Paviršių valymo priemonės

Rodoma 1-9 iš 9 prekės(-ių)

Virtuvinės plautuvės – kasdien buityje naudojamas įrenginys, todėl laikui bėgant jo paviršių pradeda dengti kalkės ar kitos nuosėdos. Visi šie veiksniai kenkia kriauklės estetiniam vaizdui, o laikui bėgant gali atsirasti ir didesnių problemų. Vis dėl to, šių nesklandumų išvengti pavyks, jeigu pasirūpinsite tinkama kriauklės priežiūra – tam bus reikalingos plautuvių valymo priemonės.

Ilgaamžiškumo išsaugojimas

Šių gaminių galima rasti kiekvienoje parduotuvėje, o taip pat galima rasti patarimų, kaip kriauklę išvalyti naudojant įvairias buityje naudojamas priemones. Vis dėl to, norint, jog valiklių sudėtyje esančios cheminės medžiagos nepažeistų kriauklės paviršiaus, vertėtų rinktis kokybiškas, žinomų gamintojų plautuvių valymo priemones. Ilgametė jų patirtis lemia ne tik kriauklių ilgaamžiškumą, bet ir jų valymo priemonių veiksmingumą. Būtent dėl šios priežasties, rinkdamiesi kokybiškus valiklius, galite ne tik išvengti galimų pažeidimų, bet ir be didelių pastangų pasirūpinti nepriekaištinga kriauklės išvaizda.
Kalkės yra vienos dažniausiai virtuvėje sutinkamų nuosėdų – dėl nuolatinio paviršiaus sąlyčio su vandeniu (ypač tuomet, kai jis kietas), šių apnašų praktiškai neįmanoma išvengti. Vis dėl to, nuolat ją prižiūrint ir išsirinkus tinkamą plautuvių valymo priemonę, jų poveikį galima maksimaliai sumažinti. Tam galima naudoti ir specialų kalkių valiklį – tuomet rezultatai bus aiškiai pastebimi. Šį gaminį taip pat galite rasti mūsų asortimente.

Naudojamos medžiagos

Kiekviena plautuvių gamyboje naudojama medžiaga reikalauja skirtingos priežiūros, todėl renkantis tinkamiausią variantą, vertėtų atkreipti dėmesį, kokiam paviršiui skirta kriauklių valymo priemonė. Taip pat galima rinktis ir universalius valymo komplektus, kurie tinka visų rūšių paviršiams. Šiame rinkinyje rasite ne tik valymo priemonę, bet ir kokybišką kempinėlę bei kitus efektyviam valymui skirtus gaminius, todėl nereikės rūpintis jokiais papildomais atributais.  Gausus Arsan.lt prekių pasirinkimas užtikrins, jog kiekvienas čia suras labiausiai poreikius atitinkantį variantą.

Plautuvių (kriauklių) valymo priemonės parduodamos internetu – jas galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Pasirinktas prekes kelių darbo dienų laikotarpyje pristatome visoje Lietuvoje, tad net neišėję iš namų galite pasirūpinti profesionaliai ir efektyviai kriauklių priežiūrai skirtais reikmenimis.

Patraukli kaina ir aukšta kokybė yra vienas pagrindinių mūsų siekių, todėl asortimente rasite prekes, kurios nepakenks Jūsų kriauklių paviršiui ir apsaugos jį nuo besikaupiančių nuosėdų. Tai vienas paprasčiausių būdų ilgą laikotarpį išsaugoti nekintančią plautuvės išvaizdą. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl plautuvių valymo priemonių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.