Dvigubi praustuvai

Rodoma 1-9 iš 9 prekės(-ių)

Vonios kambaryje kiekvienam iš mūsų tenka praleisti nemažai laiko, todėl norisi, jog šioje patalpoje būtų galima visapusiškai atsipalaiduoti ir patogiai pasiruošti naujai dienai ar ramiam poilsiui. Visa tai užtikrina kruopščiai pasirinkta, kokybiška įranga. Ieškantiems patogesnių sprendimų, ypač patinka dvigubi praustuvai – šiuos santechninės keramikos įrenginius rasite ir Arsan.lt el. parduotuvėje.

Dvigubi praustuvai pigiau parduodami Arsan.lt el. parduotuvėje – kviečiame užsukti ir susipažinti su mūsų pasiūlymais. Prekės užsakomos internetu ir visoje Lietuvoje pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dvigubus praustuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.  

Kada verta įsigyti dvigubą praustuvą?

Dvigubas praustuvas ypač tinka didesnėms šeimoms – turint dvi kriaukles, rytines procedūras galima atlikti kur kas greičiau, todėl pavyksta sutaupyti laiko ir išvengti kivirčų. Toks sprendimas dažnai pasirenkamas ir porų vonios kambariuose – taip galima sukurti asmeninę savo zoną.

Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog dvigubi praustuvai užima šiek tiek daugiau kambario erdvės, todėl tokie įrenginiai dažniausiai rekomenduotini tiems, kuriems nereikia skaičiuoti kiekvieno centimetro. Visgi, jei esate tikri, jog įmontavus dvigubą kriauklę, pakankamai vietos liks ir kitiems įrenginiams, ir patogiam praėjimui, pasirinkę tokį sprendimą, sukursite estetišką ir ištaigingą atmosferą. Įvertinkite ir tai, jog dvigubas praustuvas su spintele garantuoja, kad daugiau erdvės turėsite ir svarbiausių reikmenų ar asmeninių priemonių laikymui – tai užtikrins tvarkingą ir estetišką aplinką. Šie praustuvai suteikia prabangią išvaizdą, tačiau tuo pačiu garantuoja ir didesnį funkcionalumą.

Svarbiausi pasirinkimo kriterijai

Pirmiausia teks nuspręsti, kaip bus montuojamas dvigubas praustuvas – dažniausiai šie įrenginiai būna baldiniai arba pakabinami, tačiau pavyks atrasti ir kitų variantų. Kuris sprendimas geriau tiks Jūsų namams, priklausys nuo išplanavimo ir plėtojamos idėjos. Jei norite, jog po kriaukle būtų papildoma vieta daiktams ir ketinate įsigyti spintelę, vertėtų rinktis baldinį modelį – priešingu atveju tiks pakabinami dvigubi praustuvai, kurie užima šiek tiek mažiau erdvės.

Renkantis baldinius praustuvus, privalu kruopščiai pasirinkti reikiamus matmenis – tuomet būsite tikri, jog montuojant neiškils jokių nesklandumų. Tarp šio tipo gaminių dominuoja tradicinis dizainas ir pernelyg dėmesį neatkreipiantys balti atspalviai. Tačiau pas mus rasite įdomesnių formų ir kitų stilistinių sprendimų – dviguba kriauklė voniai derės ir prie klasikinio, ir prie labai šiuolaikiško interjero.

Dvigubų praustuvų kainos ganėtinai panašios, tačiau jei norisi sutaupyti, atkreipkite dėmesį į vykstančias akcijas ir išpardavimus – jų metu šie santechninės keramikos įrenginiai parduodami žema kaina. Vertė gali skirtis ir nuo gamyboje naudojamų medžiagų, ir nuo stilistinių sprendimų, tačiau nepriklausomai nuo biudžeto pavyks atrasti sau tinkamą variantą. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.