Dušo kabinos su giliu padėklu

Rodoma 1-4 iš 4 prekės(-ių)

Nusprendus namuose montuoti dušo kabiną, tenka priimti ir daugiau svarbių sprendimų. Vienas iš jų – apsispręsti dėl labiausiai tinkančio šio įrenginio tipo. Jei slapčia svajojote apie vonią, tačiau šio įrenginio nesirinkote tik dėl itin ribotos kambario erdvės, jums turėtų patikti gilios dušo kabinos – iš arčiau susipažinę su jų pranašumais, ir patys netrukus tuo įsitikinsite.

Dušo kabinos su aukštu padu: kodėl ir ką verta pasirinkti?

Pažemintos dušo kabinos su giliu padėklu yra puiki alternatyva nedidelei voniai. Toks variantas ypač praverčia tuomet, kai vonios kambaryje nėra daug vietos, tačiau nesinori atsisakyti vonios teikiamų malonumų ar bent jau naudotis jais iš dalies.

Mėgaukitės dušo kabinos malonumais ar prisileidę vandens naudokitės ja kaip mini vonele. Dušo kabinas su aukštu padu ypač vertina jaunos šeimos, suteikdamos savo atžaloms galimybę mėgautis nepamirštamomis maudynėmis. Gilesnis padėklas jiems leis jaustis tarsi vonioje, o Jums bus kur kas paprasčiau atlikti visas prausimosi procedūras. Taip pat dušo kabiną su vonele rekomenduojame rinktis senjorams - dažniausiai vonelės turi paaukštintą sėdėjimo vietą, todėl galima ramiai ir patogiai nusiprausti po dušu ar prisileidus vandens į vonelę. Pavyks išvengti ir vandens prisitaškymo, todėl tokias dušo kabinas bus paprasčiau prižiūrėti.

Rinkdamiesi turėsite galimybę apsispręsti dėl dailiausiai atrodančio stiklo ir dušo kabinos matmenų, o stumdomos jų durys suteiks galimybę pažemintą kabiną įmontuoti net ir mažesnėje erdvėje. Gilios dušo kabinos gali turėti ir visas keturias sieneles – tuomet tvirtinimo darbai bus paprastesni, o Jums nereikės rūpintis papildoma apdaila. Svarbiausia įsitikinti, kad pasirinktas įrenginys lengvai tilps vonios kambaryje, netrukdydamas nei kitiems įrenginiams, nei erdviam praėjimui – tai pagrindinės sąlygos norint išvengti papildomų rūpesčių.

Gausus šių dušo kabinų pasirinkimas pateikiamas Arsan.lt asortimente – patikusius gaminius patrauklia kaina galite užsisakyti internetu, kadangi pasirinktos prekės visoje Lietuvoje yra pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti pažemintas dušo kabinas, komplektuojamas su giliais padėklais ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.