Ketaus vonios

Įrenginėdami vonios kambarį tikimės, jog visi pasirinkti įrenginiai ir prietaisai tarnaus ilgus metus – tuomet dažniausiai pirmenybę teikiame patikimiems ir laiko patikrintiems sprendimais. Būtent taip galėtų būti apibūdinamos ketaus vonios, daugeliui pažįstamos dar ir iš senų laikų. Dar kitaip žinoma kaip špižinė vonia, ji gali pasiūlyti ne vieną vertingą pranašumą. 

Ketaus vonios palankia kaina parduodamos Arsan.lt el. parduotuvėje – kviečiame užsukti ir apžiūrėti mūsų kolekcijas. Vertinantiems efektyvumą, pasiūlysime užsisakyti šią vonios įrangą internetu – prekės visoje Lietuvoje yra pristatomos per kurjerį. Siekiame užtikrinti, jog ketaus vonios ir kiti vonios baldai ar įrenginiai Jums būtų pasiekiami greitai ir patogiai. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl ketaus vonių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Svarbiausios ketaus vonių savybės

Šio tipo vonios išsiskiria sunkia ir tvirta konstrukcija – nors dėl to įrenginį gali būti sunku pargabenti į namus ir įmontuoti, atlikus šiuos darbus, galima mėgautis stebėtinu jų ilgaamžiškumu. Storesnės sienelės užtikrina, jog vanduo greit neatšąla, todėl pavyksta kur kas ilgiau pasilepinti vonios procedūromis. Leidžiant vandenį taip pat nesigirdi nemalonaus triukšmo, todėl galima maksimaliai atsipalaiduoti.

Šiais laikais sienelės yra kiek plonesnės, tačiau vietoj to naudojamas storesnis emalio sluoksnis – dėl to paviršius tampa švelnesnis ir atsparesnis korozijai. Visa tai neabejotinai užtikrina dar didesnį komforto jausmą ir garantuoja ilgesnę įrenginio tarnavimo trukmę. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog špižinės vonios yra kiek jautresnės įbrėžimams (dažniausiai žalos nepavyksta atstatyti), todėl reikėtų šį įrenginį pasaugoti nuo aštresnių daiktų ir labai stiprių valiklių. Visgi, ieškantiems ilgaamžių ir tvarių sprendimų, tai bus vienas labiausiai poreikius atitinkančių pasirinkimų. 

Kaip pasirinkti?

Ketaus vonios pradžiugins aukšta kokybe, tačiau nenustebins gausiu formų ar stilių pasirinkimu – visgi, dėl tinkamo dydžio tikrai galėsite apsispręsti. Tad pravartu iš anksto įvertinti patalpos dydį ir išplanavimą – tuomet tiksliau žinosite, kokie vonios matmenys tiks Jūsų vonios kambariui. Nepamirškite ir didesnio šių vonių svorio – būtent dėl jo, siekiant išvengti nepatogumų, tikslią vonios vietą reikėtų numatyti iš anksto. Mūsų asortimente rasite tiek kompaktiškesnių, tiek gerokai didesnių modelių, todėl bet kuriuo atveju turėsite iš ko pasirinkti.

Ne mažiau svarbu apsispręsti ir dėl kainos, kuri priklauso tiek nuo stilistinių sprendimų, tiek nuo pritaikomų technologijų. Patartina iš anksto nuspręsti, kiek lėšų galėsite skirti šiam pirkiniui – jei pastebėsite akciją ar išpardavimą, špižinę vonią įsigysite kur kas pigiau.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.