Tualeto šepečiai

Rodoma 1-40 iš 59 prekės(-ių)

Tualeto šepetys – būtinas vonios kambario aksesuaras kiekvienuose namuose, kuriuose rūpinamasi švara. Tualeto valymas ne pats maloniausias, tačiau nuo kasdienybės neatsiejamas namų ruošos darbas, tad svarbu išsirinkti tokią prekę, kuri ateityje nesukels didesnių nepatogumų. Kokybiškas WC šepetys ir tinkama jo priežiūra garantuos prekės ilgaamžiškumą, o įvairūs stilistiniai sprendimai lengvai leis priderinti gaminį prie bet kokio vonios kambario interjero. Kuris unitazo šepetys geriausiai tiks Jūsų namams?

WC šepečių tipai

WC šepečiai gali būti tiek pastatomi, tiek pakabinami – toks variantas leidžia sutaupyti grindų vietos, todėl yra itin tinkamas mažesniuose vonios kambariuose. Tuo tarpu pastatomas tualeto valymo šepetys labai paprastai gali būti perkeltas į kitą vietą – tam nereikės atlikti jokių papildomų montavimo darbų. Šiuo metu pastatomi unitazo šepečiai yra populiaresnis sprednimas, tačiau tai nereiškia, jog būtent dėl to ir Jūs turėtumėte pirkti šį variantą. Rinkdamiesi turėtumėte pagalvoti, ar galite šiam gaminiui skirti grindų erdvės: jei taip, paprasčiau bus įsigyti pastatomą gaminį, tačiau jei vietą labai taupote, labiau tiks pakabinamas unitazo šepetys.
Ypatingai besirūpinantiems gaiva ir higiena, turėtų tikti tualeto šepečiai su dangteliu, o vertinantys funkcionalumą dažnai renkasi popieriaus ir šepečio stovo komplektus, kurie suteikia galimybę sutaupyti dar daugiau papildomos erdvės. Be to, tualeto šepetys su popieriaus laikikliu iš karto bus suderintas ir stilistiškai, tad Jums šiuo klausimu rūpintis nebereikės.
Sparčiai populiarėja ir gerokai didesni, o tuo pačiu ir funkcionalesni tualeto šepečiai, kurie leidžia išvalyti net ir sunkiau pasiekiamas unitazo vietas. Nors toks tualeto valymo šepetys užims šiek tiek daugiau erdvės, pasirinkę tokį modelį, turėsite kur kas daugiau naudos.

Priežiūra

Išsirinkus tinkamą gaminį, pats metas pagalvoti ir apie jo priežiūrą. Prieš įstatant gaminį atgal į laikiklį, rekomenduojama įsitikinti, ar WC šepetys yra visiškai sausas – drėgmė leidžia kauptis įvairioms bakterijoms. Norintiems to išvengti, patariama šepetį pamirkyti antibakteriniame skystyje ir tuomet nuvalyti visą laikiklį. Tokia procedūra nepareikalaus daug Jūsų laiko, tačiau galėsite būti tikri, jog padarėte viską, kad tualeto valymo šepetys būtų švarus ir higieniškas. 

Tinkamai prižiūrėtas tualeto šepetys tarnaus ne vienerius metus, tad iš anksto reikėtų apgalvoti, kokio dizaino prekė labiausiai derės prie bendro vonios stiliaus. Nors į šį būtiną aksesuarą dažniausiai neatkreipiame daug dėmesio, skirtingas formas bei spalvas galima derinti prie kitų smulkių vonios kambario atributų – tokiu būdu išsaugosite vientisumą. Šiuo metu galima rasti ir išskirtinai atrodančių tualeto šepečių, tad toks pasirinkimas suteiks galimybę šiek tiek pagyvinti vonios kambario interjerą netikėta detale. Tualeto šepetys su laikikliu gali būti stiklinis ar net marmurinis – tokios detalės bendrai stilistikai suteiks pridėtinės vertės. Tačiau jei Jus domina klasikiniai, į bendrą aplinką įsiliejantys klozeto šepečiai, taip pat turėsite iš ko pasirinkti.

Dizainas

Nors klozeto šepetys retai kada tampa patalpos akcentu, suderinę jį su kitais akį traukiančiais aksesuarais, sukursite labai įdomų kambario dizainą. Be to, galite rinktis ne tik ryškesnes spalvas, bet ir įdomesnes šių gaminių formas. Neutrali spalvų paletė ir netikėti geometriniai sprendimai užtikrins, kad šis būtinas vonios kambario elementas įsilies į bendrą patalpos atmosferą, o galbūt – netgi suteiks jai dar daugiau subtilumo ir lengvos elegancijos. Gausiame Arsan.lt asortimente galėsite rasti tualeto šepečių, kuriuos lengvai priderinsite bet kuriame vonios kambaryje.

Tualeto šepetys pasiekiamas internetu ir pristatomas per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios baldus ar pasidairyti po mūsų siūlomą asortimentą, kviečiame atvykti į vonios baldų saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintis tualeto šepetys Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamas saugiai ir greitai.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.