Klasikinės, stačiakampės vonios

Rodoma 1-39 iš 39 prekės(-ių)

Stačiakampės, klasikinės vonios yra populiariausios vonios dėka praktiškos formos, kurią puikiai galima įkomponuoti tiek standartinio dydžio, tiek didesniame ir erdvesniame vonios kambaryje. Prie stačiakampės vonios žymiai lengviau priderinti stiklinę vonios sienelę, todėl vonia kasdien galėsite naudotis ir kaip dušu, nesibaimindami aptaškyti grindų. 

Klasikinės vonios gera kaina parduodamos internetu, Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje, tad kviečiame susipažinti su mūsų asortimentu. Norinčius iš arčiau apžiūrėti stačiakampes, klasikines vonias ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Privalumai

Dėka plataus asortimento, įmontuojamą vonią galėsite priderinti prie savo vonios kambario interjero. Gamintojai siūlo išties didelę įvairovę stačiakampių vonių, kurios skiriasi savo vidaus formomis ir linkiais. Papildomai galima užsisakyti vonios pagalvėles, rankenėles bei kitus priedus. Taip pat stačiakampę vonią galima užsisakyti ir su masažine sistema.

Stačiakampės vonios stebina gausiu skirtingų matmenų pasirinkimu, tad atsižvelgdami į kambario dydį, lengvai surasite sau tinkamą variantą. Šį gaminį renkamės ilgam laikotarpiui, todėl rekomenduojama atkreipti dėmesį į medžiagą, iš kurios vonia yra pagaminta. Akrilinės vonios yra nesunkios, paprastai prižiūrimos ir gali išlaikyti pastovią vandens temperatūrą, plieniniai įrenginiai greičiau įkaista ir džiugina savo atsparumu, tuo tarpu vonios, pagamintos iš akmens masės, pasižymi itin gera karščio izoliacija, kūnui maloniu paviršiumi ir ypatingu patvarumu. Variantų surasite ir daugiau, todėl beliks nuspręsti, kuri vonia labiausiai pateisins Jūsų lūkesčius. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.