Pakabinami praustuvai

Rodoma 1-40 iš 175 prekės(-ių)

Vonios kambariai dažniausiai nepasižymi ypatingu erdvumu, todėl tenka gerokai pagalvoti, kaip sutalpinti visą reikiamą įrangą ir papildomus atributus. Tuomet ieškome kompaktiškesnių alternatyvų, leidžiančių sutaupyti bent šiek tiek patalpos ploto. Vienas iš tokių sprendimų yra pakabinami praustuvai, kuriuos galite įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje.

Šiuos ir kitus santechninės keramikos įrenginius internetu galite įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje: nuspręskite, kuris pakabinamas praustuvas Jums tinka ir pasirinktos prekės per kurjerį bus pristatytos į Jūsų namus. Norinčius iš arčiau apžiūrėti pakabinamus praustuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Kada verta rinktis pakabinamus praustuvus?

Galima teigti, jog pakabinamas praustuvas yra bene kompaktiškiausias iš šių įrenginių tipų. Nors mažoms erdvėms tinka ir pastatomos kriauklės, joms reikalingas ir grindų plotas, tačiau šiuo atveju jis lieka laisvas. Tai ne tik optiškai padidina erdvę, bet ir iš tiesų jos palieka daugiau – jei norisi, ją galima pritaikyti kitai įrangai ar nedidelei lentynėlei, kadangi pakabinamas praustuvas neturi vietos daiktų laikymui.

Prie pakabinamos kriauklės visuomet patogu prieiti, todėl toks įrenginys tinka ir judėjimo sutrikimų turintiems žmonėms. Tokį įrenginį lengvai pritvirtinsite bet kurioje vietoje – užtektinai vietos liks ir visiems kitiems vonios prietaisams.

Kaip pasirinkti?

Nusprendę, jog namuose turėtų būti montuojamas vonios praustuvas, susipažinsite su itin gausia šių įrenginių įvairove. Šiuo atveju svarbus ne tik jų dydis, bet ir Jūsų asmeniniai įpročiai. Pagalvokite, ar vonios kriaukle dažnai tenka dalintis, ar mėgstate, jog kai kurie vonios reikmenys visuomet būtų po ranka – nuo to priklausys ir Jūsų pasirinkimas. Nepamirškite atkreipti dėmesio ir į stilių – pakabinamu praustuvu teks naudotis ilgus metus, todėl jis turėtų pateisinti visus Jūsų lūkesčius.

Pakabinamų kriauklių kainos gali skirtis net keliais kartais, todėl pravartu iš anksto apgalvoti ir būsimą biudžetą. Šių įrenginių pasirinkimas itin gausus, todėl bet kuriuo atveju pavyks atrasti tinkamiausią variantą. Norintys sutaupyti, turėtų atkreipti dėmesį į vykstančias akcijas ir išpardavimus – jų metu pakabinami praustuvai parduodami kur kas pigiau.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.