Vonios lentynos

Rodoma 1-18 iš 18 prekės(-ių)

Kasdienis apsilankymas vonios kambaryje teiks tik malonias emocijas tik tuomet, jeigu pasirūpinsime, kad kiekvienas šioje patalpoje esantis daiktas turėtų savo vietą. Tokiais atvejais gali pasitarnauti vonios lentynėlė – funkcionalus vonios kambario aksesuaras, kuris tiks tiems, kurie nori atnaujinti nusistovėjusį vonios kambario interjerą ar siekia vizualiai padidinti mažesnę vonios kambario erdvę. Dėl šio gaminio praktiškumo abejonių dažniausiai nekyla – tereikia nutarti, kuri lentyna vonios kambariui tiktų labiausiai.

Dušo lentynėlė: privalumai ir pasirinkimo įvairovė

Labiausiai vonios lentyna tinka tuomet, kai pritrūksta erdvės daiktams, be kurių neįsivaizduojamas nei vienas vonios kambarys – ant jos galėsite sudėti ne vieną būtiną priemonę, kadangi vonios lentynos yra patvarios ir išlaiko pakankamai didelį svorį. Priklausomai nuo šeimos dydžio ir poreikių, galima pakabinti keletą lentynų, taip sukuriant kopėtėlių vaizdą – tokiu būdu sutaupysite papildomos vietos ir vonioje sutalpinsite dar daugiau priemonių. Tuomet, kai vonios kambaryje vietos yra daugiau, galima pagalvoti ir apie vonios suoliuką su lentynomis – šis baldas pasitarnaus kaip talpi sandėliavimo priemonė ir tuo pačiu leis dar patogiau atlikti įvairias procedūras.

Paprastas montavimo būdas suteikia galimybę nuspręsti, kur stovės lentyna voniai – galėsite ją pritvirtinti prie bet kurios sienos neišnaudodami grindų ploto, kuris yra būtinas vonios įrangai pastatyti. Norintiems šiems gaminiams paskirti kuo mažiau vietos, itin patinka kampinė vonios lentyna, tačiau pravartu susipažinti ir su visais kitais populiariausiais variantais.

Pakabinamos vonios lentynos dydis, forma ir medžiaga

Renkantis tinkamiausią vonios lentynėlę, turėtumėte atkreipti dėmesį ir į jos formą – kai kurie baldai pritaikyti montavimui kampe, tad toks variantas suteiks galimybę maksimaliai išnaudoti visą turimą erdvę. Tačiau tam, kad kampinė vonios lentynėlė ar bet kuris kitas aksesuaras deramai įsilietų į Jūsų kambarį, turėtumėte atkreipti dėmesį ir į jo dydį. Logiška, kad didesnė dušo lentyna sutalpins daugiau Jūsų naudojamų reikmenų, tačiau turėtumėte įsitikinti, kad ji nekliudys kitiems svarbiems vonios įrenginiams – tuomet tikrai neteks gailėtis dėl savo pasirinkimo.

Vonios kambario lentynėlės skiriasi medžiagomis, iš kurių yra pagamintos – atsižvelgus į jas, galima nusakyti ir tam tikras jų ypatybes. Viena populiariausių siūlomų prekių – stiklinės lentynos vonios kambariui, tačiau norintiems pagyvinti kambario interjerą, siūlome lentynas su medžio apdaila. Tokia medinė dušo lentynėlė spinduliuoja jaukumu ir džiugina savo tvarumu, tuo tarpu itin daug dėmesio susilaukiančios stiklinės lentynos voniai padeda užtikrinti stilingą interjerą. Plastikinė vonios lentynėlė pradžiugins labai gera kaina, o metalinės lentynos voniai stebins tvarumu. Tuo tarpu nerūdijančio plieno vonios lentynos lengvai įsilies į vyraujančią aplinką – jas verta rinktis tuomet, kai nesinori pernelyg ryškių detalių. Kiekviena iš šių medžiagų džiugina savais pranašumais: jei aiškiai išsiskirsite prioritetus, nesunkiai nuspręsite, kuri lentynėlė vonios kambariui tiktų labiausiai.

Vonios kambario lentynos dizainas

Nors gali pasirodyti, kad dušo kabinos lentynėlė yra nepastebimas šios patalpos atributas, šių gaminių dizaino tikrai nederėtų ignoruoti. Lentynos vonios kambariui gali suteikti papildomo jaukumo, jeigu rinksitės ryškesnius, akį traukiančius gaminius. Ar tokia kampinė dušo lentynėlė tiks Jūsų voniai, priklausys nuo to, kokios spalvos dominuoja interjere – būtinai į tai atsižvelkite. Jei ryškių akcentų ir taip netrūksta, šviesesnių atspalvių, neįpareigojančios lentynos vonios kambaryje atrodys kur kas įspūdingiau. Svarbiausia, kad lentynėlė voniai derėtų prie kitų elementų: tuomet pavyks išsaugoti interjero vientisumą. Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti labiausiai tinkantį variantą.

Domina kampinės vonios lentynos, o gal ieškote, kur vonios lentynėlė kaina atitinka kokybę? Apžiūrėkite mūsų asortimentą! Lentynos voniai pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Taip net neišeinant iš namų galima šiek tiek atnaujinti vyraujantį vonios kambario interjerą. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl vonios lentynų, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios lentynos voniai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.