Vonių akcija

Rodoma 1-21 iš 21 prekės(-ių)

Vonių akcija – galimybė įsigyti patvarius, stilingo dizaino gaminius kur kas mažesne kaina. 

Patogu ir tai, jog patikusias vonias gera kaina galite užsisakyti internetu, Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti VAYER, PAA vonias ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Produkcijos įvairovė

Mūsų parduotuvėje pateikiamos akrilo, lieto akmens ir Silkstone vonios, kurias galima pritaikyti skirtingo dydžio ir dizaino vonios kambariuose. Akrilinės vonios pasižymi lengvumu, formų bei spalvų įvairove, tuo tarpu lieto akmens vonias dažniausiai renkasi tie, kurie ypač vertina tvirtumą ir patvarumą. Panašiomis savybėmis pasižymi ir palyginus neseniai rinkoje atsiradusi Silkstone medžiaga, kuri itin tvirta, bet tuo pačiu ir švelni. Kaip ir kitos lieto akmens vonios, Silkstone yra lengvai prižiūrimos ir atsparios įvairiems pažeidimams. Kviečiame pasižvalgyti, kokios PAA vonios akcijos šiuo metu pateikiamos Arsan.lt asortimente – čia kiekvienas pirkėjas atras sau tinkamiausią variantą.

Vonia kambaryje dažniausiai atlieka ne tik savo pagrindinę funkciją – tuo pačiu tai svarbi namų interjero detalė, kuri leidžia sukurti pageidaujama atmosferą ar išlaikyti vyraujantį stilių. Šiuos įrenginius galima montuoti tiek prie sienos, tiek kambario centre, todėl priklausomai nuo patalpos išplanavimo, lengvai surasite Jums tiksiantįPAA vonios modelį.

PAA įmonė siekia klientams pasiūlyti šiuolaikiškus, stilingus ir kokybiškus gaminius, kuriuos dabar galite įsigyti itin patrauklia kaina – Jums tereikia pasinaudoti PAA vonios akcija ir išsirinkti labiausiai poreikius atitinkantį variantą. Gausi pasirinkimo įvairovė šio gamintojo vonias leis pritaikyti bet kokio dydžio vonios kambaryje, o originalus dizainas patiks net patiems išrankiausiems pirkėjams.

Ieškantiems drąsesnių interjero sprendimų, turėtų patikti išskirtinai atrodančios ryškios vonios, o jeigu norisi saugesnių, tačiau ne mažiau žavingų variantų, vertėtų pagalvoti apie unikalią vonios formą. PAA įmonės asortimente tikrai surasite ne vieną unikaliai, tačiau subtiliai atrodantį vonios variantą – itin dailiai atrodo laisvai pastatomos vonios su gilesniu dubeniu, o gaminiai su įmantriai dekoruotomis kojelėmis bendram interjerui suteikia dar daugiau žavesio. Derindami PAA vonią prie kitų dizaino akcentų, sukursite jaukią ir darna alsuojančią patalpą, kurioje su malonumu atliksite visas kasdienes procedūras.

PAA Vario vonių kolekcija

Viena iš populiariausių šios įmonės siūlomų kolekcijų yra PAA Vario: jai priklausančios vonios išsiskiria itin elegantiška ir estetiška išvaizda. Tačiau tai dar ne viskas – priklausomai nuo poreikių ir asmeninės vizijos, turėsite galimybę pasirinkti modelius su užapvalintais kampais ir patys nuspręsite, keli iš jų turėtų būti pakoreguoti. Tai reiškia, jog jeigu jų apvalinti nesinorės, galėsite įsigyti ir klasikinį PAA vonios modelį.

Taip pat verta apžiūrėti ir PAA Vario Long kolekcijai priklausančius įrenginius – tai šios serijos tęsinys, siūlantis dar gilesnes ir ilgesnes vonias. Tiesa, esant poreikiui, ir vėlgi galima užsisakyti ne tik kampų apvalinimą, bet ir vonios trumpinimą, taip šį įrenginį dar labiau pritaikant asmeniniams savo poreikiams.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.