Rankšluosčių džiovintuvai

Rodoma 1-40 iš 53 prekės(-ių)

Vonios gyvatukai – atsakingas sprendimas įrenginėjant vonios kambarį. Tinkamai pasirinktas gaminys ne tik užtikrins šilumą, bet ir leis patogiai džiovinti šlapius rankšluosčius. Rankšluosčių džiovintuvai gali būti skirtingų dydžių ir formų, taip pat – pritaikyti skirtingoms šildymo sistemoms, tad prieš įsigyjant prekę, svarbu žinoti keletą pagrindinių dalykų.

Galia ir pajungimo tipas

Džiovintuvo galia turi būti pritaikyta prie vonios kambario dydžio. Išsirinkus tinkamą galią, išvengsite vandens kaupimosi ir neišbalansuosite visos šildymo sistemos – tai ypač aktualu gyvenantiems daugiabučiuose namuose.

Visgi, gyvatuko pajungimas daugiabutyje prie centrinės šildymo sistemos nėra vienintelis galimas pasirinkimas. Dar vienas galimas variantas yra elektrinis rankšluosčių šildytuvas – jis tiks tuomet, kai nėra galimybės prijungti jo prie šildymo sistemos. Ši prekė suteiks galimybę gyvatuku naudotis pagal asmeninius poreikius ir papildomai sušildys vonios kambarį, jeigu jame yra šiek tiek vėsiau. Elektriniai rankšluosčių džiovintuvai ne tik sunaudoja nedidelį kiekį elektros energijos, bet ir suteikia galimybę papildomai sutaupyti – jeigu kur nors išvyksite, turėsite galimybę jį išjungti. Tų, kurių vonios kambaryje jau įmontuotas elektrinis gyvatukas, atsiliepimai itin geri, todėl nesuklysite tokį gaminį išsirinkę savo namams. Galima drąsiai teigti, jog elektrinis gyvatukas kaina atitinka kokybę.

Daugelyje vonios kambarių taip pat įmanomas ir kombinuoto gyvatuko pajungimas. Tuomet šaltaisiais sezonais pajungiamas centrinis šildymas, o atšilus orams tas pats įrenginys veikia kaip elektrinis gyvatukas. Dėl nepastovių mūsų šalies orų, toks gyvatuko pajungimas yra itin dažnas pasirinkimas. Pasirinkus tokį variantą, papildomai reikalingas gyvatuko tenas. Siekiant užtikrinti, jog kombinuotas rankšluosčių džiovintuvas su kaitinimo elementu veiktų sėkmingai, labai svarbu atkreipti dėmesį, jog tenas gyvatukui nebūtų pernelyg galingas – kitaip tariant, neviršytų paties įrenginio galios.

Medžiaga

Gyvatuko keitimas atliekamas pakankamai retai, todėl norisi, kad šis įrenginys visapusiškai atitiktų mūsų lūkesčius – dėl šios priežasties svarbu atkreipti dėmesį į gamyboje naudojamą medžiagą. Bene ilgaamžiškiausiais ir tvirčiausiais laikomi nerūdijančio plieno gyvatukai. Panašiomis savybėmis pasižymės kiek pigesni žalvariniai ir variniai gyvatukai voniai, o jei norėsis paprastesnio varianto, pravers plieniniai vonios radiatoriai.

Dydis ir forma

Vonios gyvatukai stebina itin gausia skirtingų dydžių įvairove, tad rinkdamiesi turėtumėte atkreipti dėmesį ir į vonios kambario išmatavimus. Tiksliai žinodami, kurioje vietoje stovės rankšluosčių džiovintuvas, lengviau nuspręsite, kokio pločio ir aukščio įrenginys Jums bus reikalingas – taip galėsite sukurti ne tik šiltą, bet ir patogią vonios atmosferą. Atsižvelkite ir į gyvatuko formą – prekių sąraše surasite ne vieną išskirtinai atrodantį variantą. 

Nors tokie rankšluosčių džiovintuvai – gyvatukai leis sukurti unikalų vonios kambario interjerą, pravartu atsižvelgti ir į jų funkcionalumą. Tais atvejais, kai ketinama ant šio įrenginio džiauti rankšluosčius, vertėtų pirmenybę teikti toms formoms, kurios leis sutalpinti didesnį jų kiekį. Formą kartais padiktuoja ir pasirinktas pajungimo tipas: pavyzdžiui, jei naudojamas kombinuotas gyvatukas su tenu, jam tinka tik gyvatukai – kopėtėlės.

Stilius

Rankšluosčių džiovyklė gali tapti pagrindiniu vonios kambario akcentu, jeigu pasirinksite tinkamas medžiagas, dizainą ir formą. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas galės surasti labiausiai prie interjero derantį variantą. Šie gaminiai gali būti dažomi įvairiausiomis spalvomis, tad jeigu norite įnešti į monotonišką patalpos stilių šiek tiek gyvybės, vertėtų pagalvoti apie ryškesnį gyvatuką, o jeigu akį traukiančių detalių ir taip netrūksta, verčiau rinktis standartinį variantą. Vonios gyvatukas gali padėti įtraukti naują spalvą į vyraujantį stilių, todėl pasirinkę įdomesnį atspalvį, išvengsite monotonijos.

Kaina

Tuomet, kai reikalingas gyvatukas, kaina taip pat yra svarbus pasirinkimo aspektas. Priklausomai nuo dizaino sprendimų, funkcionalumo ir pajungimo būdo, šių įrenginių kainos gali skirtis net keliais kartais, todėl pravartu iš anksto nuspręsti, kiek lėšų ketinate į jį investuoti.

Kombinuotas gyvatukas dažniausiai yra kiek brangesnis nei elektriniai vonios gyvatukai, tačiau paskyrę šiek tiek laiko paieškoms, surasite įvairių variantų. Tinkamų pasiūlymų ras ir tie, kuriuos domina kokybiški, tačiau nebrangūs gyvatukai – akcija ir kiti specialūs pasiūlymai padės sutaupyti papildomų lėšų. 

Tuos, kuriuos domina elektriniai gyvatukai su termostatu ar kitas gyvatukas (kombinuotas, jungiamas prie centrinio šildymo), pakviesime apžiūrėti mūsų asortimentą. Rankšluosčių džiovintuvai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti rankšluosčių džiovintuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintys rankšluosčių džiovintuvai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.