Įleidžiami praustuvai

Rodoma 1-11 iš 11 prekės(-ių)

Vonios praustuvai yra vienas pagrindinių įrenginių šioje patalpoje, todėl renkantis šį įrenginį, tenka susipažinti su ypač gausiu jų asortimentu. Skiriasi ne tik jų stiliai ar formos, bet ir montavimo tipas. Vieni iš tokių variantų yra įleidžiami praustuvai – platų jų pasirinkimą rasite Arsan.lt el. parduotuvėje.

Įleidžiami vonios praustuvai gera kaina parduodami Arsan.lt el. parduotuvėje – užsisakius vonios įrangą, prekės visoje Lietuvoje pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti įleidžiamus praustuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Praustuvų privalumai

Įleidžiami vonios praustuvai leidžia sukurti estetišką ir tvarkingą šio kambario aplinką, kadangi šie įrenginiai yra kur kas mažiau pastebimi. Dėl to dažnai paprastesnė yra ir jų priežiūra. Tiesa, šis aspektas galioja tuomet, kai didžioji dalis montuojamos kriauklės dubens pasislepia stalviršyje – šiuolaikiniai stilistiniai sprendimai dabar leidžia išbandyti ir dar įmantriau atrodančius variantus. 

Naudodami tokius praustuvus, galėsite juos įmontuoti į spintelę ar kitą pasirinktą stalviršį, tad šalia kriauklės esanti erdvė bus visapusiškai išnaudota. Ją galėsite pritaikyti įvairioms dažniau naudojamoms vonios priemonėms. Įmontuojami praustuvai vertinami dėl funkcionalumo ir plačių pritaikymo galimybių.

Kaip pasirinkti?

Šiuo atveju turėsite galimybę pasirinkti iš dviejų skirtingų tipų: įleidžiamos kriauklės montuojamos į stalviršį, tuo tarpu baldiniai praustuvai apima visą spintelės plotą. Tokie įrenginiai skiriasi ir vizualiai, tačiau pagrindinis skirtumas tas, jog pasirinkę įleidžiamą praustuvą, turėsite įsitikinti, jog stalviršis yra atsparus vandeniui – tik taip bus užtikrintas šio derinio ilgaamžiškumas. Kai montuojami baldiniai praustuvai voniai, šio aspekto apgalvoti nereikia, todėl pasirinkimas priklausys nuo to, kaip patys įsivaizduojate šią kambario zoną.

Sparčiai populiarėja ir trečiojo tipo įrenginiai, kurie į stalviršį montuojasi dalinai. Toks montuojamas praustuvas neužima visos stalviršio ar atitinkamo baldo erdvės (dažniausiai jos lieka šonuose), tačiau pats dubuo priekyje yra šiek tiek „išsikišęs“. Šios kriauklės yra labiau pastebimos, todėl pavalyti jas gali tekti dažniau, tačiau jei norite rasti tarpinį variantą tarp prieš tai minėtų tipų, šis sprendimas Jums turėtų palikti įspūdį.

Nepriklausomai nuo to, kurį tipą nuspręsite pasirinkti, šiuo atveju ypač svarbu atkreipti dėmesį į tikslius išmatavimus, kadangi priešingu atveju praustuvo tiesiog nepavyks tvirtai įmontuoti. Tad jeigu pasirūpinote stalviršiu ar spintele, atidžiai juos išmatuokite! Įvertinkite ir tai, kiek laisvos vietos norite pasilikti: jei spintelių nėra daug, tuščia stalviršio erdvė tikrai bus vertinga. 

Kaip ir renkantis bet kurią kitą vonios įrangą, perkant praustuvus svarbu atsižvelgti ir į kainos aspektą – jei nuspręsite, kiek ketinate investuoti į kriauklę, gerokai susiaurinsite savo paieškas. Mūsų el. parduotuvėje dažnai pastebėsite vykstančias akcijas ir išpardavimus – jie leis kokybiškus įleidžiamus praustuvus įsigyti pigiau.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.