Pakabinamų WC ir rėmų komplektai

Rodoma 1-21 iš 21 prekės(-ių)

Tualetas vonios kambaryje keičiamas itin retai, o pakabinamiems unitazams reikia skirti daugiau dėmesio pradinėje statybų stadijoje, kadangi rėmas yra įmontuojamas į sieną arba paslepiamas po specialia apdaila. Vis dėlto, tokio pasirinkimo privalumai netrukus atperka visas įdėtas pastangas – jie optiškai šiek tiek didina erdvę, o aukščiau esantis unitazas leidžia patogiau atlikti valymo darbus. Be to, šiuo metu galima įsigyti visus montavimo procesus lengvinančių gaminių. Pakabinamų tualetų komplektas – tinkamas sprendimas norintiems sutaupyti laiko ir papildomų lėšų, kadangi jame rasite viską, ko reikia kokybiškam tualeto įrengimui.

Komplektacija

Pakabinamų unitazų komplektas susideda iš tualeto su dangčiu, rėmo ir jo tvirtinimo elementų bei vandens nuleidimo klavišo. Norintiems papildomų funkcijų, rekomenduojamas pakabinamų klozetų kompleksas su kvapų konteineriu ir garsą slopinančia tarpine. Skirtingi dizainai ir firmos gausiame Arsan.lt asortimente suteiks galimybę kiekvienam klientui surasti labiausiai jo poreikius atitinkantį variantą.

į ką verta atkreipti dėmesį?

Svarstant, kuris pakabinamas WC rėmas būtų geriausias, vertėtų atkreipti dėmesį į kiekvieną, net ir nedidelę detalę. Dailus, du paspaudimus turintis vandens nuleidimo mygtuko dizainas, lėtai nusileidžiantis ar antibakterinis unitazo dangtis – šios ir kitos smulkmenos ilgainiui taps svarbia visos tualeto sistemos dalimi, tad norėdami ilgą laiką pamiršti bet kokius rūpesčius, turėtumėte paskirti šiek tiek laiko šioms paieškoms.

Tiems, kuriuos domina patvarus, tačiau pigus potinkinio rėmo komplektas, išpardavimas – galimybė įsigyti kokybiškus įrenginius už mažesnę kainą. Kabantis tualetas su paslėptu bakeliu atrodo šiuolaikiškai, tačiau svarbu atkreipti dėmesį ir į prekės ilgaamžiškumą – iš kokybiškų medžiagų pagamintos, daugiau sluoksnių turinčios prekės bus lengviau nuvalomos ir tarnaus ne vienerius metus. Pakabinamų WC komplektas su akcija suteiks progą įsigyti ilgai tarnausiančias prekes patraukliomis kainomis.

Potinkinių rėmų komplektas kaina nenustebins pirkėjų, kadangi mūsų siekis Jums pasiūlyti aukščiausios kokybės vonios įrangą už patrauklią kainą. Pakabinamų klozetų komplektas internetu, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose yra pristatomas per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti pakabinamų WC ir rėmų komplektus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.