Vonios veidrodžiai

Rodoma 1-40 iš 83 prekės(-ių)
Ar gali bet koks veidrodis būti naudojamas vonios kambaryje?

Tai priklauso nuo jūsų vonios kambario tipo. Jeigu jis nėra gerai vėdinamas ar ventiliuojamas po maudynių - jame susikaupia daug drėgmės, o įprasto veidrodžio rėmas dažnai nebūna atsparus drėgmei.

Kiek trunka vonios veidrodžių pristatymas?

Veidrodis pristatomas per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo gavimo dienos. Jei prekės sandėlyje nėra, pristatymo terminas trunka iki 6 sav. Apie tai informuojame el. paštu arba telefonu.

Veidrodžių dizainas

ARSAN asortimente rasite įvairių dydžių, formų ir spalvų vonios veidrodžių. Ypatingai elegantišką išvaizdą suteikia veidrodžiai su LED apšvietimu, kurie gali būti apšviesti tiek iš priekio, tiek iš galo. Veidrodis gali būti be rėmo (kraštai yra lygūs arba dekoruoti įvairiais ornamientais bei apšviesti LED apšvietimu) ir su rėmu, kurie dažniausiai būna baltos, juodos arba aukso spalvos.

Geriausias veidrodis vonios kambariui: į ką reikia atsižvelgti?

Veidrodis voniai skirtas ne tik atlikti kasdienes procedūras, bet yra ir daugiafunkcis modernus aksesuaras.

Populiariausi ir geriausiai vertinami veidridžiai ARSAN asortimente yra veidrodžiai su LED apšvietimu. Pasirinkę šį variantą sutaupysite elektros energiją ir suteiksite vonios kambariui papildomą šviesos šaltinį. LED apšvietimas palengvina atlikti kasdienes vonios procedūras.  

Dar vienas kompaktiškas variantas – veidrodis su lentynėle. Toks baldas suteiks galimybę visuomet šalia savęs turėti svarbiausius vonios kambaryje naudojamus reikmenis. Taip pat klientų pamėgti ir vonios veidrodžiai su spintele: toks variantas suteikia galimybę dar patogiau sandeliuoti vonios reikmenis ir padeda sutaupyti nemažai kambario vietos.

Renkantis tinkamiausią gaminį, pravartu atkreipti dėmesį į tai, kokius papildomus privalumus jis gali pasiūlyti. Pavyzdžiui, galite pasirinkti šildomą kilimėlį nuo rasojimo, norimą apšvietimo atspalvį ar „Bluetooth“ garso kolonėlę. Apšvietimo jungiklis gali būti veidrodžio šone, liečiamas ant veidrodžio ir kt.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios veidrodžius ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavintys veidrodžiai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.