Klozetų, unitazų (wc), bidė dangčiai

Rodoma 1-29 iš 29 prekės(-ių)

Tvarkingas ir gaiviai kvepiantis vonios kambarys – kiekvieno iš mūsų siekiamybė, tad norint įgyvendinti šį tikslą, svarbu atidžiai apgalvoti kiekvieną šioje patalpoje esančią detalę. Klozeto, bidė dangtis rekomenduojamas kiekviename vonios kambaryje, norint neutralizuoti tualeto vietą ir išvengti nemalonaus kvapo, tačiau nauji dizaino ir technologijų sprendimai suteikia galimybę išsirinkti akį traukiančius gaminius. Tuomet unitazo dangtis tarnaus ne tik pagal paskirtį – jis galės tapti pagrindiniu vonios kambario akcentu. Dažnai klozeto dangtis parduodamas kartu su unitazu, tačiau yra galimybė jį nusipirkti atskirai, pritaikant prekę pagal asmeninius poreikius. Nusprendus išbandyti antrąjį variantą, dar pasirinkimo procese reikia apgalvoti kelis esminius aspektus.

Geriausi klozetų dangčiai: kaip pasirinkti?

Atkreipę dėmesį į unitazo formą ir jam tiksiantį dangčio dydį, turėtumėte pagalvoti ir apie šio gaminio dizainą. Wc dangtis gali būti padengtas įvairiomis medžiagomis – plastiku, chromu ar nerūdijančiu plienu, o norintiems išskirtinių sprendimų, patiks tualeto dantis su medžio imitacija. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti tualeto dangtį, kuris labiausiai derės prie vonios kambario interjero.

Klasikiniam interjerui labiausiai tiks įprastas baltos spalvos klozeto dangtis, tačiau jeigu ieškote šį ar kitą stilių pagyvinančių sprendimų, vertėtų pagalvoti apie ryškesnius variantus – jų surasite pačių įvairiausių. Pasirinkimas šiuo atveju priklausys ir nuo Jūsų asmeninių poreikių – jeigu norite, kad bidė ar tualetas susilietų su bendra aplinka, verčiau rinktis klasikinius variantus, tačiau jeigu mėgstate eksperimentuoti su drąsesniais deriniais, ryškesnis dangtis tikrai pateisins Jūsų lūkesčius. Įvertinkite ir kitus kambaryje dominuojančius atspalvius – net ir nusprendę naudoti išskirtinai atrodantį dangtį, vis vien turėtumėte įsitikinti, jog jis tam tikrais aspektais derės prie Jūsų turimų vonios baldų ar įrenginių.

Atkreipkite dėmesį, kad klozeto dangčiai skiriasi ne tik savo išvaizda, bet ir kietumu. Minkšti plastikiniai tualeto dangčiai sukelia mažiau triukšmo juos nuleidžiant, tačiau kietesni gaminiai pasižymi didesniu patvarumu. Norintiems išvengti garsaus dangčio nuleidimo, rekomenduojamas lėtai nusileidžiantis tualeto dangtis – toks variantas sugeria garsą, tad nereikės rūpintis, jog sukelsite per daug triukšmo. Šiuo metu šis unitazo dangtis su lėto nusileidimo mechanizmu susilaukia itin daug palankių vertinimų: toks gaminys patinka visiems, savo namuose norintiems sukurti kaip įmanoma komfortiškesnę aplinką. Be to, šio tipo gaminiai labai lengvai tvirtinasi ir nusiima (taip užtikrinama paprastesnė priežiūra) ir yra itin saugūs mažiesiems šeimos nariams – su tokiu dangčiu jie pirštukų tikrai neprisispaus.

Renkantis vertėtų atsižvelgti ir į kainą, kuri priklauso nuo medžiagų, gamintojo ir papildomų funkcijų. Tačiau jeigu pastebėsite vykstančias akcijas ar išpardavimus, net ir itin kokybiškus unitazo dangčius įsigysite labai palankiomis sąlygomis.

Tualeto, bidė dangtis pasiekiamas internetu ir pristatomas per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti klozetų, unitazų (WC), bidė dangčius ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintis tualeto, bidė dangtis Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamas saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.