Klozetai, tualetai ir bide

Rodoma 1-40 iš 131 prekės(-ių)

Niekas nesuabejotų, kad unitazai yra vieni pagrindinių vonios kambaryje esančių įrenginių – juos keičiame pakankamai retai, todėl ypač svarbu išsirinkti visus lūkesčius atitinkantį variantą. Kartu su jais vis dažniau naudojamos ir bidė, užtikrinančios dar geresnę asmeninę higieną. Tiek jos, tiek ir klozetai stebina asortimento įvairove, tad tik apsvarstę kelis esminius aspektus, galėsite nuspręsti, kuris modelis tiks Jūsų namams.

Domina Tece WC komplektai, Gustavsberg klozetai, o gal ieškote, kur parduodamas tualetas gera kaina? Tuomet, kai reikalingi nauji tualetai, pirkti juos galite Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje – kviečiame iš arčiau apžiūrėti mūsų pasiūlymus. Asortimente Jūsų laukia Roca, Flaminia, Laufen klozetas ir daugybė kitų, savo vardą jau pelniusių gamintojų įrenginių. Pas mus tai pat galėsite įsigyti bidė, jų ir klozetų dangčius ir potinkinių rėmų komplektus.

Tualetai internetu bus užsakomi greitai ir paprastai, o mes pasirūpinsime, kad Jūsų pirkiniai per kurjerį būtų pristatyti saugiai ir efektyviai. Jeigu Jus domina klozetai Kaune ar bet kuriame kitame Lietuvos mieste, nuotoliniu būdu juos užsisakyti yra kone efektyviausia. Tačiau jei Jums reikalingi tualetai Vilniuje, siūlome dar vieną alternatyvą. Norinčius iš arčiau apžiūrėti klozetus, tualetus, bidė ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Klozetai: kokį tipą pasirinkti?

Tualetai būna dviejų skirtingų tipų: pastatomi ir pakabinami. Ant grindų montuojamas klozetas yra šiek tiek pigesnis ir paprasčiau pritvirtinamas, tuo tarpu pakabinamas tualetas nereikalaus daug priežiūros. Nors tokio klozeto pajungimas bus sudėtingesnis, toks sprendimas leis vizualiai šiek tiek išplėsti erdvę – būtent dėl to prie sienos montuojamas tualetas ypač dažnai pasirenkamas mažesnėms erdvėms.

Tualeto dizainas ir dydis

Apsisprendus, koks klozeto montavimas bus tinkamesnis, vertėtų pagalvoti ir apie šių gaminių stilių. Nors kampinis klozetas ar bet kuris kitas įrenginys dažniausiai įsivaizduojamas standartinės baltos spalvos, prekyboje vis dažniau pasirodo ir įmantresnių formų ar atspalvių gaminiai. Pavyzdžiui, juodas klozetas ar labai spalvingi šių įrenginių dangčiai, kurie neabejotinai pretenduoja tapti patalpos akcentu. Jei ieškote įdomesnių sprendimų, Arsan.lt asortimente tikrai turėsite iš ko pasirinkti. Renkantis vertėtų atsižvelgti į vyraujantį interjerą – spalvoti klozetai jame tiks tik tuomet, jei visos spalvos bus suderintos tarpusavyje. Visgi, elegantiškasis juodas unitazas bus priderinamas gerokai lengviau: ypač tuomet, jei kambaryje jau yra tamsių detalių.

Tačiau ne mažiau nei dizainas, svarbus turėtų būti ir unitazo dydis. Pasirinkus tinkamą variantą, unitazo montavimas bus paprastesnis, o klozeto išmatavimai netrukdys kitiems baldams bei įrenginiams. Apskaičiuoti, kokie klozeto matmenys yra reikalingi, tikrai labai paprasta: tereikia nutarti, kur jį statysite ir tuomet tą vietą išmatuoti. Klozetai internetu pateikiami su visais tiksliais išmatavimais, todėl prieš pirkdami turėtumėte įsitikinti, ar Jums patinkantis pirkinys iš tikrųjų tilps numatytoje vietoje – tuomet unitazo pajungimas nesukels jokių papildomų rūpesčių.

Klozetų išpardavimas

Tuomet, kai reikalingas naujas klozetas, kaina taip pat yra svarbus, sprendimą lemiantis kriterijus. Šiuo atveju pravartu atsižvelgti į tai, kokios papildomos naudos yra suteikiamos – taip lengviau nuspręsite, ar Jus sudominęs unitazas kaina atitinka kokybę.

Vandens išlaidas taupantis dvigubas vandens nuleidimo mechanizmas, atvirą apiplovimo lanką turintis ir dėl to lengviau prižiūrimas dubuo, tyliai nusileidžiantis dangtis – tai tik keletas funkcijų, kurios užtikrins didesnį komfortą. Tad pravartu iš anksto apsispręsti, ar pirmenybę teiksite daugiau funkcijų siūlantiems modeliams, ar ieškosite, kurie klozetai pigiau parduodami.

Svarbu ir tai, jog klozeto mechanizmas būtų kokybiškas ir ilgaamžis: jei rinksitės patikimų gamintojų siūlomą įrangą, apie pokyčius nereikės galvoti ilgus metus. Tiems, kuriems reikalingi kokybiški, tačiau nebrangūs klozetai, akcija – puiki galimybė neskirstant prioritetų įsigyti patikimus gaminius. Unitazai su akcija dažnai siūlomi mūsų parduotuvėje: jei pamatysite specialų pasiūlymą, užsukite apsižvalgyti – išpardavimo metu unitazai pigiau parduodami.

Bidė pasirinkimas

Nusprendę, kad vonios kambaryje tikslingas būtų bidė pajungimas, taip pat susipažinsite su gausiu šių įrenginių pasirinkimu. Kaip ir WC, bidė gali būti tiek pastatomos, tiek ir pakabinamos – jų trūkumai ir privalumai taip yra tokie patys kaip klozetų, todėl reikėtų pagalvoti, ar norite lengvesnio montavimo, ar paprastesnės priežiūros. Vis dar vyrauja nuomonė, kad pastatomų tualetų ir bidė kaina yra kiek mažesnė, tačiau šis aspektas labiau priklauso nuo paties modelio ir jo suteikiamų galimybių.

Neturintiems pakankamai vietos šiems įrenginiams, tačiau svajojantiems apie geresnę higieną, dabar yra siūlomos ir kitos alternatyvos. Vienas iš tokių variantų yra bideta dušelis, kuris gali būti montuojamas tiek prie unitazo, tiek prie praustuvo – jį galėsite pasitelkti ne tik higienai, bet ir buities darbams. Taip pat vis daugiau dėmesio susilaukia klozetai su bidė funkcija: dar kitaip vadinami išmaniais unitazo dangčiais, šie įrenginiai siūlo itin plačią programų įvairovę ir visiškai nereikalauja papildomos kambario vietos. Kokiems sprendimams teiksite pirmenybę, priklauso tik nuo Jūsų poreikių ir galimybių.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.