Hidromasažinės, garinės dušo kabinos, boksai

Rodoma 1-11 iš 11 prekės(-ių)

Greitėjantis gyvenimo tempas ir pakitę pirkėjų poreikiai įpareigoja vonios įrenginių gamintojus ieškoti naujų, nestandartinių sprendimų. Vienas iš jų – garinės dušo kabinos. Šis gaminys suteikia ne vieną privalumą

Masažinės dušo kabinos privalumai

Skirtingas kiekis purkštukų, pageidaujama oro temperatūra – tai tik keletas privalumų, kuriais galėsite mėgautis masažinėje vonioje. Kaip ir tikroje pirtyje, garo kabinoje turėsite progą atstatyti jėgas ir pasveikti nuo įvairių ligų. Be to, kai kurios hidromasažinės dušo kabinos turi aromatinių kvepalų konteinerius, todėl galima mėgautis ir kvapų terapija. Tų, kuriems jau teko iš arčiau susipažinti su galimybėmis, kurias suteikia masažinės dušo kabinos, atsiliepimai iš tiesų geri – toks variantas ypač tinka tuomet, jei vonios kambarį svajojate paversti nedideliu SPA centru.

Gausiame Arsan.lt asortimente rasite skirtingų tipų ir spalvų dušo kabinas, kurios pagyvins vonios kambario interjerą, o jums suteiks galimybę visapusiškai atsipalaiduoti ir pasimėgauti lengvu masažu ar kitomis funkcijomis. Kai kuriose masažinėse dušo kabinose taip pat yra įmontuota sėdynė, todėl išbandyti skirtingas funkcijas galėsite patogiai sėdėdami – toks sprendimas bus ypač patogus vaikams ar garbaus amžiaus žmonėms.

Gamintojai pasirūpino, jog toks įrenginys leistų maksimaliai atsipalaiduoti, todėl be jau minėtų funkcijų, dušo kabinos su pirtim gali turėti ir radiją, USB jungtį ir kitus panašius atributus. Tokia hidromasažinė dušo kabina labai greit padės atgauti jėgas!

Masažinė (garinė) kabina nesunkiai įmontuojama, tereikia įrengti papildomą šilumos izoliaciją, tačiau rekomenduojama, jog visus darbus atliktų patyrę profesionalai. Dušo kabina su galine sienele taip pat nereikalaus papildomos apdailos. Praktiškai visos šio tipo dušo kabinos turi keturias sieneles – taip daug lengviau galima surasti tinkamą šio įrenginio vietą ir sutaupyti pinigų, kuriuos išleistumėte apdailai.

Dušo boksų privalumai

Ieškantiems paprastesnių sprendimų nei garinės dušo kabinos (garo pirtys), turėtų patikti dušo boksai – šie įrenginiai taip pat turi daugybę privalumų. Uždaros dušo kabinos (boksai) – vienas ekonomiškiausių variantų įrenginėjant vonios kambarį, kadangi pastatomai dušo kabinai nereikia specialios apdailos. Toks variantas pasirenkamas tuomet, kai nėra galimybės sienų padengti plytelėmis, kadangi uždaroje kabinoje vanduo neteka ant sienų, o susidarę garai nepatenka į vonios kambarį. Visgi, tai nereiškia, jog ketursienės dušo kabinos naudojamos tik tuomet, kai kitų variantų nėra – jei norisi išvengti sudėtingų ir papildomų išlaidų reikalaujančių darbų, apie tokį sprendimą taip pat verta pagalvoti. 

Nors dušo kabinos boksai gali pasirodyti pakankamai didelė investicija, visgi, vertėtų atsižvelgti į tai, jog šių gaminių komplektacijoje dažniausiai yra visa pajungimui reikalinga įranga ir detalės, todėl niekuo papildomai rūpintis nebereikia. Jei pabandytumėte paskaičiuoti, kiek kainuoja kiekvienas šios sistemos elementas ir pridėtumėte montavimo bei apdailos darbus, nesunkiai tuo įsitikintumėte. 

Į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Boksai ir garinės dušo kabinos gali būti padengtos specialia stiklus dengiančia apsaugine danga, todėl ant jų nesikaups nešvarumai ir priežiūra taps kur kas paprastesnė. Taip pat turėsite galimybę išsirinkti labiausiai patinkantį stiklo tipą ir Jūsų vonios kambariui tinkamus matmenis, todėl pasirinkta masažinė dušo kabina atitiks visus Jūsų lūkesčius ir lengvai ras savo vietą net ir mažesnėje erdvėje. 

Rekomenduojama iš anksto apskaičiuoti, kiek laisvos vietos turite – tuomet tiksliai žinosite, ar Jums reikia masažinės dušo kabinos 80x80 cm, ar teks paieškoti kitų variantų. Svarbiausia, jog pasirinktas dušo boksas ar garinė dušo kabina netrukdytų kitiems įrenginiams bei patogiam įėjimui. Atkreipkite dėmesį, jog tiek dušo boksai, tiek masažinės dušo kabinos su garu turi lubas, todėl reikia pasirinkti ir tinkamą aukštį. Šis parametras ypač svarbus aukštiems žmonėms ir žemesnių vonios kambarių savininkams.

Dušo garo kabinos skiriasi savo funkcionalumu, todėl vertėtų atidžiai susipažinti su jų galimybėmis. Galbūt Jums reikalingas tik masažinis dušas, o gal norisi maksimaliai išnaudoti šių įrenginių privalumus ir domina dušo kabina su garine pirtim – tai turės įtakos ir galutiniam Jūsų pasirinkimui.

Nuo to, kokias galimybes gali pasiūlyti dušo kabinos su garu, dažnai priklauso ir jų kaina, todėl pravartu iš anksto apgalvoti, kiek lėšų galite skirti šiam pirkiniui. O jei Jus domina funkcionalios, tačiau nebrangios masažinės dušo kabinos, akcija – puiki galimybė suderinti abu šiuos kriterijus. Išpardavimo metu dušo kabinos su garu visuomet parduodamos pigiau – tokių pasiūlymų dažnai rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.

Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl hidromasažinių, garinių dušo kabinų, boksų, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavinčios garinės (masažinės) dušo kabinos Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.