Nestandartiniai dušo padėklai

Rodoma 1-16 iš 16 prekės(-ių)

Dušo kabinos – vis dažniau pasirenkamas variantas, kuriam, palyginus su vonia, reikia kur kas mažiau vietos. Nusprendus ją įrengti savo vonios kambaryje, teks pagalvoti ir apie kitus įrenginius, tarp kurių – dušo padėklai, trapai, latakai. Pasirinkimas dažniausiai priklauso nuo gyvenamosios vietos, tad jeigu gyvenate bute, rekomenduojama rinktis dušo padėklus – tokiu būdu sumažėja tikimybė vandeniu užlieti kaimynus. 

Nestandartiniai dušo padėklai parduodami internetu – juos galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti nestandartinius dušo padėklus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Nestandartinių dušo padėklų privalumai

Šie įrenginiai skiriasi ir savo formomis, tad mėgstantiems išsiskirti, patiks nestandartinis dušo padėklas. Jį lengvai galima įmontuoti bet kurioje patogioje vonios kambario vietoje, o skirtingi dydžiai ir formos suteikia galimybę susikurti dušo erdvę pagal savo poreikius. Labiausiai dėmesį atkreipia platus išmatavimų pasirinkimas – įdomesnės formos dušo kabiną dabar galima įrengti tiek mažame, tiek gerokai erdvesniame vonios kambaryje. Tiek įprastas, tiek ir nestandartinių formų dušo padėklas pasižymi itin paprastu montavimu, todėl toks variantas tinkamas ir tuomet, kai nusprendžiama dušo kabiną įsirengti patiems. Tuomet beliks nuspręsti, koks montavimo būdas Jums tinkamiausias – nestandartinius dušo padėklus galima montuoti prie vienos sienos, kampe, ant grindų, lygiai su jomis ar naudojant papildomas atramas. 

Pusapvalis, penkiakampis dušo padėklas – tai tik keletas variantų, kuriuos rasite gausiame Arsan.lt asortimente. Kuris iš jų geriausiai tiks Jūsų vonios kambaryje, priklausys tik nuo asmeninių poreikių ir erdvės išplanavimo, kadangi visi šie dušo padėklai pasižymi patvarumu ir išskirtine išvaizda.

Spalvos ir medžiagiškumas

Atkreipkite dėmesį ir į medžiagą, iš kurios yra pagamintas dušo padėklas. Mūsų elektroninėje parduotuvėje yra akriliniai, akmens masės ar lieto marmuro dušo padėklai – net ir išrankiausias pirkėjas čia suras patinkantį variantą, kurio kokybe ir nekintančia išvaizda džiaugsis ilgus metus. Skirtingi išmatavimai ir gylis leis nestandartinį dušo padėklą lengvai priderinti prie pasirinktos kabinos, o taip pat, esant poreikiui, turėsite galimybę išsirinkti ir pageidaujamą jo spalvą. Nors standartiškai vyrauja balti atspalviai, ieškantiems įmantresnių variantų, turėtų patikti juodi, pilki ar kiti dėmesį atkreipiantys dušo padėklai – jie dažniausiai gaminami iš akmens masės, todėl taip pat džiugins ir savo ilgaamžiškumu. Vyraujantis minimalistinis stilius ir griežtos, tačiau nestandartinės formos suteiks išskirtinumo bet kuriam vonios kambariui. Tad jeigu norite sukurti unikalų interjerą, vertėtų pasvarstyti apie tokį variantą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.