Vonios baldų komplektai

Rodoma 1-40 iš 130 prekės(-ių)

Vonios baldai – svarbus ir atsakingas sprendimas kiekvienam, kuris planuoja savo išlaidas ir būsimą kambario interjerą. Tiems, kurie lengvai nori sukurti vientisą stilių, rekomenduojami vonios baldų komplektai. Toks variantas ne tik palengvins paieškas, bet ir suteiks galimybę sutaupyti.


Kokybiški vonios komplektai yra pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios baldų komplektus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavintys vonios komplektai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

Vonios baldų funkcionalumas ir erdvės dydis

Vonios baldų funkcionalumas ir erdvės dydis – pagrindiniai aspektai, kurios reikėtų apgalvoti prieš priimant teisingą sprendimą. Norintiems vizualiai padidinti vonios kambarį ir išnaudoti kiekvieną laisvą plotą, rekomenduojama rinktis spinteles su įmontuotais praustuvais. Norintiems ypač pastebimo rezultato, derėtų išbandyti vonios komplektus su pakabinamomis spintelėmis.

Pakabinami baldai

Tokie baldai visuomet suteikia didesnės erdvės pojūtį, todėl drąsiai galite rinktis komplektą, kuriame visi gaminiai yra kabinami – jie tiks ir mažesnėje erdvėje, ir tuomet, kai norėsis šiuolaikiškų ir lengvai prižiūrimų sprendimų didesnėje patalpoje. 

Pagrindinis privalumas

Pagrindinis privalumas – vonios baldų komplektas yra vientiso dizaino, tad nesunkiai galėsite surasti labiausiai patikusį variantą, kurį vėliau galėsite papildyti kitais aksesuarais ar baldais, taip vonios kambariui sukurdami papildomo jaukumo. Spalvų ir stilių įvairovė išties gausi, todėl sau tinkančius baldus suras ir klasikinių variantų mėgėjai ir tie, kurie nori sukurti išskirtinai atrodanti vonios kambario interjerą.

Komplekto dydis

Apsvarstę savo ir šeimos poreikius, lengvai galėsite nuspręsti, koks vonios baldų komplektas tiks Jūsų kambariui kalbant ir apie funkcionalumą, ir apie kokybę. Atkreipkite dėmesį, kad skiriasi komplekto dalių skaičius – jeigu namuose gyvena mažiau žmonių ar pati patalpa yra mažesnė, galima rinktis kompaktiškesnį dviejų dalių vonios baldų komplektą, o jeigu vietos apribojimų neturite – Jums gali patikti ir gerokai didesnis, daugiau stalčių ir spintelių turintis keturių dalių vonios baldų rinkinys. Arsan.lt asortimente kiekvienas galės išsirinkti tinkamiausią variantą.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.