Santechnikos akcijos ir išparduodamos prekės

Rodoma 1-40 iš 126 prekės(-ių)

Norisi, jog kapitalinį vonios kambario remontą reikėtų atlikti kaip įmanoma rečiau, todėl svarbu iš anksto pasirūpinti kiekviena detale. Vonios įranga ir santechnika – atsakingas pasirinkimas, kuris ne tik užtikrins komforto jausmą, bet ir garantuos, jog įsigytos prekės ilgus metus išliks funkcionalios ir kokybiškos. Vis dėlto, ne mažiau svarbus yra ir kainos aspektas – kai reikia pakeisti ne vieną vonios įrenginį nauju, tokie remonto darbai pareikalauja nemažai išlaidų, todėl visuomet stengiamės bent šiek tiek sutaupyti. Šiuo metu vykstančios akcijos metu turite galimybę tvirtą ir ilgaamžę vonios santechniką įsigyti su nuolaida. Toks išpardavimas leis neskirstyti prioritetų tarp patvarių ir nebrangių pasirinkimų, todėl atsinaujinti pavyks gerokai pigiau.

Dizaino sprendimai 

Nors vonių išpardavimas ir kitiems įrenginiams taikomos nuolaidos visuomet atkreipia mūsų dėmesį, norint išsirinkti tinkamus gaminius, tenka apgalvoti kur kas daugiau aspektų. Vonios kambariu tenka naudotis kasdien – norint užtikrinti, jog apsilankymai būtų malonūs, daug dėmesio vertėtų skirti kiekvienai interjero detalei. Lygiai taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į vonios įrangos bei santechnikos dizainą – norisi, kad šiame kambaryje vyrautų maloni ir atpalaiduojanti atmosfera, tačiau tokią ją pavyks sukurti tik tuomet, kai visos detalės harmoningai derės tarpusavyje. Vis dėlto, tai nereiškia, kad reikia vengti įmantresnių ar ryškesnių įrenginių – keletas unikaliai atrodančių gaminių vonios kambariui suteiks gyvybės ir žaismingumo. Svarbiausia išvengti chaoso ir iš anksto apgalvoti, kokiai stilistikai teiksite pirmenybę – jei turėsite pagrindinę viziją, daug lengviau surasite jos išpildymui tinkančius įrenginius.

Vonios santechnikos išpardavimas leidžia sutaupyti papildomų lėšų, tačiau siekiant maksimalaus komforto, vertėtų nepamiršti pagrindinių taisyklių, kurios padės sukurti didesnės erdvės įspūdį. Siekiant, jog vonios kambarys vizualiai atrodytų didesnis, rekomenduojama rinktis šviesias, pastelines spalvas, tuo tarpu ieškantiems sprendimo, kaip sukurti platesnės erdvės įspūdį, reikėtų naudoti daugiau horizontalių linijų. Vonios santechnikos akcijos metu Arsan.lt asortimente lengvai rasite tinkamiausius variantus, kuriuos galėsite priderinti prie kambaryje vyraujančio interjero. Labai svarbu tiksliai įsivardinti savo poreikius – tuomet tiek vonių, tiek klozetų išpardavimas iš tiesų padės tvarius ir Jūsų erdvėms tinkamus gaminius nusipirkti kur kas mažesne kaina.  

Dydžių aspektai

Kokybiška vonios santechnika gera kaina – vienas pagrindinių paieškos kriterijų renkantis naują įrangą, tačiau ne mažiau svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, jog sumontavus visus būtinus įrenginius, vonios kambariu būtų patogu naudotis. Asmeniniai poreikiai, šeimyninė padėtis ir kambario dydis – tai pagrindiniai aspektai, kuriuos reikėtų apgalvoti dar prieš pradedant santechnikos akcijos paieškas. Nesklandumų pavyks išvengti, jeigu iš anksto nusibraižysite vonios kambario planą – tuomet bus paprasčiau išsirinkti reikiamą įrangą, atsižvelgiant į reikiamus išmatavimus. Apgalvokite, kokia įranga ir baldai bus reikalingi, palikite pakankamai vietos patogiam praėjimui ir netrukus išsiaiškinsite, kiek vietos galite skirti kiekvienam gaminiui. Tuomet beliks sulaukti, kada vyksta, pavyzdžiui, unitazų išpardavimas, ir tinkamo dydžio įrenginius įsigysite kur kas pigiau.

Bene dažniausiai klausimų kyla dėl vonios ir dušo kabinos pasirinkimo, tačiau atidžiai planuojant erdvę, galima turėti ir abu šiuos gaminius – tereikia rinktis kompaktiškesnius įrenginius ir sumaniai išnaudoti kiekvieną patalpos centimetrą. Visgi, tikslingiausia šiuo atveju atsižvelgti į asmeninius poreikius. Jei neįsivaizduojate savo gyvenimo be atpalaiduojančių vonios procedūrų, net ir nedidelėje erdvėje surasite jai vietos, o jei šiuo metu gyvenate itin įtemptu grafiku ir sustoti neketinate, Jums užteks ir dušo kabinos. Pas mus vyksta tiek vonių, tiek dušo kabinų išpardavimas, todėl palankiomis sąlygomis galėsite įsigyti bet kurį (o gal – abu) iš šių įrenginių.

Kainų niuansai

Nors tiek vonios ar virtuvės maišytuvų išpardavimas, tiek ir kitai santechnikai taikomos nuolaidos suteikia galimybę ženkliai sumažinti išlaidas, vertėtų iš anksto suplanuoti ir savo biudžetą. Tai ypač svarbu tais atvejais, kai keičiate ne tik kelis įrenginius, o planuojate kur kas didesnį kapitalinį remontą. Kainos gali skirtis priklausomai nuo naudojamų medžiagų, stilistinių sprendimų, funkcionalumo ir gamintojo, todėl visuomet įmanoma surasti visus poreikius atitinkantį variantą. Nors prioritetų suderinimui, tarkim, tuomet, kai reikalingi ir pigūs, ir kokybiški vonios maišytuvai, išpardavimai tinka kone idealiausiai, Arsan.lt parduotuvėje rasite ir kur kas daugiau vertingų pasiūlymų, leisiančių be didelių investicijų apsirūpinti reikiama įranga.

Ieškantiems, kur vyksta dušo kabinos išpardavimas, pasiūlysime apžiūrėti mūsų pasiūlymus. Mūsų elektroninėje parduotuvėje rasite visą reikiamą prekių informaciją, o vonios santechnikos akcija pareikalaus mažesnių remonto kaštų. Patikusius gaminius galite užsisakyti internetu – juos pristatome visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios santechniką ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.