Vonios maišytuvai

Rodoma 1-40 iš 156 prekės(-ių)

Vandens maišytuvas yra vienas iš būtiniausių dalykų vonioje. Skirtingi dydžiai ir formos suteikia galimybę išsirinkti ir pritaikyti labiausiai tinkamą variantą kiekvienam vonios kambariui.

Valdymo tipas

Nors skirtinga stilistika ir atspalviai sukuria papildomo jaukumo, tai ne tik interjero detalė – kokybiškas ir tinkamai pasirinktas vonios maišytuvas leis sutaupyti papildomų pinigų. Vonios kranai su viena svirtimi suteikia galimybę patogiai ir lengvai reguliuoti vandens temperatūrą, tokiu būdu sumažinant išnaudojamą vandens kiekį. Ekonomiškų variantų šiais laikais galima surasti ir daugiau – itin greitai pageidaujamą vandens temperatūrą leis pasiekti ir termostatiniai vonios maišytuvai, kurie šiuo metu laikomi vienais efektyviausių įrenginių siekiant sumažinti vandens sąnaudas. Termostatinis vonios maišytuvas leidžia iš anksto nustatyti vandens šilumą – maudynių metu ji nepakinta, todėl išvengiama nemalonaus temperatūrų svyravimų ir sumažėja nusideginimo rizika.

Maišytuvo stilius

Renkantis rekomenduojama atsižvelgti ir į maišytuvų dizainą – nors tai nėra pagrindinis kriterijus, vis dėlto, priderinę šį įrenginį prie kitų vonios kambario detalių, sukursite vientisą ir dailiai atrodantį patalpos interjerą. Vonios maišytuvai dažniausiai būna klasikinio, lengvai priderinamo stiliaus, tačiau norintiems ryškesnių detalių, siūlomi balti bei spalvoti maišytuvai – kelios ryškesnės detalės suteiks kambariui šiek tiek išskirtinumo, todėl vienas svarbiausių vonios įrenginių taps dėmesį traukiančiu interjero akcentu.

Vis labiau populiarėja ir potinkiniai maišytuvai voniai – toks variantas leidžia paslėpti visas konstrukcijas sienoje ir taip sukurti dar modernesnę aplinką. Norintiems pastebimų rezultatų, reikėtų atkreipti dėmesį, jog maišytuvai voniai būtų ne tik stilingi, bet ir kokybiški. Arsan.lt asortimente pateikiami kranai voniai – tik iš kokybiškų gamintojų, tad kiekvienas galės išsirinkti labiausiai patikusį variantą.

Matmenys ir montavimo tipas

Prieš įsigyjant vandens maišytuvą, rekomenduojama atkreipti dėmesį į jo išmatavimus, kadangi pasirinkus per žemą prekę, atsiras papildomų nesklandumų norint pakišti po ja įvairius daiktus. Taip pat aktualus ir snapo ilgis: vonios maišytuvas ilgu snapu leis patiems reguliuoti srovės kryptį, todėl ypač tiks tais atvejais, kai šalia vonios įmontuotas ir praustuvas. Dažnai teigiama, jog ilgesnis snapelis užtikrina didesnį komfortą, kadangi vandens srovė tuomet bėga toliau nuo krašto.

Atkreipkite dėmesį, jog skiriasi ir šių įrenginių montavimo tipas – jis dažniausiai priklauso nuo Jūsų turimos vonios. Bene dažniausiai naudojami prie sienos ar vonios krašto montuojami maišytuvai, tačiau jei kambaryje stovi laisvai pastatoma vonia, prie jos labiau tiks grindinis vonios kranas.

Maišytuvas voniai reikalauja nedaug priežiūros, tad išsirinkę kokybišką prekę galėsite ilgai džiaugtis jos ilgaamžiškumu.

Vonios maišytuvai internetu suteikia galimybę neišvykus iš namų išsirinkti norimą prekę, kadangi vonios baldai yra pristatomi per kurjerį. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl maišytuvų voniai, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog maišytuvai voniai patrauklia kaina Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose būtų pasiekiami greitai ir saugiai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.