Pakabinami klozetai ir unitazai

Rodoma 1-40 iš 46 prekės(-ių)

Tualetas namuose keičiamas tik atliekant esminius vonios kambario atnaujinimo ar remonto darbus, todėl reikėtų atsakingai išsirinkti tinkamą variantą, kuris būtų patvarus ir patogus naudoti. Pakabinami klozetai – alternatyvus sprendimas kiekvienam, kuris siekia naujovių ir nori sutaupyti papildomos erdvės.

Pakabinami klozetai su rėmu internetu

Reikalingi pakabinami klozetai Laufen, o galbūt ieškote, kur šios ar kitos firmos pakabinamas klozetas siūlomas gera kaina? Esate ten, kur reikia!Tuos, kuriuos domina pakabinamas klozetas su rėmu, akcija ir kiti pasiūlymai, pakviesime apsižvalgyti mūsų asortimente. Prekių sąraše Jūsų laukia pakabinamas klozetas (unitazas) Villeroy & Boch Subway, Laufen Rimless ir daugybė kitų patikimų gamintojų siūlomų įrenginių. Kokybiški pakabinami unitazai yra pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti pakabinamus klozetus bei unitazus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintys pakabinami tualetai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai. 

Pakabinamų unitazų privalumai

Sumontavus šiuos įrenginius vonios kambaryje, ant grindų nelieka jokių detalių, todėl kambarys vizualiai atrodo didesnis, o pakabinami tualetai yra lengvai nuvalomi. Nors pakabinamo klozeto montavimas užtrunka kiek ilgiau, vėliau jo priežiūrai tenka skirti gerokai mažiau dėmesio. Tokie sieniniai unitazai apskritai turi mažiau matomų detalių, o prie tų, kurios yra pastebimos, prieiti taip pat nesunku – tuo įsitikinsite jau pirmaisiais kartais.

Kalbant apie paprastesnius valymo sprendimus, vis daugiau dėmesio susilaukia atvirą apiplovimo lanką turintys klozetai (pakabinami, tačiau gali pasitaikyti ir kitų variantų). Toks įrenginys dar kitaip žinomas kaip pakabinamas unitazas rimless – šio modelio šveitimui tenka skirti labai mažai laiko. Tačiau grįžtant prie to, kuo ypatingas pakabinamo klozeto komplektas, privalumų sąrašą dar tikrai būtų galima pratęsti. Pakabinamas rėmas atlieka konstrukcijos laikymo funkciją, jame yra ir vandens nupylimo bakelis – šiam rėmui dažniausiai naudojama apdaila, kuri paslepia jį sienoje ir suteikia kambariui estetišką vaizdą.

Šie įrenginiai dažniausiai yra klasikinių baltų atspalvių, todėl tokį unitazą lengvai priderinsite prie bet kokio vonios kambario interjero – tai ypač pravartu tuomet, kai norisi, kad tualetas neatkreiptų dėmesio ir tiesiog įsilietų į jau vyraujantį stilių. Pakabinamas unitazas su rėmu žavi subtilia elegancija, kuri dažniausiai nepalieka abejingų. Žmonių, kurių vonios kambaryje yra pakabinamas klozetas, atsiliepimai iš tiesų geri, todėl tikėtina, kad ir Jūs greit pajusite visus šiuos privalumus.

Unitazo dydis

Kaip jau minėta, toks montuojamas įrenginys nenustebins stilių įvairove. Vis dėlto, kalbant apie jų dydį, turėsite kur kas didesnę pasirinkimo laisvę, tad rinkdamiesi turėtumėte atsižvelgti į nurodytą unitazo ilgį ir plotį – iš anksto tiksliai išmatavę kambario erdvę, maksimaliai galėsite išnaudoti visą laisvą jo plotą. Vertėtų įvertinti ir tai, jog pakabinamas klozetas su rėmu pareikalaus ir sienos ploto, todėl turėtumėte įsitikinti, kad toks montavimo būdas Jūsų kambariui yra tinkamas. Daugeliui aktualus ir pakabinamo klozeto aukštis. Standartiškai šis parametras siekia maždaug 40 centimetrų, tačiau jei kas nors iš namiškių turi problemų su judėjimu, vertėtų šį gaminį montuoti aukščiau – tuomet tiek atsisėsti, tiek atsistoti bus kur kas lengviau.

Ergonomika yra vienas svarbiausių aspektų vonios kambaryje, todėl išplanavimui rekomenduojama skirti pakankamai dėmesio – tik tuomet ilgiems metams galėsime pamiršti apie šios patalpos atnaujinimo darbus. Kruopščiai apgalvokite, kur stovės pagrindiniai baldai bei įrenginiai, išsiaiškinkite, kuriose vietose būtų galima prijungti pakabinamą tualetą. Kai žinosite, kur tiksliai bus montuojamas unitazas, pagal tai priimsite sprendimą. Nors skaičiavimo ir planavimo etapas patinka ne kiekvienam, tik taip galėsite įsitikinti, kad unitazai, montuojami į sieną, iš tiesų tiks Jūsų vonios kambariui. Kuo daugiau detalių išanalizuosite, tuo didesnė tikimybė, kad vonios kambarys bus įrengtas nepriekaištingai, o naujasis Jūsų unitazas visapusiškai pateisins visus Jūsų lūkesčius.

Finansiniai aspektai

Pakabinamas tualetas su rėmu kaina turi atitikti kokybę, todėl rekomenduojama atkreipti dėmesį į paviršiaus glazūrą, jos kokybę, paviršiaus lygumą ir sluoksnių skaičių – kokybiškesni klozetai padengti daugiau sluoksnių ir dėl šios priežasties pasižymi ilgaamžiškumu. Atsižvelkite ir į prekinį ženklą: pakabinamas WC iš patikimų gamintojų rankų tarnaus kur kas ilgesnį laikotarpį. Jei sunku nuspręsti, kurie bus geriausi pakabinami tualetai, atsiliepimai ir juos išbandžiusiųjų patirtys padės priimti galutinį sprendimą.

Turėtumėte atsižvelgti ir į tai, kokius papildomus privalumus gali pasiūlyti naujasis pakabinamas unitazas – šiais laikais rinkoje galima pastebėti daugybę inovatyvių idėjų. Pavyzdžiui, jei komplektacijoje iš karto bus ir lėtai nusileidžiantis dangtis, už tokį įrenginį gali tekti sumokėti daugiau, tačiau komforto jausmas vonios kambaryje taip pat bus didesnis. Šiuo metu sparčiai populiarėja ir puikią higieną užtikrinantys, atvirą apiplovimo lanką turintys modeliai, vertinami dėl efektyvumo ir paprastesnės priežiūros. Tačiau ir tai nėra vieninteliai dėmesio verti variantai – atidžiau apžiūrėkite pakabinamų unitazų asortimentą ir nuspręskite, kokios papildomos funkcijos Jums yra reikalingos.

Nors montuojamas klozetas yra ilgaamžiškas, tiek perkant šį, tiek kitus vonios įrenginius, norisi bent šiek tiek sutaupyti. Tiems, kuriuos domina patvarūs, tačiau nebrangūs pakabinami WC, išpardavimas – galimybė įsigyti kokybišką prekę mažesne kaina. Arsan.lt internetinėje parduotuvėje pateikta pakabinamų tualetų akcija sudomins kiekvieną, kuris planuoja savo biudžetą ir nori sutaupyti papildomų lėšų.

Reikalingi pakabinami klozetai Laufen, o galbūt ieškote, kur šios ar kitos firmos pakabinamas klozetas siūlomas gera kaina? Esate ten, kur reikia!Tuos, kuriuos domina pakabinamas klozetas su rėmu, akcija ir kiti pasiūlymai, pakviesime apsižvalgyti mūsų asortimente. Prekių sąraše Jūsų laukia pakabinamas klozetas (unitazas) Villeroy & Boch Subway, Laufen Rimless ir daugybė kitų patikimų gamintojų siūlomų įrenginių. Kokybiški pakabinami unitazai yra pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.