pakabinama bide

Bidė – vis dažniau vonios kambariuose sutinkamas santechnikos įrenginys, kuris daugeliui vis dar kelia nemažai klausimų dėl jo panaudojimo galimybių. Nors pagrindinė bidė funkcija skirta asmeninei higienai, iš arčiau susipažinę su šio įrenginio savybėmis, atrasite ir daugiau būdų, kurie pasitarnaus kasdienėje buityje. 

Bidė privalumai

  • Geresnė higiena. Intymių zonų valymas naudojantis bide  yra žymiai veiksmingesnis higieniškesnis būdas nei nusivalymas vien tik tualetiniu popieriumi. 
  • Kovoja su įvariomis ligomis. Bidė gali palengvinti kovoti su įvariomis šlapimo pūslės, išangės, tiesiosios žarnos ligomis ar uždegimais, o taip pat gali užkirsti kelią simptomams, kol jie dar neprasidėjo.
  • Lengvesnis valymas. Žmonėms, turintiems judėjimo problemų yra sunkiau pasiekti intymias zonas ir nusivalyti tualetiniu popieriumi. Naudodamiesi bide – apsiprausite daug lengviau.
  • Ekologiškumas. Bidė yra draugiškas aplinkai, nes sumažinate sunaudojamo tualetinio popieriaus kiekį. Tokiu būdu sumažinate ir išlaidas bei užtikrinate mažesnę santechnikos gedimų riziką, dėl užsikimšusio tualeto. 

Bidės naudojimas iš pradžių gali pasirodyti neįprastas ir bauginantis. Mes rekomenduojame pradėti nuo mažiausios vandens srovės ir didinti ją iki kol jausitės patogiai. Tačiau įpratę prie bidė teikiamų privalumų, greičiausiai stebėsitės, kaip jūs kada nors gyvenote be šio įrenginio. Tai tarsi dušas jūsų apatinei kūno daliai.

pakabinama bide

Esminės naudojimosi taisyklės

Bidetos valdymo mechanizmas yra praktiškai toks pats, kaip vandens maišytuvų, tad šiuo klausimu problemų tikrai neturėtų kilti. Jums tereikės perprasti veikimo principą ir pasirinkti norimą vandens temperatūrą. Atkreipkite dėmesį, kad daugelis bidė neatlieka klozeto funkcijos, tad ja galima naudotis tik pasinaudojus tualetu.

Paprastai bidė yra apžergiama ir ant jos atsisėdama – jeigu neturite bide dušelio, tokia kūno padėtis leis veiksmingiau atlikti procedūrą. Nors gali pasirodyti, kad pastatomas įrenginys yra patogesnis sprendimas – tinkamo aukščio pakabinamos ar įmontuojamos bidė taip pat leis nesunkiai susitvarkyti su šia užduotimi.

Ką daryti jeigu vonios kambario dydis yra ribotas bide įrenginiui? Rekomenduojame klozetus su bide funkcija, kurie užtikrina aukšto lygio higieną ir maksimalų komfortą. Daugiafunkciai higieniniai unitazo dangčiai tvirtinasi ant unitazo ir atlieka bidetos funkciją. Šie įrenginiai ne tik atlieka pagrindinę higienos funkciją, bet ir siūlo daugiau išmanių patogumų: šildomą sėdynę, kurios temperatūrą galite reguliuoti, kartais – net ir nuotolinio valdymo pultelį. Naujausiuose modeliuose gausu įvairių higienos programų, pritaikytų skirtingiems moterų, vyrų, ar net vaikų poreikiams ir atskiroms kūno zonoms. Daugiau apie šių įrenginių privalumus skaitykite čia.

 

unitazas su bide funkcija

Plačios panaudojimo galimybės

Plauti kojas naudojantis šiuo įrenginiu taip pat nebus sudėtinga – procesas visiškai toks pats, lyg naudotumėtės kitais vonioje esančiais prietaisais.

Bidė pasitarnauja praktiškumu norint nuprausti vaiką ar iš lauko grįžusį augintinį – tuomet ypač praverstų šiek tiek didesnių išmatavimų įrenginys bei atskiras dušelis. Apie bidė dušelių privalumus daugiau skaitykite čia.

Reikalui esant, bidė gali atlikti papildomo praustuvo funkciją, jei joje bandysite išplauti specialios priežiūros reikalaujančius drabužius, rankšluosčius ar kitus audinius. 

unitazas su bide funkcija

Jeigu ieškote universalių ir praktiškų vonios kambario įrenginių – nesuklysite įsigiję bidė įrenginį, kuris pravers ne tik jums, bet ir kitiems šeimos nariams. Įmontavus bidė, netruksite pastebėti ir daugiau jos pritaikymo galimybių, kurios priklausys nuo jūsų asmeninių poreikių. Jeigu nesate tikri, koks bidė modelis yra tinkamas jūsų vonios kambariui – kviečiame apsilankyti ARSAN salone, Lakūnų g. 51 arba susisiekite e. paštu - [email protected]

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.