Dušo kabinų stiklo dekoravimas lazeriu

Rodoma 1-26 iš 26 prekės(-ių)

Norisi, kad vonios kambarys būtų ne tik patogus, bet ir jaukus, todėl nuolat ieškome naujų sprendimų, kaip sukurti įdomiai atrodančią, išskirtinę šios patalpos atmosferą. Tokiais atvejais vis dažniau pasirenkamas dušo kabinų stiklo dekoravimas lazeriu – toks variantas suteikia galimybę įgyvendinti unikalias idėjas ir šį įrenginį paverčia akį traukiančia interjero detale, kuri tuo pačiu nepraranda ir savo funkcionalumo. Priklausomai nuo Jūsų skonio ir vonios kambaryje vyraujančio stiliaus, galima rinktis elegantiškas detales ar žaismingus elementus,taip suteikiant erdvei dar daugiau gyvybingumo bei jaukumo – toks variantas lengvai įsilies į bet kokį interjerą, todėl galutiniu rezultatu liks patenkinti net ir patys išrankiausi pirkėjai.

Dušo graviravimo galimybės

Ant dušo kabinos ar vonios sienelės stiklo galima išgraviruoti atvaizdą iš siūlomų variantų arba pagal Jūsų pateiktą medžiagą:

- foto nuotrauką;
- tam tikrą elementą; 

Galima graviruoti visą stiklą arba tik tam tikras zonas pagal suderintą specifikaciją.

Neturint norimo atvaizdo reikalingame skaitmeniniame formate, už papildomą mokestį paruošiama visa reikalinga medžiaga iš pateiktos informacijos (pvz. plytelės ornamentas, viešbučio logotipas ar tam tikras kažkoks simbolis).

Norinčius iš arčiau apžiūrėti lazeriu dekoruotas dušo kabinas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.