tapti vienu iš pagrindinių vonios kambario akcentų. Vonios kojelės gali būti skirtingų spalvų bei medžiagų, tad galimi įvairūs stilistiniai sprendimai – galima derinti kojeles prie vonios spalvos arba prie bendro kambario interjero.

Asortimente galite rasti itin unikaliai atrodančių retro stiliaus vonios kojų apdailų, tad jeigu ieškote nedidelių, tačiau elegantiškų detalių, toks variantas turėtų atkreipti Jūsų dėmesį. Vertėtų nepamiršti, jog kojos voniai nėra tik žavus interjero akcentas. Šis gaminys atlieka labai svarbią, vonios laikymo funkciją, tad svarbu, jog pasirinkta kojelė būtų stabili ir kokybiška. Nuo naudojamų medžiagų kokybiškumo bei patvarumo garantijų priklausys ir vonios kojos kaina.

Vonios rankenėlės

Dar vienas itin naudingas atributas yra vonios rankenos – šis gaminys suteikia atramą įlipant ir išlipant iš vonios, todėl naudotis net ir gilesne vonia tampa kur kas patogiau. Šios rankenėlės voniai taip pat naudingos tuomet, kai šeimoje gyvena senjorai ar specialiųjų poreikių turintys žmonės. Renkantis jas, ir vėl reikėtų įvertinti ne tik kokybę, bet ir stilių. Šie gaminiai gali būti kelių skirtingų atspalvių ir formų, todėl juos galėsite priderinti tiek prie kitų vonios priedų, tiek prie kambaryje vyraujančio stiliaus. Tokie priedai retai kada tampa akį traukiančiu akcentu, tačiau jei naudosite labai kontrastingus variantus, pavyks pasiekti labai netikėtų rezultatų – nepabijokite eksperimentų! 

Sifonas voniai

Tai ypatingai svarbus vonios priedas, leidžiantis išvengti nemalonių aromatų šiame kambaryje. Rinkdamiesi jį, daugiausiai dėmesio skiriame tinkamam dydžiui ir kokybei. Dažniausiai vonios sifonas lieka nematomas, tačiau pasitaiko atvejų, kuomet dėl vienokių ar kitokių priežasčių jis tvirtinamas išorėje – tokiais atvejais reikėtų atsižvelgti ir į šio gaminio stilistiką. Visgi, specialiai tokiam montavimui pritaikyti gaminiai džiugina ir dailia išvaizda, todėl bendro interjero jie tikrai nesugadins – chromuotas sifonų paviršius labai lengvai įsilies į puoselėjamą aplinką.

Vonios priedai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios priedus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintys vonios priedai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.