Pastatomi klozetai, unitazai

Rodoma 1-14 iš 14 prekės(-ių)

Vonios kambaryje praleidžiame nemažai laiko, tad svarbu, jog kiekvienas įrenginys būtų kokybiškas ir lengvai prižiūrimas. Klozetas – vienas pagrindinių įrenginių, sutinkamas kiekvienuose namuose, tad svarbu, jog prekė būtų ilgaamžiška ir patvari.

Wc tualetai (unitazai) skirstomi pagal montavimo tipą – gali būti pakabinami arba pastatomi. Prieš išsirenkant, koks unitazas stovės vonios kambaryje, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog pastatomi unitazai yra pigesni ir lengviau montuojami, tuo tarpu pakabinamas tualetas yra lengviau nuvalomas ir tinka mažesniuose vonios kambariuose, kadangi vizualiai didina erdvę. Tad jeigu labiau vertinate standartinius ir laiko patikrintus įrenginius, Jūsų dėmesį turėtų patraukti tradiciniai pastatomi unitazai. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas suras labiausiai jo poreikius atitinkantį variantą.

Funkcionalumas ir stilius

Renkantis tualetą, pirmiausia atkreipiame dėmesį į jo funkcionalumą ir galimybę sutaupyti (yra unitazų su bakeliais, suteikiančių galimybę nuleisti skirtingą kiekį vandens), tačiau ši prekė gali tapti interjero dalimi ar vienu pagrindinių vonios kambario akcentų, kadangi galima rinktis ryškiaspalvius tualeto dangčius ar paieškoti įdomesnių dizaino sprendimų. Vienas iš tokių variantų yra juodas tualetas, vonios kambariui suteikiantis prabangos ir išskirtinumo, tačiau atrasite ir paprastesnių variantų, kurie taip pat pagyvins pernelyg monotonišką šios patalpos interjerą.

Klozeto dangčio ir nuleidimo mechanizmo pasirinkimas

Ne mažiau svarbu atkreipti dėmesį ir į mažesnes detales, tokias kaip unitazo dangtis. Be jau minėtų spalvinių aspektų, šie gaminiai taip pat skiriasi nuleidimo mechanizmais, tad jeigu mėgstate apgalvoti kiekvieną detalę, Jums turėtų tikti „Soft Close“ mechanizmas, kuris užtikrina savaiminį, lėtesnį, o tuo pačiu ir tylesnį dangčio nusileidimą. Taip pat rekomenduojama rinktis patikimų gamintojų siūlomus įrenginius – tuomet galėsite būti užtikrinti dėl jų ilgaamžiškumo.

Vertinantys ekonomiškus sprendimus, turėtų atkreipti dėmesį į vandens nuleidimo mechanizmą: klozetai, turintys dvigubą mygtuką, suteikia galimybę patiems pasirinkti nuleidžiamo vandens kiekį iš dviejų skirtingų variantų. Toks unitazas kaina mažai kuo skiriasi nuo kitų įrenginių, tačiau naudodami jį, gerokai sumažinsite vandens sąnaudas.

Kiti pasirinkimo aspektai 

Renkantis unitazą, vertėtų atsižvelgti ir į jo matmenis – tai ypač aktualu tais atvejais, kai tualeto zona yra pakankamai ribota. Klozeto kaina dėl to dažniausiai nesikeičia, todėl nedvejodami galite rinktis Jūsų namams labiausiai tinkantį dydį.

Kalbant apie finansinius aspektus, vertėtų atkreipti dėmesį, jog tualeto kaina gali skirtis net kelis kartus: vertė priklauso nuo dizaino, gamintojo, gamyboje naudojamų medžiagų ir visų anksčiau minėtų privalumų. Nors šis įrenginys tarnauja ilgus metus ir investicijos netrunka atsipirkti, daugeliui norisi sutaupyti – jei ir Jums domina pigūs, tačiau kokybiški unitazai, akcija ir išpardavimai leis įsigyti visus lūkesčius atitinkantį variantą.

Ieškantiems, kur parduodami klozetai, pasiūlysime apžiūrėti mūsų asortimentą. Tualetai kaina nenustebins pirkėjų, kadangi mūsų siekis Jums pasiūlyti aukščiausios kokybės vonios įrangą už patrauklią kainą. Čia dažnai siūlomi klozetai su akcija, todėl kiekvienam pavyks atrasti palankiausią variantą. Wc tualetai internetu,Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose yra pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti pastatomus klozetus, unitazus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.