Dušo kabinos durys į nišą

Rodoma 1-40 iš 132 prekės(-ių)

Dušo durys į nišą sukuria atskirą dušo zoną ir sumažina tikimybę, jog po prausimosi vanduo nutekės ant grindų. Renkantis šį gaminį, svarbu atkreipti dėmesį į kambario dydį, šeimos poreikius ir būsimą biudžetą. Ne mažiau aktualu ir tai, kokios dušo kabinų durys bus pasirinktos – šiuo atveju taip pat reikia atsižvelgti į kelis svarbius aspektus

Dušo durų darinėjimo būdai

Dušo durys skiriasi savo darinėjimo būdais, todėl pravartu iš anksto nuspręsti, koks variantas Jums tiktų geriausiai. Varstomos durys rekomenduojamos erdvesniuose vonios kambariuose, tačiau jas lengva prižiūrėti. Tad jeigu vonios patalpa yra didesnė, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą. Stumdomos dušo durys – brangesnės, tačiau užima mažiau vietos ir atrodo itin stilingai. Tokios dušo durys nišoms tiks nedideliems vonios kambariams, tačiau nepasigailėsite jas pasirinkę ir erdvesnei patalpai. Neturintiems daug vietos dušo nišai sukurti, patartina rinktis slankiojančias dušo duris, o tiems, kurie nori didesnio erdvės pojūčio, rekomenduojama rinktis lankstomas sieneles – sulankstytos durelės užims mažai vietos, o kambarys atrodys didesnis. Taip pat galima rinktis dušo duris, kurios varstosi tiek į išorę, tiek ir vidų – tuomet, priklausomai nuo situacijos, kaskart galėsite pasirinkti Jums patogesnį jų varstymo būdą. Tokios stiklinės dušo durys yra bene patogiausias pasirinkimas, tačiau šis aspektas priklauso ir nuo kambario dydžio, ir nuo Jūsų asmeninių įpročių.

Stiklo tipai

Dušo kabinos durys gali būti skirtingų spalvų ir tipų – įvairios stiklo faktūros suteiks galimybę priderinti prekę prie dušo kabinos profilio spalvos ir tokiu būdu išlaikyti bendrą vonios kambario interjerą. Tiems, kurie nori vizualiai neapkrauti erdvės, dažniausiai patinka skaidraus stiklo dušo kabinos sienelės ar durys, tačiau jeigu norisi daugiau privatumo, galima rinktis skaidrų stiklą su matine juostele ar kitą nepermatomą variantą. 

Skaidrios stiklinės dušo durys padės sukurti švaros ir gaivumo įspūdį – jų priežiūrai tikrai neteks skirti daug dėmesio. Visgi, itin populiariu variantu išlieka matinės stiklinės durys dušui – nors jų valymui prireikia šiek tiek daugiau laiko, toks gaminys taip pat leidžia sukurti žavingą vonios interjerą.

Norintiems originaliai atrodančių sprendimų, turėtų patikti raštuotos dušo kabinų sienelės ir durys – šis variantas leidžia sukurti savitą, unikaliai atrodantį vonios interjerą. Itin išskirtinai atrodo dušo stiklai su veidrodžiais – tokie gaminiai iš karto atlieka dvi funkcijas, todėl juos pravartu rinktis taupantiems erdvę ir vertinantiems funkcionalumą: jei kitų galimybių nėra, toks veidrodis patalpoje gali tapti pagrindiniu. Ši stiklo dalis dalį kabinos zonos pavers privačia ir tuo pačiu atspindės kitas vonios kambaryje esančias detales, todėl patalpa atrodys didesnė nei yra iš tikrųjų. Toks sprendimas interjere tikrai neliks nepastebėtas! Asortimente taip pat yra įvairių atspalvių dušo durys į nišą, todėl pasitelkę šiuos gaminius, galėsite įgyvendinti bet kokias dizaino idėjas.

Visgi, svarbu, jog vonios dušo sienelės bei durys pasižymėtų ne tik dailia išvaizda, bet ir paprasta priežiūra – būtent dėl šios priežasties rekomenduojama rinktis gaminius, padengtus specialiomis dangomis (pavyzdžiui, Easy Clean ar AntiCalc). Tokios dušo sienelės kaina praktiškai nesiskiria nuo kitų variantų, tačiau jų priežiūra yra kur kas paprastesnė. Pravartu žinoti ir tai, jog stiklai dušo kabinoms būna skirtingo storio – nuo šio parametro priklauso gaminių atsparumas, todėl norėdami būti tikri dėl stiklo tvarumo ir patikimumo, šios ypatybės neturėtumėte ignoruoti. Dažniausiai optimaliu laikomas maždaug 6mm stiklo storis, tačiau prekyboje rasite tiek storesnių, tiek plonesnių variantų – daugiau šiuo atveju neabejotinai reiškia geriau.

Dušo durų matmenys

Ypatingai svarbu į matmenis atsižvelgti tuomet, kai reikalingos dušo durys į nišą – bet kokia paklaida lems sudėtingesnius ir daugiau kainuosiančius montavimo darbus. Svarbu įsitikinti ir tuo, ar durys, atidaromos į išorę, nekliudys kitų netoliese esančių baldų bei įrenginių – jei šioje vietoje pastebėsite neatitikimus, vertėtų dar kartą peržiūrėti kambario išplanavimą arba rinktis kitokias duris. Taip pat pravartu būti tikriems dėl to, ar durelės, atsidarančios į vidų, neatsitrenks į sieną bei tuo pačiu leis Jums patogiai pasiekti dušo zoną. Tiek durys, tiek dušo sienelės pagal užsakymą bus pagamintos atsižvelgiant į jūsų poreikius – svarbiausia juos deramai įsivardinti. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti labiausiai jo lūkesčius atitinkantį variantą. Turint didesnę vonios kambario erdvę - rekomenduojame pasižvalgyti į platų dušo kabinų asortimentą

Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo sieneles bei duris ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios dušo durys Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.