Masažinų vonių sistemos

Sukūrinės vonios

Masažinės vonios daugeliui siejasi su atpalaiduojančiais malonumais, kurie dažniausiai atliekami specializuotose erdvėse, tačiau dabar tokią atmosferą galima sukurti ir savo vonios kambaryje. Arsan.lt el. parduotuvėje siūlomos sukūrinės vonios leis išplėtoti prabangią vonios kambario atmosferą ir įneš naujų potyrių į Jūsų maudynes.

Kodėl verta įsigyti masažinę vonią?

Pirmiausia hidromasažinė vonia, dar kitaip žinoma kaip jacuzzi, vertinama dėl galimybės parelaksuoti ir pailsėti nuo dienos rūpesčių. Nors gali pasirodyti, jog sūkurinė vonia tik prisideda prie asmeninio komforto, iš tiesų šie įrenginiai yra naudingi ir mūsų sveikatai. Šilto vandens, masažo ir lengvos nesvarumo būsenos derinys sumažina psichologinį ir fizinį stresą, todėl po tokių maudynių galima kur kas geriau išsimiegoti. Be to, pastebėta, kad dažnos džiakuzi vonios procedūros prisideda ir prie efektyvesnio svorio metimo, kadangi greičiau dega riebalai ir stangrėja oda. 

Sūkurinės vonios malonumai paspartina kraujo cirkuliaciją, mažina uždegimus ir pagerina bendrą nuotaiką bei sveikatą, todėl nebereikia galvoti apie kitas SPA procedūras. Po intensyvaus sporto ar kito fizinio krūvio džiakuzi taip pat gali prisidėti prie skausmo malšinimo prevencijos – maloni procedūra atpalaiduoja raumenis, mažina sąnarių, nugaros, kaklo skausmus ir netgi skatina ląstelių atsinaujinimą. Privalumų sąrašas neleidžia abejoti, jog burbulinė vonia kaina atitinka kokybę.

Įsigiję tokią įrangą, galėsite sukurti romantišką ar atpalaiduojančią vonios kambario atmosferą – galima teigti, jog burbulinė vonia kuria pridėtinę vertę. Jacuzzi vonia taip pat nepareikalaus didelių pastangų atliekant montavimo darbus – tereikia pasirinkti visus poreikius ir galimybes atitinkantį variantą.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Nusprendę, jog pakaks ieškoti, kur ir kada malonumai, kuriuos suteikia jacuzzi Vilniuje (ar kituose miestuose) yra prieinami ir atėjo metas įsigyti šį gaminį savo namams, susipažinsite su plačia jų įvairove. Kaip ir renkantis bet kurio kito tipo vonią, pirmiausia svarbu pasirinkti tinkamus jos matmenis. Masažinės sistemos neretai yra įstatomos į jau turimą vonią, tačiau ir tuomet reikia apsispręsti dėl jos dydžio.

Didesnis įrenginys padės dar geriau atsipalaiduoti, tačiau turėtumėte įvertinti ir tai, jog šiame kambaryje stovės ir kiti baldai bei įranga. Jei norisi, kad komfortas išlipus iš vonios nesumažėtų, turėtumėte tiksliai apskaičiuoti, kiek vietos jai galite skirti. Turintiems daugiau laisvos vietos, rekomenduojama didesnė sūkurinė vonia dviem – toks įrenginys kaskart padovanos išskirtinę patirtį. Visgi, net ir tuomet, jei vonios kambarys nėra itin erdvus, įmanoma surasti tinkamą įrenginį – standartinio dydžio vonios taip pat gali nustebinti masažinėmis funkcijomis.

Taip pat norisi, jog masažinės vonios kaina garantuotų ir aukščiausią kokybę bei ilgaamžiškumą. Niekuomet neapsiriksite, jei pirmenybę teiksite patikimiems ir jau žinomiems gamintojams. Papildomai galite paskaityti ir prekių atsiliepimus bei jų aprašymus: kuo daugiau informacijos turėsite, tuo lengviau bus priimti sprendimą.

Burbulinės vonios kainos

Tuomet, kai pasirenkama masažinė vonia, kaina taip pat yra labai svarbus kriterijus. Šiuo atveju vertėtų atkreipti dėmesį į įrangos funkcionalumą, kadangi būtent nuo jo dalinai priklauso ir jakuzzi vonios kaina. Daugiau komfortą garantuojančių purkštukų, ne tik vandens, bet ir oro masažo sistema pareikalaus kiek daugiau investicijų, tačiau geriau apžiūrėję šių įrenginių asortimentą, surasite bent kelis variantus, kuomet džiakuzi vonios kaina Jums bus priimtina. Visgi, jei iš anksto nusistatysite planuojamą biudžetą, gerokai susiaurinsite savo paieškas.

Dabar galima atrasti daugybę pasiūlymų, kuomet sūkurinės vonios pigiau parduodamos, todėl tikrai pavyks atrasti optimaliausią variantą. Akcijų ir išpardavimų visuomet rasite Arsan.lt el. parduotuvėje. Jų metu siūloma dar geresnė jacuzzi kaina – nepraleiskite galimybės sutaupyti!

Susidomėjusiems, kur kokybiška ir funkcionali džiakuzi Vilniuje galėtų būti įsigyta, pasiūlysime apžiūrėti mūsų asortimentą. Sūkurinė vonia gera kaina parduodama internetu – tai itin efektyvus būdas norintiems greitai ir patogiai atnaujinti vonios įrangą. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda ir gyvai apžiūrėti vonias, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.