Kosmetiniai veidrodžiai voniai

Rodoma 1-15 iš 15 prekės(-ių)

Vonios veidrodis – vienas pagrindinių vonios kambario akcentų, kuris vizualiai gali padidinti kambario dydį bei suteikti papildomo žavesio visam kambario interjerui. Tam, kad procedūros vonioje taptų paprastesnės ir patogesnės, rekomenduojamas kosmetinis veidrodėlis – ši prekė pirkėjus žavi savo funkcionalumu ir praktiškumu.

Tokie veidrodėliai dažniausiai didina vaizdą, tad lengvai galėsite skustis ar pešiotis antakius. Šis gaminys – pakankamai universalus, kadangi naudojantis juo, grožio procedūras patogiau galės atlikti ir vyrai, ir moterys. Jei namuose norisi dar daugiau patogumo, verta pagalvoti apie šį aksesuarą: pradėję paieškas, susidursite su plačia jų įvairove, todėl teks gerai pagalvoti, kuris kosmetinis veidrodis būtų pats tinkamiausias.

Tuomet, kai pasirenkamas makiažo veidrodis su apšvietimu (ar be jo), daugeliui aktuali šio gaminio kaina. Prieš tai minėtasis funkcionalumas daro didelę įtaką galutinei vertei, tačiau kaina taip pat priklauso ir nuo gamintojo bei dizaino. Tai reiškia, kad tiek kosmetiniai veidrodžiai su apšvietimu, tiek ir su kitomis ypatybėmis yra įperkami kiekvienam – tereikia šiek tiek paieškoti. Sutaupyti papildomų lėšų pavyks ir vykstant akcijoms: specialių pasiūlymų metu kosmetinis veidrodėlis su LED apšvietimu, didinimo funkcija ar bet kuriomis kitomis savybėmis gali būti įsigytas kur kas pigiau.

Veidrodžiai voniai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti kosmetinius veidrodžius voniai ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Čia esantys vonios veidrodėliai skiriasi savo dydžiu, forma ir montavimo būdu, tad priklausomai nuo poreikių ir galimybių išsirinksite tai, ko reikia būtent Jums. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintys vonios veidrodžiai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Praktiškumas

Nedidelis pastatomas veidrodis voniai leis prekę laikyti net ir mažesniame vonios kambaryje – dėl šios praktiškos savybės nereikia iš anksto apgalvoti, ar veidrodėlis derės prie bendro kambario interjero, kadangi bet kada galėsite pakeisti jo vietą. Vis dėlto, dailus jų dizainas ir chromuotas paviršius lengvai įsilies į vyraujantį kambario stilių, todėl jis tiks ir tuomet, jeigu nuspręstumėte kardinaliai pakeisti vonios interjerą.

Tipai

Šie veidrodėliai būna ne tik pastatomi, bet ir pakabinami, tad pasirinkę tinkamą aukštį, visas procedūras galėsite atlikti dar patogiau. Tačiau pravartu atsižvelgti į tai, jog pakabinamas kosmetinis veidrodis retai kada bus perkeliamas į kitą vietą, todėl tokio gaminio stilistikai reikėtų skirti kur kas daugiau dėmesio – taip išsaugosite interjero vientisumą.

Papildomos ypatybės

Tuomet laukia įdomiausia dalis – nuspręsti, kokiomis papildomomis ypatybėmis turėtų pasižymėti makiažo veidrodis. Vienas populiariausių variantų šiuo metu yra didinantis veidrodis: pasirinkę tokį variantą, preciziškai galėsite išsipešioti antakius, padailinti barzdą ar atlikti bet kokias tikslumo reikalaujančias procedūras. Dar geriau, jei didinantis kosmetinis veidrodis galės būti lengvai pasukamas į skirtingas puses: tuomet dar patogiau atrasite geriausią apšvietimo kampą.

Norintiems papildomo šviesos šaltinio, rekomenduojami prie sienos montuojami kosmetiniai veidrodėliai su papildomu apšvietimu.  Juos galite užsisakyti internetu - Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti labiausiai tinkantį variantą. Toks kosmetinis veidrodis su apšvietimu garantuos dar geresnį matomumą ir tuo pačiu taps stilingu patalpos akcentu.

Kosmetinių veidrodėlių priežiūra

Tokie veidrodėliai yra kokybiški ir ilgaamžiški, tačiau norint užtikrinti nesenstančią išvaizdą, svarbu pasirūpinti tinkama jų priežiūra. Šie gaminiai valomi taip pat, kaip ir įprasti veidrodžiai – tam tinka įvairūs mikropluošto audiniai, tuo tarpu stiprius chemikalus rekomenduojama pakeisti skutimosi putomis ar priemone indams plauti. Norintiems ypatingo blizgesio, siūloma veidrodėlį patrinti su senu laikraščiu.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.