Pakabinamos vonios spintelės

Rodoma 1-22 iš 22 prekės(-ių)

Siekiant sukurti patogią vonios kambario aplinką, reikia pasirūpinti ne tik svarbiausiais įrenginiais, bet ir papildomais baldais. Vieni iš jų yra vonios spintelės – būtinas vonios kambario atributas, kuris ne tik atlieka daiktų laikymo funkciją, bet ir suteikia interjerui papildomo žavesio. 

Estetika ir higiena yra vienos svarbiausių vonios kambaryje, o vonios spintelė suteikia galimybę paslėpti didžiąją dalį vonioje laikomų daiktų, taip išlaikant bendrą tvarkos įspūdį. Vonios spintele lengvai galima paslėpti sienų trūkumus – įtrūkimus, įdubimus ar kitus nelygumus. Jei rinkdamiesi atkreipsite dėmesį į kelis esminius kriterijus, privalumų atrasite ir dar daugiau.

Kokį vonios spintelės dydį rinktis?

Renkantis rekomenduojama atkreipti dėmesį į spintelės išmatavimus – kuo ji didesnė, tuo daugiau daiktų pavyks sutalpinti, tačiau toks baldas taip pat užims daugiau vietos, todėl iš anksto vertėtų pagalvoti, koks variantas būtų optimaliausias. Prie visų šių gaminių yra nurodyti tikslūs išmatavimai, todėl nesunkiai nuspręsite, kokie jų matmenys Jūsų vonios kambariui bus tinkamiausi. Jei naujoji spintelė bus veidrodinė, o Jūsų šeima yra gausesnė, verta pagalvoti apie platesnį baldą – tuomet visi vienu metu galėsite atlikti rytines ar vakarines procedūras.

Tinkamai išrinkus vietą, kurioje turėtų stovėti spintelė voniai, vizualiai galima padidinti kambario erdvę. Spintelės voniai turėtų būti įkomponuotos vertikaliai – tai suteiks bendram kambario interjerui didesnės erdvės įspūdį. Kuriant vonios kambario interjerą, reikėtų atsižvelgti į faktą, jog uždengus grindis, kambarys vizualiai tampa mažesnis. Mažesniuose vonios kambariuose rekomenduojamos pakabinamos vonios spintelės, kurios suteikia galimybę sutaupyti papildomos erdvės, kurią bus galima išnaudoti kitiems įrenginiams.

Pakabinamos vonios spintelės su veidrodžiu: kokie jų privalumai?

Pakabinama vonios spintelė gali būti ir su veidrodžiu – tuomet nereikės ieškoti papildomos erdvės jam pakabinti, o kambarys atrodys didesnis, kadangi veidrodis atspindi šviesą bei spalvas. Tokia vonios spintelė su veidrodžiu puikiai tiks mažesniems vonioms kambariams, tačiau jei vertinate funkcionalumą, taip pat vertėtų pagalvoti apie tokį baldą – šioje spintelėje ypatingai patogu laikyti visus prie veidrodžio naudojamus reikmenis. Be to, pirkdami tokį gaminį sutaupysite ir pinigų, ir laiko, kurį sugaištumėte svarstydami, kuri pakabinama vonios spintelė su veidrodžiu žiūrėtųsi žaviausiai.

Dar vienas dažnas pasirinkimas yra spintelės su papildomu apšvietimu – toks baldas vonios kambariui suteikia dar daugiau jaukumo ir malonaus šviesumo. Tačiau nereikėtų manyti, kad šis sprendimas naudojamas tik dėl stilingo dizaino – jei apšvietimą turės vonios spintelė su veidrodžiu, visas procedūras galėsite atlikti dar tiksliau ir patogiau.

Pakabinamos spintelės tualetui ir voniai: kokį stilių pasirinkti?

Nors tokiuose balduose neretai dominuoja prie visko deranti veidrodinė dalis, spintelių šonai ir kiti apdailos elementai turėtų būti priderinti prie kitų interjero detalių. Šiuo atveju vertėtų pagalvoti, ar norėsite, jog tualeto pakabinama spintelė įsilietų į jau plėtojamą atmosferą, ar ketinsite ją paversti dailiu akcentu. Pakankamai gausi ir vonios spintelių spalvų paletė – Arsan.lt asortimente rasite ir šviesių, ir tamsesnių atspalvių baldus, kuriuos lengvai pritaikysite prie bet kokio vonios kambario interjero.  

Vonios spintelės kaina nenustebins pirkėjų, kadangi mūsų siekis Jums pasiūlyti aukščiausios kokybės vonios baldus už patrauklią kainą. Vonios spintelės internetu, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose yra pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti pakabinamas vonios spinteles ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.