Dušo komplektai

Rodoma 1-20 iš 20 prekės(-ių)

Įrenginėjant dušą vonios kambaryje, tenka daug laiko paskirti ieškant santechnikos prekių ir kuriant kambario dizainą. Dušo komplektai – tinkama išeitis tiems, kurie nori greitai ir lengvai išsirinkti būtinas prekes.

Komplektą dažniausiai sudaro skirtingo dydžio dušo galvos ir jų slankikliai, žarna ir dušo stovas, tačiau galimi ir kitokie variantai. Pasirinkę tokį variantą, galėsite džiaugtis idealiai atitinkančiais dydžiais ir formomis, kadangi viskas jau iš anksto yra suderinta tarpusavyje – Jums beliks dušo komplektą pastatyti norimoje vietoje. Ieškantiems pigaus ir praktiško sprendimo, reikėtų apsvarstyti tokį variantą, kadangi tai – pagrindiniai dušų komplektų privalumai.

Ką pasirinkti?

Rinkdamiesi tinkamiausią komplektą, susipažinsite su pakankamai gausiu šių prekių asortimentu – nors komplektas bendras, Jūsų laukia ne vienas skirtingas pasirinkimas. Skiriasi stovo laikiklio aukštis, galvutės dydis ir kiti papildomai akcentai, tokie kaip iš anksto prie stovo pritvirtinta muilinė arba gaminiai be šio atributo. Taip pat galite rinktis potinkinį dušo komplektą ar įsigyti rinkinį, kuriame yra ir dušo maišytuvas, taigi nepriklausomai nuo poreikių, lengvai surasite sau tinkamiausią variantą.

Potinkiniai dušo maišytuvų komplektai užtikrina estetišką, minimalistinę vonios kambario išvaizdą, tad jeigu turite galimybę tokį įrenginį įmontuoti savo namuose, vertėtų apsvarstyti šį variantą. Toks dušo komplektas nereikalaus daug priežiūros, o neapkrauta erdvė netgi atrodys šiek tiek didesnė – jį galima pritaikyti net ir itin nedideliuose vonios kambariuose. Labai palankiai vertinamas ir termostatinis dušo komplektas, suteikiantis galimybę ženkliai sumažinti išleidžiamo vandens išlaidas. Iš anksto nustačius vandens temperatūrą, nereikia jo leisti veltui – nustatyta šiluma visų maudynių metu išlieka tokia pati (nėra svyravimų), todėl jaučiamas ir gerokai didesnis komforto jausmas. Tokio tipo dušo komplektas tiks ir jaunesnes atžalas auginančioms šeimoms – dėl neįkaistančio korpuso, tai bus visiškai saugus pasirinkimas.

Dušų komplektų galimybės ties išvardintais variantais tikrai nesibaigia – šiek tiek paieškoję, jų atrasite ir daugiau. Vertinantiems visapusišką komfortą, turėtų patikti komplektai su garsiakalbiu – tuomet kasdienės Jūsų maudynės bus lydimos mėgstamos muzikos garsų. Šį garsiakalbį galima susieti su išmaniuoju telefonu ar MP3 grotuvu – kadangi pats prietaisas yra atsparus vandeniui, jį drąsiai galima pasiimti į dušo kabiną. Dėl kompaktiško dydžio, jį galėsite pasiimti ir į keliones – tuomet rytą visuomet pradėsite energingai nuteikiančia muzika.

Labai svarbu, kad liktumėte patenkinti kiekviena komplekto detale. Paskirkite šiek tiek laiko ir atidžiau su visomis jomis susipažinkite – tuomet būsite tikri, kad šis sprendimas visapusiškai pateisins Jūsų lūkesčius.

Dušo komplektų stilius

Nors spalviniu aspektu dušo komplektai skiriasi minimaliai, visgi, renkantis vertėtų pagalvoti, koks jų dizainas Jūsų vonios kambariui tiktų labiausiai. Vienas iš populiariausių pasirinkimų yra chromuoti komplektai dušui. Jie yra atsparūs aukštai vandens temperatūrai bei drėgmei, tad daugybę metų galėsite nesirūpinti rūdimis ir kitomis nuosėdomis.

Arsan.lt asortimente galėsite rasti labiausiai Jūsų vonios kambariui tinkantį variantą. Čia Jūsų laukia patikimų gamintojų siūloma vonios įranga, kuria komfortiškai galėsite naudotis ilgus metus – netruksite įsitikinti prekių kokybe, o paprastas, tačiau dailus dušo komplektų dizainas bus lengvai derinamas prie kokio patalpos stiliaus. Norintiems gyvesnio vonios kambario interjero, galima jį papildyti papildomais akį traukiančiais aksesuarais. Eksperimentuoti galima ir su formomis – jei dušo komplektas turės įdomesnes maišytuvo rankenėles ar kitas detales, jis patalpai suteiks išskirtinumo, tačiau tuo pačiu bus nesunkiai priderinamas prie kitų interjere esančių elementų.

Dušo komplektai internetu suteikia galimybę neišvykus iš namų išsirinkti norimą prekę, kadangi vonios baldai yra pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo komplektus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavintys dušo komplektai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.