Prie lygios sienos montuojamos dušo kabinos

Rodoma 1-13 iš 13 prekės(-ių)

Prie lygios sienos montuojama dušo kabina nereikalauja daug erdvės, sukuria lengvumo įspūdį ir išlaiko elegantišką stilių. Tad jeigu ieškote šiuolaikiškų ir pakankamai universalių įrenginių, prie lygios sienos montuojamos dušo kabinos savybės turėtų pateisinti Jūsų lūkesčius.

Siekiant, jog vonios kambaryje vyrautų harmonija ir vientisas stilius, svarbu apgalvoti kiekvieną detalę. Šios nestandartinės dušo kabinos dera prie skirtingų dizaino variantų, kadangi vizualiai neapsunkina erdvės – neturi plataus rėmo, laikikliai yra integruoti stikle, o visos chromuotos detalės sukuria elegancijos įspūdį. Kviečiame pasižvalgyti mūsų siūlomame asortimente ir išsirinkti labiausiai patikusį variantą – gausiame asortimente jį suras net ir išrankiausias pirkėjas.

Dušo kabinos stiklas

Arsan.lt asortimente siūlomos prie lygios sienos montuojamos dušo kabinos ypatingos tuo, jog jų stiklas padengtas specialia EasyClean danga, kuri suteikia apsaugą nuo kalkių ar kitų panašių priemaišų kaupimosi. Toks variantas nereikalauja ypatingos priežiūros, tačiau tuo pačiu atrodo moderniai ir šiuolaikiškai. Prie lygios sienos montuojamą dušo kabiną galima tvirtinti prie padėklo arba ant grindų, todėl šio modelio dušo kabinas lengvai galima pritaikyti įvairaus tipo vonios kambariuose.

Formos ir montavimo būdai

Taip pat galima rinktis skirtingas jų formas ir montavimo būdą – mažesnėse patalpose dažniausiai pasirenkamos pusapvalės ar kvadratinės dušo kabinos, statomos kambario kampe, tačiau surasite ir didesnių variantų, kurie dailiai atrodys ir patalpos centre ar bet kurioje kitoje vietoje. Skiriasi ir prie lygios sienos montuojamų dušo kabinų durų varstymo tipas – jos gali būti stumdomos, atsidaryti į išorę ar vidų, o taip pat itin mėgstami universalūs, į abi puses atsidarantys variantai, suteikiantys galimybę pasirinktą kabiną įmontuoti bet kurioje patalpoje.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo kabinas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.