bide duselis

Apie bidė funkcijas ir privalumus girdėjo bene kiekvienas, tačiau ar kada pagalvojote, jog vietoj šio įrenginio prie WC galėtumėte montuoti tik bidė dušelį? Tai sparčiai populiarėjantis sprendimas, galintis pasiūlyti ne vieną privalumą – ARSAN profesionalų komanda supažindins su jais iš arčiau.

Geresnė higiena

Nesvarbu, ar bideta dušelis bus montuojamas prie unitazo, ar prie bidė – pagrindinė šio įrenginio funkcija išliks tokia pati – palaikyti asmeninę higieną. Pasinaudojus tualetu, galima greitai ir patogiai apsiprausti. Teigiama, jog bidė leidžia sumažinti sunaudojamo tualetinio popieriaus kiekį, todėl šis įrenginys neretai vadinamas draugišku aplinkai – analogišką apibūdinimą galima priskirti ir bidė dušeliui.

Švaresnė aplinka

Bidė dušelis pasitarnauja savo praktiškumu, norint praskalauti tualeto dubenį – pakankamai ilga bide dušelio žarnelė leis lengvai jį pasiekti, todėl šį veiksmą atliksite efektyviau nei naudodamiesi įprastu rankiniu šepečiu. Visa tai  užtikrins higieniškesnę ir švaresnę aplinką. Jei netoliese yra ir vonios praustuvas, dušelį taip pat galėsite panaudoti jos valymui. Jums tikrai neteks sukti galvos, kaip šį įrenginį pritaikyti kasdienybėje!

Didesnis komfortas

Lanksti ir ilga bidė dušelio žarnelė leis efektyviai juo naudotis nors visame vonios kambaryje. Nesvarbu, ar nuspręsite jį pritaikyti asmeninei higienai, ar buities darbams, vandeniu galėsite pasirūpinti čia ir dabar – jei iki šiol to nelaikėte dideliu privalumu, neilgai trukus tuo įsitikinsite!

Tiesa, komfortas ir funkcionalumas daugeliui siejasi ir su didelėmis investicijomis, tačiau dėl to galite nesijaudinti: bidė dušelis yra kur kas ekonomiškesnis variantas palyginti su bide įrenginiu. Be to, bide dušeliai parduodami kiekvienam prieinama kaina. Tuo įsitikinsite, jei iš arčiau apžiūrėsite Arsan.lt parduotuvės asortimentą.

higieninis bide duselis

Erdvumas

Ne paslaptis, jog bidė įrenginio dažnai atsisakoma dėl nedidelio vonios kambario ploto. Tačiau bidė dušeliai pakeičia tradicinę bidę, todėl nereikalauja didelės erdvės: jį patogiai galėsite pritvirtinti prie sienos, netoli unitazo. Nesuklysime pasakę, jog bideta dušelis yra kompaktiškesnė bidė atmaina – grindų ploto jam visai neprireiks, tad šį įrenginį galite montuoti net ir itin nedidelėje erdvėje.

Plačios pritaikymo galimybės

Be visų jau minėtų dušelio panaudojimo būdų, jis taip pat pasitarnauja savo praktiškumu, norint lengvai prileisti kibirą vandens, nuprausti vaiką ar iš lauko grįžusį augintinį. Kitaip tariant, bidė dušelis pasitarnaus praktiškai visais atvejais, kai bus nepatogu naudotis kriauklėje ar vonioje/duše įrengtu maišytuvu. Lankstumas – pats didžiausias šių įrenginių privalumas, o kaip jį pritaikysite kasdienybėje, priklausys tik nuo Jūsų asmeninių poreikių.

Norintiems maksimalaus komforto ir higienos – bide dušeliai yra puikus sprendimas! 

Šie įrenginiai turi ne vieną dėmesio vertą privalumą, tad jeigu ieškote universalių ir praktiškų vonios kambario idėjų – jas  jau radote. Šių įrenginių išvaizda elegantiška ir žavi, todėl toks dušelis derės prie bet kokio jūsų puoselėjamo interjero!

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.