Dušo maišytuvai

Rodoma 1-40 iš 82 prekės(-ių)

Dušo maišytuvai – neatsiejama vonios kambario dalis, kuri turi daug įtakos jūsų maudymosi kokybei. Tinkamai išsirinkta prekė suteiks komforto jausmą ir leis sutaupyti papildomų lėšų. Sprendžiant, kokie maišytuvai dušui tiktų geriausiai, vertėtų atsižvelgti į tam tikrus kriterijus. 

Maišytuvo vieta

Dušo maišytuvas nuo virtuvinio skiriasi tuo, jog prie jo montuojasi papildoma dušo anga, kuri palengvina prausimąsi. Dėl šios priežasties svarbu išrinkti tinkamą vietą – jeigu jūsų vonios kambaryje yra ir vonia, ir dušo kabina, rekomenduojama apgalvoti, ar dušo anga abiem atvejais bus lengvai pasiekiama, o maišytuvo detalės – ne per daug atsikišusios. Optimalus dušo maišytuvo aukštis yra maždaug 1,1 m, tačiau šis parametras – asmeninis jūsų pasirinkimas, priklausantis nuo namiškių įpročių ir naudojamos vonios įrangos.

Ekonomiški sprendimai 

Patogus dušo maišytuvo montavimo aukštis ir jo vieta nėra vieninteliai aspektai, kuriuos teks apsvarstyti. Norisi, kad dušo maišytuvas būtų ne tik dailus, bet ir ekonomiškas, tad dėl šios priežasties svarbu atkreipti dėmesį į jo valdymo tipą. Sutaupyti išnaudojamo vandens kiekį galėsite išsirinkę vienos svirtelės ar rankenėlės maišytuvą – juo naudojantis galima greičiau nustatyti norimą vandens temperatūrą ir tokiu būdu sumažinti vandens išlaidas. Tokie variantai laikomi standartiniais, tačiau pageidaujantys gali rinktis ir dviejų rankenėlių maišytuvus.

Norintiems sutaupyti, taip pat rekomenduojamas dušo maišytuvas su termostatu – toks įrenginys leidžia iš anksto pasirinkti reikiamą vandens šilumą, todėl nebereikia jo išleisti veltui. Išvengiama ir temperatūrų svyravimų, todėl užtikrinamas maksimalus komfortas. Be to, termostatinis dušo maišytuvas gali turėti neįkaistantį korpusą – tai itin veiksminga apsauga nuo mažylių ir Jūsų pačių nusiplikinimo.

Dizainas

Nors gali atrodyti, kad dušo kranai neturi įtakos vonios kambario interjero formavimui, jų dizaino ignoruoti nevertėtų – kaip ir bet kurie kiti vonioje esantys įrenginiai, jie taip pat prisideda prie vientiso stiliaus kūrimo. Chromuotos šių maišytuvų detalės džiugins paprasta priežiūra ir taip pat bus naudingos tuomet, kai ieškosite universalių, prie bet kokio interjero derančių įrenginių – elegantiškas jų dizainas tiks ir klasikiniam, ir šiuolaikiškam stiliui.

Elektroninėje parduotuvėje taip pat rasite ir retro stiliaus dušo maišytuvų, kurie taps akį traukiančiu akcentu ir vonios kambaryje leis sukurti išskirtinę atmosferą. Ieškantiems dar ryškesnių sprendimų, turėtų patikti spalvoti maišytuvai – jie šiai patalpai suteiks energijos ir gyvybingumo.

Sprendžiant, kuris dušo čiaupas turėtų papuošti patalpas, reikėtų atsižvelgti į kitas jose esančias detales ir pagalvoti, kokį įvaizdį ketinate sukurti. Jei naujoji įranga derės prie kitų gaminių ir bus užtikrinta bendra harmonija, išvengsite bet kokių stiliaus klaidų – šis aspektas svarbus nepriklausomai nuo to, kuriam dizainui teiksite pirmenybę.

Ilgaamžiškumas ir tinkama priežiūra

Norintiems ilgaamžiško dušo maišytuvo, reikėtų rinktis kokybiškų gamintojų prekes. Ilgametę patirtį santechnikos srityje turinčios kompanijos puikiai žino, ko reikia, kad dušo kabinos maišytuvas tarnautų patikimai ir nesukeltų jokių papildomų rūpesčių. Mes prekiaujame tik patikimų ir savo vardą rinkoje jau pelniusių bendrovių dušo maišytuvais, todėl Arsan.lt asortimente kiekvienas galės surasti patinkantį variantą – tuomet reikės jį tinkamai prižiūrėti. Valydami dušo maišytuvą su muilu ir drėgnu skudurėliu, išvengsite greito susidėvėjimo ir nenusivalančių dėmių. 

Pravartu žinoti, jog dušo maišytuvus galima pirkti tiek atskirai, tiek bendrame rinkinyje su kitomis pagrindinėmis detalėmis. Jei planuojate didesnį remontą, pravartu iš karto rinktis bendrą sistemą – taip sutaupysite lėšų ir laiko, kurį praleistumėte tarpusavyje derindami skirtingus elementus. Tačiau jeigu šiuo metu Jums reikalingas tik pats maišytuvas, gausiame prekių sąraše neabejotinai rasite sau tinkamą variantą. 

Kokybiški dušo maišytuvai yra pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norime užtikrinti, jog šie įrenginiai būtų prieinami kiekvienam, todėl pas mus dažnai vyksta dušo maišytuvų akcija.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti baldus ar pasidairyti po mūsų siūlomą asortimentą, kviečiame atvykti į vonios baldų saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavintys dušo maišytuvai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.