Nerūdijančio plieno plautuvės

Rodoma 1-19 iš 19 prekės(-ių)

Nei viena virtuvė neįsivaizduojama be kriauklės – ja naudojamės kasdien, tad svarbu, jog gaminys būtų ilgaamžiškas ir kokybiškas. Šiomis savybėmis pasižymi nerūdijančio plieno plautuvės (kriauklės), kurios šiuo metu yra itin mėgstamos pirkėjų dėl savo patvarumo.

Vienas pagrindinių šių prekių privalumų – kainos ir kokybės santykis. Nerūdijančio plieno plautuvės pasižymi atsparumu smūgiams, šalčiui ar karščiui, tad gaminys ne vienerius metus atrodys tarsi ką tik įsigytas. Patvaresnės yra kriauklės su storesnėmis sienelėmis, tačiau tinkamai prižiūrėtos ilgai tarnaus ir plonesnių matmenų plautuvės.
Nerūdijančio plieno plautuvės (kriauklės) yra prieinamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl nerūdijančio plieno plautuvių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavinčios nerūdijančio plieno plautuvės Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Montavimas

Plieninės plautuvės (kriauklės) yra lengvai montuojamos ir prižiūrimos, tačiau jeigu norite seną prekę pakeisti nauja, reikėtų tiksliai išmatuoti virtuvinę spintelę, kurioje norėsite įmontuoti plautuvę. Nerūdijančio plieno plautuvės virtuvei suteikia papildomo žavesio – spalvų pasirinkimas nėra gausus, tačiau klasikinį stilių lengva priderinsite prie bendro kambario interjero, o skirtingos formos padės sukurti pageidaujamą įspūdį. Gausiame Arsan.lt asortimente galėsite rasti įvairiausių dydžių bei formų kriaukles, kurias lengvai pritaikysite bet kokio dydžio virtuvėje.

Dydis

Pasirinkimas dažniausiai priklauso nuo to, kiek yra laisvos vietos ant stalviršio, kadangi ant jo yra laikomi ir kiti virtuvėje reikalingi prietaisai ir įrenginiai. Tuomet, kai patalpa yra pakankamai ribota, rekomenduojama rinktis kompaktiškesnio dydžio kriauklę, tačiau jeigu šiam įrenginiui galite skirti daugiau vietos, vertėtų pagalvoti apie funkcionalesnius variantus. Vienas iš jų –kriauklė su dviem dubenimis, užtikrinanti didesnį komforto jausmą kiekvieno plovimo metu.

Nusausinimo plokštuma

Patartina atkreipti dėmesį, ar plautuvė turi nusausinimo plokštumą – ar ši detalė bus reikalinga, priklausys nuo asmeninių Jūsų įpročių, tačiau tikrai surasite ne vieną gaminį su šiuo atributu. Asortimente taip pat rasite gaminius, kurių komplektacijoje yra nuvarvėjimo indas, tad įvertinę savo poreikius, lengvai išsirinksite kokybišką ir funkcionalią virtuvės plautuvę.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.