Kampinės, asimetrinės vonios

Rodoma 1-23 iš 23 prekės(-ių)

Kampinės vonios tinkamas pasirinkimas tiems, kurie taupo vonios kambario erdvę ir iš anksto planuoja, kaip viskas atrodys. Prie kambario krašto pastatytas baldas suteikia galimybę sutalpinti kur kas daugiau buities įrenginių. Naujo dizaino kampinė vonia atrodo šiuolaikiškai ir yra patogi naudoti, kadangi viduje yra daug erdvės. Visgi, renkantis pravartu atsižvelgti į kelis svarbius aspektus. 

Kampinės vonios yra prieinamos kiekvienam, kadangi prekės yra pristatomos per kurjerį. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl kampinių, asimetrinių vonių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybiškos kampinės asimetrinės vonios patrauklia kaina Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose būtų pasiekiamos greitai ir saugiai.

Vonios medžiaga

Vonios kainos priklauso nuo dydžio ir naudojamų medžiagų. Ypatingu patvarumu pasižymės iš akmens masės pagamintos vonios, tačiau nesuklysite pasirinkę ir akrilinį įrenginį – dėl kainos ir kokybės santykio tokios vonios šiuo metu yra vienas populiariausių pasirinkimų.

Siekiant pateisinti išrankiausių pirkėjų lūkesčius, nuolat ieškoma naujų sprendimų, kaip patobulinti vonių gamybos procesą – tam dažnai pasitelkiamos ir mažai žinomos medžiagos. Mūsų asortimente taip pat galite rasti tokių variantų: čia siūlomos Silkstone ir Quaryl (kvarcinio smėlio ir akrilo mišinys) medžiagos, kurios ne tik pasižymi ypatingu tvirtumu, bet ir užtikrina visapusišką maudynių komfortą. Jų paviršius – itin švelnus ir lengvai prižiūrimas, todėl tokios vonios nepareikalaus daug Jūsų dėmesio.

Vonios dizainas

Kokybiškai pagamintos ir įmontuotos kampinės asimetrinės vonios stebina ilgaamžiškumu, tad išsirinkus patikimo gamintojo prekę ne vienerius metus galėsite nesirūpinti nauju pirkiniu. Būtent dėl šios priežasties svarbu atkreipti dėmesį ir į šio įrenginio dizainą –spalviniu atžvilgiu šios vonios neišsiskiria iš kitų gaminių, todėl jas lengvai priderinsite prie bet kokio vyraujančio patalpos interjero. Vis dėlto, ieškantiems išskirtinių akcentų, vertėtų pagalvoti apie įmantresnę formą – kampinės vonios gali būti stačiakampės, pusapvalės, o taip pat gausus ir nestandartinių įrenginių pasirinkimas. Svajojate vonios malonumais mėgautis dviese, o gal planuojate įsirengti masažines ar terapines sistemas? Jei tik leis kampinės vonios išmatavimai, tikrai galėsite tai padaryti – tarp šių įrenginių rasite daugybę tiek komfortą, tiek unikalų kambario stilių užtikrinsiančių sprendimų. Tačiau reikėtų nepamiršti, jog visiems papildomiems privalumams taip pat reikės ir didesnių investicijų: apgalvokite savo poreikius, apsibrėžkite galimybes ir paieškokite specialių pasiūlymų – taip tikrai išsirinksite ir nebrangią, ir funkcionalią vonią.

Vonios dydis

Tuomet, kai reikalinga kampinė vonia, matmenys yra ypatingai svarbus pasirinkimo kriterijus. Vonia (kampinė ar asimetrinė) turi būti tinkamo dydžio – tik taip pavyks užtikrinti komfortą šiame kambaryje. Nors šio tipo įrenginiai ir taip padeda išnaudoti laisvą plotą kambaryje, siekiant ergonomikos, ir šiuo atveju svarbu įsitikinti, kad kampinės vonios matmenys padės jai įsilieti į bendrą aplinką. Tad rekomenduojama realiai įvertinti turimą vietą ir žinoti tikslius reikiamus šio įrenginio išmatavimus: apgalvokite, kiek erdvės reikės kitiems įrenginiams ir patogiam praėjimui.

Vonios kambariuose gana dažnai erdvę tenka taupyti – tokiais atvejais patartina rinktis kompaktiškesnius įrenginius. Tačiau jeigu Jums bus reikalinga mažesnio dydžio kampinė vonia, išmatavimai nebus vienintelis aktualus aspektas. Jei visais būdais siekiate taupyti kambario erdvę, verta atsižvelgti ir į tai, ar ant vonios krašto bus vietos maudynių reikmenims. Nors tai ir nedidelė detalė, jos dėka išvengsite papildomų pirkinių ir dar geriau išnaudosite visą turimą vietą. Tuomet, kai vonios kambaryje vietos yra daugiau, galima rinktis ir dvivietę vonią – toks variantas bus ne tik patogus, bet ir itin stilingas.

Kampinė vonia su sienele

Pirkėjų taip pat mėgstama kampinė vonia su sienele – toks variantas ypač tiks ir patiks tiems, kurie ilgai neapsisprendė dėl to, kokį įrenginį pritaikyti savo vonios kambaryje. Naudodami sienelę, vonią galėsite panaudoti ir kaip dušą, tačiau net ir įprastų maudynių metu išvengsite vandens prisitaškymų. Jei svarstote apie tokią galimybę, turite du variantus: iš karto rinktis vonią su tokia sienele arba vėliau šią detalę įsigyti papildomai. Visgi, net ir nusprendus sienelę pirkti vėliau, iš karto reikėtų įsitikinti, ar ant naujosios Jūsų vonios bus galima ją sumontuoti – tam reikalingas lygus kraštas.

Asimetrinės vonios

Asimetrinės vonios gali būti kairiojo arba dešiniojo varianto, tad nesunku jas pritaikyti bet kokio išplanavimo kambaryje. Arsan.lt asortimente kiekvienas galės surasti tinkamo dizaino ir dydžio kampinę vonią. Skirtingi tipai ir dydžiai suteikia galimybę tokią vonią pastatyti tiek didesniame, tiek mažesniame vonios kambaryje taip, kad neliktų nedidelių tarpų, kuriuose kaupiasi sunkiai išvalomi nešvarumai.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.