Dušo žarnelės

Rodoma 1-12 iš 12 prekės(-ių)

Nusprendus vonios kambaryje įsirengti dušo kabiną, teks pasirūpinti įvairiais skirtingais įrenginiais, kurie nulems dušo sistemos funkcionalumą ir tuo pačiu užtikrins prausimo kokybę. Šioje patalpoje tenka lankytis kiekvieną dieną, todėl norint užtikrinti maksimalų komforto jausmą, reikia atsakingai pasirūpinti kiekviena bendros sistemos dalimi – net ir tokia nedidelė detalė kaip dušo žarna turi daug įtakos mūsų maudymosi kokybei. Nuspręsti, kokia dušo šlanga yra reikalinga bus lengviau, jei apgalvosite kelis esminius aspektus.

Kokią dušo žarną rinktis?

Renkantis pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į jos ilgį, kurį rekomenduojama rinktis atsižvelgiant į prausimosi įpročius ir asmeninius poreikius. Dušo žarnos ilgis gali siekti ir du metrus, tačiau vertėtų pagalvoti, ar toks variantas bus patogus, kadangi šiuo atveju daugiau ne visuomet reiškia geriau. Tačiau įvertinkite ir tai, jog ilgesnė žarnelė suteiks daugiau galimybių (tai aktualu norint vandenį prileisti į kitas talpas), todėl šiuo atveju svarbu surasti optimaliausią sprendimą. 

Tuomet svarbu atkreipti dėmesį į tai, jog dušo žarna būtų lanksti ir naudojantis neužsilenktų ar nesusisuktų – tokiu būdu pavyks išvengti nemalonių situacijų prausimosi metu. Svarbu ir tai, jog dušo žarnelė būtų pagaminta iš kokybiškų medžiagų – tai užtikrins gaminio ilgaamžiškumą ir patvarumą. Arsan.lt asortimente rasite žinomų gamintojų prekes, kurios vonioje tarnaus ne vienerius metus. Čia visos dušo žarnelės yra atsparios užlenkimams arba pasižymi ypatingu lankstumu, todėl nesuklysite pasirinkę bet kurį iš šiuo metu prekyboje esančių modelių.

Siekiant, jog dušo žarnele būtų ne tik patogu naudotis, bet ir ją valyti, rekomenduojama atkreipti dėmesį į jos paviršių – jeigu jis lygus, priežiūra bus kur kas paprastesnė. Tad jeigu lengva priežiūra yra Jūsų prioritetas, lygi žarnelė bus bene geriausias pasirinkimas. Visgi, grublėtą paviršių turinčios žarnelės dažniausiai reikalauja kiek mažiau investicijų – šiuo atveju reikėtų apsispręsti, kokioms savybėms teiksite pirmenybę. Taip pat galima rinktis gaminius, kurie padengta specialia nuo mikrobų apsaugančia danga – tokiu atveju pavyks išvengti nuosėdų kaupimosi. Tokia danga dažniausiai yra padengtos lygios dušo žarnelės, tačiau kiti variantai ne mažiau stebins savo patvarumu ir nesudėtinga priežiūra.

Renkantis dušo žarnelę, stiliaus klausimas nebėra toks svarbus, kadangi visos jos yra praktiškai identiško dizaino. Tarp dušo sistemų dažniausiai vyrauja klasikinis stilius, todėl ir dušo žarnos pasižymi minimalistiniais dizaino sprendimais – tokį variantą lengva priderinti prie bet kurio vonios kambario interjero. Jei norėsis unikalių variantų, eksperimentuokite su kitais vonios kambaryje esančiais įrenginiais ar aksesuarais – klasikinės išvaizdos dušo žarnelę prie jų visuomet nesunkiai priderinsite. Detalių derinimas dažniausiai atima nemažai laiko, todėl tai pravartu kiekvienam, ieškančiam universalių ir praktiškų sprendimų.

Dušo žarnelės internetu gera kaina parduodamos Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje – kviečiame susipažinti su siūlomų prekių asortimentu ir užsisakyti patikusią įrangą, kurią kelių darbo dienų laikotarpyje Jums pristatysime visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo žarneles ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.