Pakabinamos bidė

Rodoma 1-21 iš 21 prekės(-ių)

Dar visai neseniai bidė buvo laikoma prabangos preke, tačiau tie, kurie jau išbandė šį įrenginį, negalėtų įsivaizduoti savo vonios kambario be jo. Didėjanti paklausa bidė gamintojus paskatino ieškoti naujų dizaino sprendimų, todėl šiuo metu rinkoje galite rasti pakabinamas ir pastatomas bidė.

Kokybiškos pakabinamos bidė yra pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti pakabinamas bidė ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios pakabinamos bidė Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai. 

Bidė privalumai

Pakabinamos bidė tinkamos mažesniuose vonios kambariuose, kadangi vizualiai užima mažiau vietos. Į sieną įmontuotas rėmas ir kitos konstrukcijos kambariui suteikia estetišką ir šiuolaikišką įvaizdį, o funkcionalumas leidžia jį panaudoti įvairiose situacijose. Nors dažniausiai bidė naudojama intymiai higienai, šiuo įrenginiu naudojamasi ir norint nusiplauti kojas ar nuprausti naminį gyvūną. Pakabinamos bidė pasižymi lengvesniu valymu, kadangi ant grindų lieka tuščias plotas. Tad pirkėjai, susižavėję visais šiais privalumais, dažnai nusprendžia savo vonios kambaryje įmontuoti būtent šio tipo bidė.

Pakabinamos bidė kaina turi atitikti kokybę, todėl svarbu atkreipti dėmesį, jog įrenginys būtų pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Gausiame Arsan.lt asortimente galėsite išsirinkti ilgaamžiškas prekes iš patikimų gamintojų. Šios įmonės jau pelnė pirkėjų pasitikėjimą dėl praktiškų ir patvarių sprendimų, todėl ir pakabinamos bidė ilgus metus džiugins savo funkcionalumu.

Daugiau apie privalumus ir naudojimosi galimybėmis sužinokite čia

Bidė matmenys

Vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog šios bidė skiriasi savo išmatavimais, tad atsižvelgę į vonios kambaryje esančios laisvos vietos dydį, lengvai galėsite apsispręsti dėl tinkamiausio įrenginio ilgio ir pločio. Nors iš esmės pats bidė įrenginys atrodo subtiliai ir prabangiai, norintiems dar daugiau dėmesį atkreipiančių detalių, siūloma rinktis gaminius su spalvotais dangčiais – ryškiai raudonas, mėlynas ar kitos spalvos dangtis suteiks bendram interjerui šiek tiek žaismingumo.

Pakabinamų bidė išpardavimas – galimybė įsigyti kokybiškus įrenginius už mažesnę kainą. Kokybiškos medžiagos ir padengimo sluoksnis yra pagrindiniai aspektai, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį renkantis gaminius. Pakabinamų bidė akcija suteiks progą įsigyti ilgai tarnausiančias prekes patraukliomis kainomis.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.