Vonios sienelės

Rodoma 1-40 iš 101 prekės(-ių)

Vonia bei dušas yra pagrindiniai vonios kambario įrenginiai, naudojami kasdien. Kuris iš jų bus naudingesnis ar praktiškesnis priklauso nuo kiekvieno asmeninių poreikių, tačiau vonia su sienele suteikia galimybę turėti abu įrenginius. Vonios sienelė sudaro atskirą dušo erdvę, kurioje galima mėgautis dušo malonumais ir nesirūpinti, jog vanduo nutekės ant grindų. Vonios kabinos su sienelėmis labiausiai tiks voniai, kuri turi lygius kraštus. Nusprendus, jog namams geriausiai tiks vonia su dušu, teks apgalvoti ne vieną pasirinkimo niuansą.

Ieškant sienelės voniai, daug įtakos turi ir kaina – ji dažnai priklauso nuo stiklo kokybės ir dizaino sprendimų, todėl iš anksto turėtumėte apgalvoti būsimą biudžetą. Atkreipkite dėmesį, jog dabar už prieinamą kainą galima įsigyti itin kokybiškas vonios sieneles – akcija leidžia nebeieškoti kompromiso tarp vertės ir patvarumo. Tokių pasiūlymų visuomet rasite mūsų asortimente.

Vonios pertvaros internetu suteikia galimybę neišvykus iš namų išsirinkti norimą prekę, kadangi vonios baldai yra pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios sieneles dušui ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavinčios vonios sienelės Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Vonios sienelės tipas

Vonios dušo sienelės gali būti skirtingų tipų, todėl pirmiausia teks nuspręsti, kurį iš jų pasirinkti. Priklausomai nuo poreikių, galima rinktis vienos ar dviejų dalių vonios sieneles, o jeigu norite sukurti uždarą prausimosi zoną, Jums pravers ir šoninė vonios sienelė, kurią galėsite montuoti kartu su kitais standartiniais gaminiais. Kuo daugiau dalių turi stiklinė vonios sienelė, tuo didesnis komfortas ir mažesnė vandens prisitaškymo galimybė.

Vonia su dušo kabina užima mažiau vietos vonios kambaryje, o norintiems sutaupyti dar daugiau erdvės, rekomenduojamos vonios sienelės, kurios atsidaro į vidų. Tačiau jei dėl vienų ar kitų priežasčių Jums labiau tinka į išorę atsidaranti sienelė voniai, atkreipę dėmesį į matmenis, nesunkiai ją pritaikysite net ir mažesniame kambaryje. Gausiame Arsan.lt asortimente galima rasti durų, kurios atsidarinėja į abi puses – tai praktiškas sprendimas visiems, kuriems rūpi patogumas ir elegantiškas stilius. Taip pat populiarios stumdomos sienelių durys, kurios nenaudojamos vonios kambaryje užima itin nedaug vietos. Pasirinkus šį variantą, nereikia rūpintis, jog kurioje nors erdvėje pritrūks vietos – užteks įsitikinti, kad vonios sienelės montavimas numatytoje vietoje iš tiesų yra įmanomas.

Tai padarysite dar kartą atkreipę dėmesį į šių gaminių išmatavimus: svarbu, kad vonios uždanga ne tik būtų reikiamo ilgio, bet ir tinkamo aukščio. Šis niuansas ypač aktualus, jei reikės ją montuoti ant aukštesnio vonios krašto – tik pasirinkus tinkamus matmenis, šis gaminys nesirems į lubas, o Jūs kasdien patogiai galėsite naudotis vonia su dušu.

Vonios sienelių stiklas

Apsisprendus, kokia sienelė (stumdoma, varstoma į vidų, išorę ar abi puses), vertėtų pagalvoti ir apie tinkamiausią stiklą. Pirmiausia įvertinkite jo storį – kuo milimetrų bus daugiau, tuo didesnė tikimybė, kad dušo kabina su vonia ilgus metus nekels papildomų rūpesčių ir tarnaus visiškai patikimai. Visi variantai nuo 5 milimetrų laikomi pakankamai patikimais ir saugiais – ar norėsis dar didesnio tvarumo, priklauso tik nuo Jūsų asmeninių lūkesčių. 

Vonios dušo kabinos sienelės padengtos skirtingų spalvų medžiagomis, todėl vonios sienelės stiklo spalvą galėsite pasirinkti patys, pritaikydami ją prie vyraujančio kambario interjero. Šiuo atveju geriausia atsižvelgti į kitas vonios kambaryje esančias spalvas – tuomet lengviau nuspręsite, kokio atspalvio stiklas voniai prie jų derėtų labiausiai.

Dažniausiai sutinkami skaidrūs bei matiniai variantai, tačiau surasite ir daugiau atspalvių bei skirtingų dizaino sprendimų, todėl kiekviena šio gaminio detalė galės būti kruopščiai apgalvota. Tvirtinimo detalės taip pat pasižymi elegantišku dizainu, todėl patalpoje galima išlaikyti erdvumo pojūtį ir sukurti modernų vonios kambario stilių. Stiklas padengtas Easy Clean danga, tad lengvai nuvalysite bet kokius susidariusius nešvarumus.

Dušas su vonia: kokį dizainą pasirinkti?

Vonia – dušo kabina patalpoje dažnai yra kone pats didžiausias ir svarbiausias įrenginys, todėl jo stilistikos nereikėtų ignoruoti. Be jau minėtosios stiklo spalvos, taip pat skiriasi ir sienelių rėmų dizainas, kuris daro didelę įtaką bendram vonios interjerui. Tiems, kurie svajoja, kad vonia ir dušo kabina viename padės sukurti modernią ir šiuolaikišką aplinką, siūlome apžiūrėti elegantiškus juodus rėmus turinčius sienelių modelius. Tai – neseniai išpopuliarėjusi naujiena, vertinama dėl itin elegantiškos, prašmatnios išvaizdos ir mėgstama dėl galimybės sukurti išskirtinę vonios kambario aplinką.

Visgi, jei labiau norisi, kad dušo kabina – vonia susilietų su vyraujančia aplinka, galite rinktis ir ryškaus rėmo neturinčias sieneles, kurių kartais tiesiog neįmanoma pastebėti. Šis variantas ypač tiks tuomet, jei siekiate sukurti didesnės erdvės iliuziją. Taip pat rasite ir tarpinių stilistinių sprendimų, užtikrinsiančių, kad vonia ir dušas viename galiausiai atrodys būtent taip, kaip norisi Jums.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.