Potinkinės dušo galvos

Rodoma 1-23 iš 23 prekės(-ių)

Potinkinės vandens maišytuvų sistemos – vis dažniau vonios kambariuose sutinkamas sprendimas, kuris bendrai erdvei prideda daugiau estetinės išvaizdos ir tuo pačiu leidžia sienoje paslėpti visas įrenginiams reikalingas konstrukcijas. Šis variantas tinkamas ir dušo sistemoms – tokiu atveju reikės pasirūpinti potinkine dušo galvute. Ši detalė yra viena svarbiausių dušo sistemos sudedamųjų dalių, todėl ją reikėtų rinktis itin atsakingai. Potinkinė dušo galva gali būti įsigyjama komplekte, tačiau visas dušo sistemai reikalingas prekes galite pirkti ir atskirai, tokiu būdu pritaikydami visą dušo sistemą pagal savo poreikius. Nusprendę pasirinkti antrąjį variantą, turėsite apgalvoti kelis svarbiausius aspektus.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis potinkinę dušo galvutę?

Gausus šių įrenginių asortimentas suteikia galimybę išsirinkti labiausiai Jūsų lūkesčius atitinkantį variantą. Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje pateikiamos dušo galvutės, kurios skiriasi montavimo tipais – jas galima tvirtinti lubose ar sienoje. Abu šie variantai nesiskiria savo funkcionalumu, todėl pasirinkimas priklausys tik nuo asmeninių Jūsų maudymosi įpročių. Šiuo atveju reikėtų įsitikinti, ar Jums labiau patikęs montavimo būdas tinka būtent Jūsų vonios kambariui: tuomet nekils nesusipratimų atliekant tvirtinimo darbus.

Įvairios šių prekių formos ir dydžiai užtikrina, jog tinkamiausią prekę atras net ir patys išrankiausi pirkėjai. Renkantis vertėtų atsižvelgti į tai, kad mažesnio dydžio dušo galvutės išnaudos mažiau vandens energijos, tuo tarpu didesni variantai užtikrins didesnį komfortą, taigi turėtumėte nuspręsti, kuriai iš šių savybių teiksite prioritetą. Kaip ir standartiniai variantai, potinkinės galvos skiriasi savo funkcionalumu, todėl pasirinkę tokį gaminį, taip pat galėsite mėgautis tikro lietaus efektu ar kitomis skirtingomis srovėmis, o jeigu vertinate ekonomiškus sprendimus, asortimente taip pat rasite ir paprastesnių potinkinių dušo galvų. Tereikia apsispręsti, ar labiau vertinate galimybę maksimaliai atsipalaiduoti, ar nemažai sutaupyti.

Chromuotą dušo galvučių paviršių lengva priderinti prie bet kokio vonios kambario interjero, o atskirai montuojamos dalys suteikia patalpai gaivos ir lengvumo pojūtį. Šie įrenginiai nereikalauja ypatingos priežiūros, o kai kuriose dušo galvose įrengta speciali QuickClean sistema greitai pašalina visas besikaupiančias nuosėdas.

Visuomet norisi, kad naujasis potinkinis dušas nekeltų papildomų rūpesčių ir patikimai tarnautų ilgus metus. Šių gaminių kokybe įsitikinsite atsižvelgę į gamybos medžiagas ir prekinį ženklą – savo vardą rinkoje jau pelniusių gamintojų siūlomos dušo galvutės ilgus metus leis mėgautis komfortu ir nepriekaištinga kokybe. Prie kiekvienos prekės rasite visą reikalingą informaciją – ji padės apsispręsti, kuri vonios galva geriausiai tiks Jūsų vonios kambariui.

Aukšta kokybė ir patraukli kaina yra vieni svarbiausių kriterijų renkantis šiuos gaminius, todėl mūsų asortimente parduodamos tik žinomų ir patikimų gamintojų potinkinės dušo sistemos bei galvutės. Patogu ir tai, jog potinkinės dušo galvos parduodamos internetu, tad patikusius gaminius galite įsigyti neišvykę iš namų – Jums tereikia užsisakyti įrenginius Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje ir prekes kelių darbo dienų laikotarpyje pristatysime visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti potinkines dušo galvas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.  

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.