Vonios rankenos

Rodoma 1-13 iš 13 prekės(-ių)

Vonios kambario reikmenys, aksesuarai – vienas iš paprasčiausių sprendimų visiems, kurie nori pagyvinti vyraujantį kambario stilių ar ieško naujų interjero akcentų. Toks variantas ne tik sukurs pageidaujamą įspūdį, bet ir atliks pagrindinę savo funkciją. Šių prekių pasirinkimas – itin platus, todėl kiekvienam pavyks surasti labiausiai poreikius atitinkančius gaminius.

Vienas dažniausiai vonioje sutinkamas aksesuaras yra rankenos voniai. Ant jos patogiai galima pakabinti ir nedidelius rankšluosčius ar servetėles, o esant poreikiui, galima rinktis ir vonios rankeną su muiline – tai praktiškas, tačiau tuo pačiu ir stilingas variantas, kuris pagyvins bendrą kambario interjerą. Pasirinkę tokį variantą, išvengsite papildomų montavimo darbų ir turėsite dvigubą naudą.

Pagalbinė funkcija

Vonios rankenos taip pat atlieka ir pagalbinę funkciją – naudojantis jomis kaip atrama, galima kur kas patogiau įlipti į vonią ar dušo kabiną, todėl toks gaminys ypač praverčia senjorams ar judėjimo sutrikimų turintiems asmenims.

Nors gali pasirodyti, jog tokia nedidelė detalė kaip rankena voniai didelės įtakos visam kuriamam vaizdui neturi, būtent mažų smulkmenų pagalba galima sukurti jaukią ir malonią kambario atmosferą, kurią lydės ir papildomas komforto jausmas. Dėl šios priežasties, kuriant vonios kambario dizainą, vertėtų nepamiršti aksesuarų ir tinkamai išnaudoti laisvą erdvę patalpoje – tokie variantai ne tik žavingi, bet ir efektyvūs bei praktiški.

Skirtingi dizaino sprendimai leis sukurti unikalų įvaizdį, tačiau nepareikalaus daug erdvės, todėl stilinga vonios rankena kambarį galima pagyvinti net ir tuomet, kai jame nėra daug papildomos vietos didesniems ar įmantresniems variantams. Gausiame Arsan.lt asortimente rasite įvairaus ilgio ir formų rankenas voniai, tad patikusį aksesuarą lengvai priderinsite bet kuriame vonios kambaryje. Nors skiriasi šių rankenų dydžiai, dizainas išlieka panašus, todėl šie vonios atributai tiks tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui – atkreipę dėmesį į kitas detales, galėsite rinktis blizgų ar matinį jų paviršių.

Norisi, kad šis aksesuaras būtų ne tik žavingas, bet ir pakankamai tvirtas. Vienas pagrindinių mūsų siekių – kokybiškos prekės patrauklia kaina, todėl prekiaujame tik žinomų, patikimų gamintojų įrenginiais. Mūsų parduotuvėse esančios vonios rankenos yra patvarios, pagamintos iš kokybiškų medžiagų, todėl nepriekaištinga jų išvaizda galėsite džiaugtis ilgus metus.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.