Populiariausi vonios įrangos gamintojai

Vonios restauracijos darbai gali tapti sudėtingu uždaviniu – reikia apgalvoti ne tik kambario išplanavimą, bet ir įsigyti naujus kokybiškus įrenginius. Išsirinkti gaminį, kuris tarnautų ne vienerius metus bus kur kas lengviau, jeigu atkreipsite dėmesį į prekės gamintoją – ilgametę patirtį ir klientų pasitikėjimą turintys vonios įrangos gamintojai garantuos įrenginio ilgaamžiškumą.

Norintiems vonios kambaryje įsirengti dušo kabiną, gamintoją pasirinkti bus paprasta – ne viena laiko patikrinta įmonė specializuojasi šioje srityje. Mėgstantiems vokišką kokybę, turėtų patikti Grohe siūlomi įrenginiai. Šie gamintojai ieško pažangių sprendimų, kurie užtikrintų kaip įmanoma mažesnes vandens sąnaudas. Tuo tarpu kita Vokietijos gamintoja Huppe stengiasi ne tik užtikrinti dušo kabinų ilgaamžiškumą, bet ir rūpinasi aplinkos taršos problemomis – visuomet ieškoma sprendimų, kaip gaminant vonios įrangą sumažinti išteklių naudojimą. Vokietija garsėja dušo sistemų įmonėmis, kurios populiarios ir Lietuvoje. ACO įrenginiai taip pat yra gaminami ekologiškoje aplinkoje, tačiau nepamirštama atsižvelgti į gaminių patvarumą ir kliento poreikius.

Norintiems sutaupyti papildomų lėšų ir savo vonios kambaryje turėti kokybiškus įrenginius, turėtų patikti SaniPro siūlomi vonios įrenginiai. Šios įmonės gaminamas dušo kabinas lengva prižiūrėti, o asortimente galima rasti įvairių stilistinių sprendimų.

Nutarus vonios kambaryje įmontuoti vonią, dėmesį turėtų patraukti įmonės Casa Di Vanna įrenginiai. Šie gamintojai vonias gamina iš akmens masės, todėl gaminiai yra lengvai prižiūrimi ir ilgaamžiški. Tiems, kurie ieško naujovių už patrauklią kainą, patiks Kame vonios įranga – jų asortimente rasite šiuolaikiškus dizaino sprendimus, kuriuos beliks priderinti prie bendro vonios kambario interjero.

Savo vardą jau pelniusių gamintojų pasirinkimas išties gausus, todėl rinką dažniausiai dalinasi keli lyderiai – viskas priklauso nuo to, kokių vonios įrenginių ieškote. Susidomėjus akmens masės praustuvais, reikėtų atkreipti dėmesį į Marmorin gaminius, gausų rankšluosčių džiovintuvų asortimentą pasiūlys P.M.H kompanija, tuo tarpu renkantis unitazą, reikėtų pasižvalgyti, ką siūlo Ido, Duravit ar Tece kompanijos – čia tikrai surasite labiausiai poreikius atitinkantį variantą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.