Dušo priemonių laikikliai, krepšeliai

Rodoma 1-20 iš 20 prekės(-ių)

Vonios kambaryje kiekvienas iš mūsų praleidžia nemažai laiko, todėl svarbu, jog ši patalpa būtų jauki, o joje esantys prietaisai – patogiai pasiekiami ir funkcionalūs. Ne mažiau šiuo klausimu svarbūs ir vonios kambario aksesuarai ir reikmenys – jų pagalba galima sukurti malonią atmosferą ir pagyvinti vyraujantį stilių. Gausus jų asortimentas leidžia kiekvienam pasirūpinti, kad vonios kambaryje nepritrūktų komforto jausmą užtikrinančių detalių.

Siekiant išlaikyti vientisumą ir estetinį vaizdą, rekomenduojama apgalvoti, kur bus laikomi visi prausimuisi naudojami reikmenys – tam skirti įvairūs dušo priemonių laikikliai (krepšeliai). Platus jų pasirinkimas suteikia galimybę patenkinti net ir išrankiausių klientų poreikius, tuo pačiu efektyviai išnaudojant visą vonios kambario erdvę ar dušo zoną

Montavimo būdas

Dušo priemonių krepšeliai (laikikliai) džiugina pirkėjus skirtingais dydžiais ir formomis, todėl belieka apsispręsti, kuris aksesuaras geriausiai derės prie bendro interjero ir kurioje vietoje patogiausia jį statyti. Atkreipkite dėmesį, kad skiriasi šių gaminių montavimo tipas – juos galima pritvirtinti prie sienos, papildomai naudojant specialias tvirtinimo plokštes arba užkabinti ant stiklinės pertvaros. Šis variantas pareikalaus mažiau pastangų ir bus gerokai didesnis, tačiau jeigu ieškote mažesnio gaminio, jums gali užtekti ir kompaktiško dailaus šampūno – kempinės krepšelio. Pasirinkę atitinkamą modelį, jį patogiai galėsite pritvirtinti kambario kampe, todėl kambaryje liks daugiau laisvos erdvės.

Harmoningas stilius

Projektuojant vonios kambarį, pirmiausia reikėtų pasirūpinti visais reikiamais baldais ir įranga, o tuomet, priklausomai nuo likusios laisvos vietos, išsirinkti ir tinkamiausią dušo priemonių laikiklį (krepšelį). Popierinės servetėlės, rankšluosčiai, dantų šepetėliai, šampūnas ir kitos kasdien naudojamos priemonės turi turėti nuolatinę savo vietą – tokiu atveju pavyks išvengti netvarkos ir kambaryje išlaikyti harmoningą stilių. Pasirinkimas priklausys ir nuo namuose gyvenančių žmonių skaičiaus – kuo jų daugiau, tuo daugiau skirtingų priemonių reikės, tad krepšelis taip pat atitinkamai turėtų būti didesnis.

Gausus Arsan.lt prekių asortimentas suteikia galimybę išsirinkti labiausiai poreikius atitinkantį variantą – čia parduodami įvairūs krepšeliai dušo priemonėms, kurie skiriasi savo forma, dydžiu ir dizaino sprendimais. Dvigubas, mažas, užkabinamas, ant stiklo pertvaros montuojamas dušo priemonių laikiklis (krepšelis) – tai tik keletas populiariausių variantų, kuriuos galite rasti mūsų elektroninėje parduotuvėje. Kviečiame susipažinti su siūlomomis prekėmis ir internetu užsisakyti patikusį gaminį.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo priemonių krepšelius, laikiklius ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Nuolat siekiame klientams pasiūlyti aukščiausios kokybės gaminius, todėl tiek krepšelis dušo priemonėms, tiek kiti vonios aksesuarai patikimai tarnaus ilgus metus. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.