Klozetų ir unitazų priedai

Rodoma 1-13 iš 13 prekės(-ių)

Santechninės keramikos priedai

Santechninė keramika – vieni svarbiausių įrenginių, kurie užtikrina ne tik kokybę, bet ir patogų naudojimąsi vonios kambariu. Šių gaminių kokybė ir tvirtumas suteikia galimybę ilgus metus naudotis visa vonios įranga, tačiau šiuo atveju taip pat rekomenduojama pagalvoti ir apie santechninės keramikos priedus – tai nedidelė, tačiau svarbi detalė, kuri leidžia užtikrinti maksimalų komforto jausmą. Šie gaminiai praverčia ne tik tuomet, kai kalbame apie patogumą – juos taip pat galima naudoti siekiant sukurti estetišką ir tvarkingą vonios kambario atmosferą.

Ką rinktis?

Praustuvo dugno plokštė, pakaba ar laikiklis – tai tik keli santechninės keramikos priedai, kurie užtikrins ne tik patogų, bet ir funkcionalų įrenginių naudojimą. Prekių sąraše rasite estetišką išvaizdą užtikrinančius praustuvo sifono gaubtus, papildomą komfortą garantuojančias praustuvo pakabas ir kitus naudingus santechninės keramikos priedus. Mūsų asortimente taip pat yra neįgaliųjų vonios įranga, užtikrinanti, jog jie šioje patalpoje jaustųsi kaip įmanoma patogiau. 

Tais atvejais, kai namuose gyvena senjorai ar judėjimo sutrikimų turintys žmonės, unitazo porankiai jiems taps nepamainomu pagalbininku sėdantis ar stojantis. Jie gali būti tvirtinami ant grindų, sienos ar paties unitazo, tad priklausomai nuo galimybių, galėsite išsirinkti Jums patogiausią variantą. Sieninis ar grindinis ranktūris taip pat gali būti tvirtinamas ir kitose vonios kambario vietose – sumontavus kelis tokius gaminius, judėti šioje patalpoje bus galima kur kas lengviau. 

Į ką atsižvelgti?

Renkantis santechnikos įrenginius, svarbu atkreipti dėmesį į tai, jog jų paviršius būtų lygus ir švelnus – tai reikš, jog įrenginiai yra pakankamai glazūruoti. Šis kriterijus aktualus ir tuomet, kai reikia pasirūpinti papildomais priedais, kadangi tokiu būdu užtikrinama gaminių kokybė ir ilgaamžiškumas – glazūros sluoksnis apsaugo įrenginius nuo greito susibraižymo, o jų priežiūra taip pat nereikalauja ypatingo dėmesio.

Šiuos santechninės keramikos priedus vertėtų rinktis atsižvelgiant ir į asmeninius savo ar kitų namiškių poreikius. Apgalvotas ir tinkamai pasirinktas santechninės keramikos priedas leis sukurti pageidaujamą vonios kambario atmosferą ir lengvai derės prie bendro vonios kambario interjero. Pravartu žinoti, jog tarp vonios interjero tendencijų vis dažniau įsivyrauja idėja šį kambarį pritaikyti ateičiai ir vyresnėms kartoms, todėl ranktūris ar kitos komfortą užtikrinančios detalės bus ne tik funkcionalus, bet ir stilingas pasirinkimas.

Santechninės keramikos priedai internetu

Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje rasite gausų šių prekių asortimentą – čia parduodami tvirti ir atsparūs žinomų gamintojų įrenginiai, kurie leidžia sukurti šiuolaikišką ir modernų patalpos stilių. Aukšta kokybė ir patraukli kaina yra pagrindiniai mūsų siekiai, todėl nuolat stengiamės užtikrinti, jog siūloma produkcija pateisintų visus Jūsų lūkesčius, o prekių įvairovė leistų greitai surasti tinkamiausią sprendimą.

Santechninės keramikos priedai internetu – alternatyvus sprendimas kiekvienam, kuris nori atnaujinti vonios kambarį, tačiau dėl greito gyvenimo tempo neturi galimybės atvykti į parduotuvę. Patikusius gaminius galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje – juos pristatome visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti mūsų siūlomą produkciją, kviečiame užsukti į vonios ir virtuvės įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.