Nestandartinės dušo kabinos

Rodoma 1-14 iš 14 prekės(-ių)

Nestandartinės dušo kabinos ir stiklo sienelės skirtos įsirengti vonios kambarį netradiciškai. Tad jeigu teikiate pirmenybę kuo "lengvesnei konstrukcijai", dušo zona, sudaryta vien tik iš stiklo sienelių ir pertvarų yra tai, ko ieškote.

Toks variantas vizualiai šiek tiek padidina erdvę ir yra priderinamas prie bet kokio interjero –nestandartinės dušo kabinos derės ir prie klasikinių sprendimų, ir tuomet, kai norėsis, kad patalpa atrodytų elegantiškai ar moderniai.

Gausus dušo kabinų pasirinkimas pateikiamas Arsan.lt asortimente – patikusius gaminius gera kaina galite įsigyti internetu, o pasirinktos prekės visuose Lietuvos miestuose Jus pasieks per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti nestandartines dušo kabinas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Galimybė montuoti dušo sieneles tiek kampe, tiek prie lygios sienos atveria Jums beribes galimybes suprojektuoti vonios kambarį tokį, apie kokį svajojote. Maksimaliai galėsite išnaudoti kiekvieną vonios kambario kertelę ar pasirinkti didesnę, dar daugiau komforto suteiksiančią dušo kabiną, kuri gali tapti ir ryškiausiu šios patalpos akcentu – pasirinkus šį variantą, bet kokie stilistiniai sprendimai yra kur kas paprasčiau įgyvendinami.         

Taip pat Jus turėtų sudominti ir individualiai gaminama dušo kabina pagal užsakymą, montuojama prie lygios sienos su varstomomis durimis. Priklausomai nuo poreikio, galite rinktis pusapvalę arba kampinę (U formos) dušo kabiną.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.