Dušo sienelės

Rodoma 1-40 iš 82 prekės(-ių)

Walk In stacionarios (nejudančios) dušo kabinų sienelės ir pertvaros

Norintys sutaupyti daugiau erdvės ar mėgstantys efektyvesnes maudynes, vis dažniau nusprendžia vonios kambaryje įsirengti dušo kabiną. Taip sparčiai populiarėjančios dušo kabinos skatina gamintojus ieškoti naujų sprendimų. Vienas iš jų – stacionarios dušo kabinų sienelės ir pertvaros, kurios suteikia galimybę, priklausomai nuo poreikių, patiems suprojektuoti dušo erdvę. Toks variantas tinkamas tuomet, kai vonios kambario erdvė yra ribota, tačiau taip pat patiks ir tiems, kurie turi daugiau vietos, tačiau ieško naujų, modernių sprendimų. 

Walk In dušo kabinų privalumai

Walk In stacionarios dušo kabinų pertvaros vizualiai neapkrauna vonios kambario, o skaidrus jų stiklas sukuria šiuolaikišką stilių. Asortimente taip pat rasite ir dušo kabinas su matiniu ar kitų atspalvių stiklu, todėl galėsite išsirinkti labiausiai jums tinkantį variantą. Walk In stacionarios dušo kabinos sienelės stiklas yra padengtas Easy Clean danga, kuri suteikia apsaugą nuo kalkių ir kitų priemaišų, todėl šis nestandartinis variantas nereikalaus ypatingos priežiūros ir ilgus metus atrodys tarsi ką tik įsigytas. Stiklo plokščių tvirtinimui naudojamos chromuotos detalės – toks sprendimas vonios kambaryje atrodo itin elegantiškai.

Lengva konstrukcija ir naudojami dizaino elementai lengvai įsilieja į bet kokį vonios kambario interjerą, todėl lengvai išlaikysite vientisumą ir harmoningą stilių. Berėmės dušo kabinos bus paprastai prižiūrimos, o pats kambarys atrodys gerokai didesnis. Platus prekių pasirinkimas suteikia galimybę įrengti dušo kabiną taip, kaip norisi Jums – beliks tik nuspręsti, kuri Walk In stacionari (nejudanti) dušo kabinų sienelė labiausiai atitinka Jūsų poreikius.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Vienas svarbiausių sprendimų šiuo atveju yra pats montavimo būdas – turėsite galimybę pasirinkti, ar jus labiau domina dušo kabina be padėklo, ar visgi šį gaminį nuspręsite naudoti. Padėklas yra lengvai montuojamas ir itin saugus, todėl toks variantas vis dar mėgstamas tų, kurie baiminasi dėl vandens pratekėjimo. Visgi, dušo kabinos be pado taip pat turi ne vieną privalumą: kambarys optiškai atrodo didesnis, padidėja pati dušo zona, o jei naudojamas latakas, ženkliai pagerėja ir vandens subėgimas. Kurios savybės atrodo pranašesnės, teks nutarti Jums patiems.

Panašių sprendimų laukia kur kas daugiau. Naudodami nejudančias dušo sieneles, patys galėsite nuspręsti, iš kurios pusės turėtų būti įėjimas į dušą, o jeigu kambaryje erdvės yra daugiau, jį galite rinktis ir dvipusį – šios dušo kabinos palieka neribotą projektavimo laisvę, todėl viskas priklausys tik nuo Jūsų poreikių ir turimos erdvės išplanavimo. Juk norint užtikrinti ergonomišką aplinką, reikia pasirūpinti ne tik tinkama dušo kabina, bet ir apgalvoti, kur stovės kita vonios įranga.

Stiklinės dušo pertvaros taip pat gali būti skirtingų dizainų – jei siekiate sukurti vientisą kambario interjerą, į šį aspektą taip pat reikėtų atsižvelgti. Šiuo metu vis daugiau dėmesio susilaukia juodus rėmus turintys įrenginiai, leidžiantys sukurti elegantišką ir tuo pačiu labai šiuolaikišką kambario atmosferą. Visgi, jeigu norite sukurti didesnės erdvės įspūdį, Jums labiau patiks berėmės stiklo dušo kabinos – jos puikiai susilieja su aplinka ir visiškai neatkreipia į save dėmesio. Abu šie variantai turi savų privalumų – viskas priklauso nuo Jūsų asmeninės vizijos, kurią bet kuriuo atveju tikrai pavyks įgyvendinti. 

Siekiant maksimalaus komforto, svarbu, jog Walk In stacionari (nejudanti) dušo kabinos pertvara būtų ne tik patraukli akiai, bet ir ilgus metus atliktų pagrindinę savo funkciją, todėl vertėtų atkreipti dėmesį, jog įrenginys būtų pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Arsan.lt asortimente rasite žinomų ir savo vardą rinkoje jau pelniusių gamintojų įrenginius, kurie pirkėjų mėgstami dėl patvarumo ir ilgaamžiškumo.

Aktuali bus ir stiklinės dušo pertvaros kaina: ji dažniausiai priklauso nuo stiliaus, prekinio ženklo ir gamybinių medžiagų, tačiau kainų amplitudė ypatingai plati, tad kiekvienam pavyks surasti tinkamą variantą. Šie įrenginiai tarnauja ilgą laikotarpį, todėl investicijos netrunka atsipirkti, tačiau norėdami pasilengvinti savo paieškas, turėtumėte iš anksto pagalvoti, kiek ketinate išleisti.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo kabinas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.