Vonios kėdutės

Norisi, kad vonios kambarys būtų patogus visiems šeimos nariams, tad jeigu namuose kartu gyvena senjorai ar specialiųjų poreikių turintys žmonės, dažnai pasirenkamos vonios kėdutės. Šie gaminiai suteikia galimybę kur kas paprasčiau atlikti visas maudymosi procedūras, o dėl kompaktiško dydžio gali būti naudojami tiek vonioje, tiek ir dušo kabinoje.

Dušo kėdutės privalumai

Kai kurios vonios kėdutės yra su guminiais antgaliais, kurie apsaugo nuo slydimo galimybės ir taip užtikrina dar didesnį stabilumo jausmą. Tokios dušo kėdutės neįgaliems ar judėjimo sutrikimų turintiems žmonėms leidžia kur kas lengviau atlikti visus maudynių procesus.

Vis dėlto, net ir pasirinkę kitą variantą, galėsite jaustis užtikrintai ir komfortiškai, o nenaudojama vonios kėdutė lengvai atras vietą šioje patalpoje ar bet kuriame kitame kambaryje. Aukšta kokybė yra vienas pagrindinių mūsų prioritetų, todėl prekiaujame tik patikimų gamintojų siūlomomis vonios kėdutėmis, kurios patikimai tarnaus Jums ilgus metus.

Vonios kėdė gali tapti puikiu sprendimu tiems, kurie svajojo apie vonią ar gilesnę dušo kabiną, tačiau dėl vienų ar kitų priežasčių neturėjo galimybių jų įsigyti. Be to, dušo suoliukai ir kėdutės gali būti pritaikomi ir kitoms gražinimosi procedūroms, tad dėl jų panaudojimo galimybių neteks suabejoti.

Kokio stiliaus dušo kabinos kėdutės ieškoti?

Dėl dailaus dizaino, šiuos baldus lengvai galima pritaikyti ir kitoms reikmėms, todėl toks pasirinkimas taip pat nudžiugins savo universalumu. Šie baldai būna įvairiausių atspalvių, tad turėsite nuspręsti, ar kėdutė dušo kabinai įsilies į bendrą visumą, ar norėsite ją paversti ryškesniu akcentu. Antruoju atveju rekomenduotina rinktis tamsesnius ar medienos atspalvius – tokia kėdutė voniai tikrai neliks nepastebėta. Arsan.lt asortimente rasite tiek klasikinių, tiek išskirtiniu dizainu pasižyminčių vonios kėdučių, todėl beliks nuspręsti, kurios iš jų labiausiai derės prie vyraujančio vonios kambario interjero.

Geriausia dušo kėdė: į ką dar atkreipti dėmesį?

Tam, kad naujoji kėdutė į vonią pilnai pateisintų Jūsų lūkesčius, svarbu atsižvelgti į dar kelis niuansus. Pagalvokite, koks aukštis Jums būtų komfortiškas – šį atsakymą lemia tik Jūsų asmeniniai įpročiai, tačiau kad ir kokie bebūtų Jūsų poreikiai, tikrai surasite tinkamiausią variantą.

Taip pat reikėtų nutarti, ar Jums labiau tinka vonios suoliukas, ar vis dėlto ieškosite kėdutės. Suoliukas voniai vertinamas dėl to, kad yra platesnis, o neretai turi ir lentynėlę, suteikiančią dar daugiau erdvės Jūsų daiktams. Tiesa, dušo suoliukai su lentynėlėmis retai kada naudojami maudynių zonoje: transportuoti juos nėra patogu, todėl iš karto reikėtų numatyti galutinę tokio baldo vietą. Tuo tarpu kėdutė yra kompaktiškesnė nei dušo suoliukas – tai ypač svarbu, jei kambarys ar dušo zona yra mažesni.

Dušo kėdutės kaina taip pat yra svarbus kriterijus, todėl turėtumėte iš anksto nutarti, kiek lėšų skirsite šiam pirkiniui. Atsižvelkite ir į papildomas naudas: atlošas ar rankų atramos užtikrins, kad šiuos gaminius galėsite naudoti dar patogiau.

Ieškote dušo kėdutės neįgaliems, patogesnėms savo procedūroms, o gal domina vonios kambario suoliukai? Apžiūrėkite mūsų pasiūlymus! Įvairių dydžių, spalvų ir stilių vonios kėdutės gera kaina siūlomos mūsų elektroninėje parduotuvėje – jas galėsite įsigyti internetu, o pasirinktus gaminius per kurjerį pristatysime visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios kėdutes ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.