Vonios praustuvai

Rodoma 1-40 iš 368 prekės(-ių)
Kokie yra praustuvų tipai?

Pagrindinius praustuvų tipus pagal montavimo tipą galima suskirstyti į 6 kategorijas:

- Pastatomi praustuvai (ant stalviršio).

- Baldiniai praustuvai (įmontujami į baldą)

- Pakabinami praustuvai.

- Įleidžiami praustuvai.

- Iš apačios montuojami praustuvai.

- Grindiniai praustuvai.

- Praustuvai ant skalbimo mašinos.

Plačiau apie praustuvų tipus ir jų ypatybes skaitykite čia

Koks turėtų būti praustuvo aukštis?

Standartinis vonios kambario praustuvo aukštis svyruoja nuo 74 cm iki 92 cm, priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir praustuvo tipo. Pavyzdžiui, grindiniai praustuvai dažniausiai yra 74–84 cm aukščio, o vonios spintelės su įmontuotomis kriauklėmis – 76-92 cm aukščio.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis praustuvą?

Patikimi gamintojai, montavimo tipas, medžiaga, iš kurios yra pagamintos vonios kriauklės – pagrindiniai kriterijai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti prieš įsigyjant naują gaminį. Taip pat svarbu atsižvelgti į vonios kambario išplanavimą - tik tada žinosite kokio dydžio ir formos praustuvas bus tinkamiausias.

Kiek trunka praustuvų pristatymas?

Praustuvas pristatomas per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo gavimo dienos. Jei prekės sandėlyje nėra, pristatymo terminas gali pailgėti priklausomai nuo gamintojo (apie 3-6 sav.). Apie tai informuojame el. paštu arba telefonu.

Vonios kriauklė yra vienas iš dažniausiai naudojamų įrenginių vonios kambaryje, tad nepriklausomai nuo to, ar ketinate seną praustuvą pakeisti nauju, ar įrenginėjate naują vonios kambarį, reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į prekės dizainą. Montavimo tipas ir medžiaga, iš kurios yra pagamintos vonios kriauklės – pagrindiniai kriterijai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti prieš įsigyjant naują gaminį. Tačiau siekiant, kad praustuvai voniai viršytų lūkesčius, reikia apsvarstyti ir daugiau niuansų.

Domina Laufen praustuvas, kampinės kriauklės, o galbūt ieškote, kur palankiomis sąlygomis parduodamos pastatomos vonios kriauklės? Susipažinkite su mūsų pasiūlymais! Praustuvai voniai yra prieinami internetu ir pristatomi per kurjerį. 

Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios praustuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybe ir patrauklia kaina žavinčios kriauklės voniai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai. Praustuvai internetu – vienas greičiausių būdų norint atnaujinti vonios kambario įrangą.

Praustuvo montavimo tipas

Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti labiausiai jo vonios kambariui tinkantį variantą – kriauklei galintiems skirti daugiau erdvės, siūlomi prie sienos pakabinami ar ant grindų pastatomi praustuvai, kurie taps vienu pagrindinių interjero akcentų. Pakabinamas variantas ypač vertinamas dėl to, kad praustuvo aukštis gali būti reguliuojamas montavimo metu, tuo tarpu ant grindų pastatomos praustuvės stebina išskirtine savo išvaizda. Toks ant grindų pastatomas praustuvas nepasiūlys papildomos vietos daiktų sandėliavimui, tačiau neabejotinai taps patalpos puošmena.

Tiems, kurie nori sutaupyti papildomos erdvės, rekomenduojami vonios praustuvai, įmontuojami į stalviršį ar ant spintelės – tokiu būdu liks vietos kitiems vonios aksesuarams. Tarp vietą taupančių sprendimų turėtų būti paminėta ir kampinė kriauklė – toks sprendimas leis sumaniai išnaudoti visą kambario erdvę. Itin kompaktiškas variantas yra praustuvas, montuojamas ant skalbimo mašinos – pasirinkus šį gaminį, visą būtiniausią vonios įrangą patogiai išdėstyti bus galima net ir ypač mažame vonios kambaryje. 

Taip pat atskirai išskiriami įleidžiami ir iš apačios klijuojami praustuvai: antrasis variantas bus ypatingai praktiškas, kadangi itin lengvai nuvalysite bet kokius nešvarumus. Tuo tarpu į stalviršį įleidžiamos plautuvės voniai džiugins funkcionalumu ir plačiomis pritaikymo galimybėmis.

Kurie vonios praustuvai (pastatomi, pakabinami, įleidžiami ar kiti), labiausiai tiks Jums, priklausys nuo to, kiek vietos jiems skirsite ir koks įrenginys Jums patiems atrodys patogiausias. Tiek pastatoma kriauklė, tiek pakabinamas praustuvas bus komfortiškai naudojami, tačiau klausimas, prie kokio varianto esate pripratę Jūs – nuo to ir turėtų priklausyti galutinis sprendimas. Jei tarp visų šių praustuvų tipų nerasite sau tinkamiausio, galite užsisakyti individualiai gaminamą modelį – tuomet būsite tikri, kad šis gaminys visapusiškai pateisins Jūsų lūkesčius.

Praustuvo medžiagiškumas

Tiek laisvai montuojami, tiek baldiniai praustuvai voniai skiriasi savo medžiagomis – atkreipus dėmesį į šį aspektą, galima nusakyti tam tikras kriauklių ypatybes. Kokybiška įrenginio medžiaga ne tik derės prie jūsų kambario interjero, bet ir užtikrins ilgaamžį prekės naudojimą – metalinės ar akmens masės kriauklės tarnaus ne vienerius metus, o atsiradusius pažeidimus bus lengva restauruoti. Atkreipkite dėmesį, jog akmens masės praustuvai gali būti padengti specialia DUROCOAT danga – tokie įrenginiai vertinami dėl dar didesnio patvarumo, higienos ir paprastos priežiūros.

Norintiems didesnio dizaino, formų bei spalvų pasirinkimo, siūloma rinktis keramikos prekes. Keramikinės kriauklės nustebins ypač aukštu higienos lygiu, atsparumu ir tyliu leidžiamo vandens garsu. Nors dažnai teigiama, kad keramikiniai praustuvai kainuoja daugiau, atidžiau apžiūrėję mūsų pasiūlymus, atrasite ne vieną vertingą variantą.

Taip pat vis daugiau dėmesio susilaukia iš Silkstone medžiagos gaminamos vonios plautuvės – šie įrenginiai pasižymi elegantiška išvaizda, ypatingai švelniu paviršiumi ir stebėtinu patvarumu. Visos šios medžiagos vienaip ar kitaip prisideda prie didesnio komforto – vienintelis klausimas, kokios kriauklės vonios kambariui ieškote Jūs.

Praustuvo dydis

Rinkdamiesi dydį, turėtumėte atsižvelgti į vonios kambario išplanavimą ir turimą laisvą vietą: didesnė praustuvė leis patogiau atlikti kasdienes procedūras, tačiau dėl to aukoti kitų vonios įrenginių nevertėtų. Mažas praustuvas taip pat tinkamai atliks savo funkciją – nedideliems vonios kambariams ypač tinka kampe montuojami kompaktiški įrenginiai. Kampinis praustuvas taip pat bus patogus, o sumaniai jį įmontavę, šio įrenginio dažniausiai net nepastebėsite.

Visgi, renkantis vertėtų atsižvelgti ir į namiškių skaičių bei savo įpročius. Kai namuose gyvena daugiau žmonių, galima pagalvoti ir apie dvigubą praustuvą – pasirinkus šį variantą, bus galima gerokai paprasčiau atlikti visas procedūras. Tokį privalumą ypač įvertinsite tuomet, jei visi kartu ruošiatės į darbą ar mokyklą – dviguba kriauklė padės išvengti rytinių „kamščių“, todėl dieną dažniau pradėsite be smulkių kivirčų. Be to, dažnai teigiama, kad dvigubas praustuvas vonios kambariui suteikia prabangos įspūdį. Tad jeigu turite pakankamai vietos, niekuomet nesuklysite pasirinkę didesnių išmatavimų praustuvą. 

Platesnės kriauklės vonios kambariui taip pat gali atstoti dvigubą praustuvą – tuomet net ir vienu gaminiu pasidalinsite su antrąja puse. Įvertinkite savo galimybes – galbūt protingai išdėsčius vonios įrangą ir baldus, pavyks surasti papildomos erdvės komfortą užtikrinančiam praustuvui.

Vonios kriauklės aukštis

Prie mūsų komforto labai ženkliai gali prisidėti ir toks sąlyginai nedidelis aspektas kaip praustuvo montavimo aukštis. Vyrauja standartas, jog kriaukles reikėtų montuoti apytiksliai 0,85 m aukštyje. Tačiau reikėtų atsižvelgti į tai, kad toks aukštis labiausiai tinka vidutinio ūgio žmonėms (165-180cm), tad aukštesniems ar žemesniems asmenims atitinkamai reikėtų rinktis kitokius parametrus.

Ar vonios praustuvo aukštis yra labai aktualus kriterijus renkantis naują gaminį, priklauso nuo to, kokį jo tipą norėsite prisitaikyti. Jei tvirtinsite kriauklę ant stalviršio ar spintelės, aktualesnis bus ne pačio praustuvo, o šių baldų aukštis, tuo tarpu renkantis ant grindų montuojamą plautuvę, reikėtų susikoncentruoti į paties įrenginio aukštį. Visgi, jei nesate tikri, koks aukštis bus pats tinkamiausias, apžiūrėkite pakabinamas kriaukles – jų aukštį galėsite pasirinkti net ir tuomet, kai praustuvas jau bus Jūsų namuose.

Stilius

Nors praustuvo ilgaamžiškumas ir patvarumas neabejotinai yra svarbiausi pasirinkimo aspektai, vertėtų atkreipti dėmesį ir į šių gaminių stilių – vientisas interjeras patalpai suteiks jaukumo ir elegantiško žavesio. Ieškantiems dėmesį traukiančio akcento, turėtų patikti tamsesnių ar ryškesnių atspalvių kriauklės ar įmantresnių formų vonios praustuvai, tačiau atrasite ne vieną variantą, kuris bus lengvai priderinamas tiek prie klasikinio, tiek prie šiuolaikiško vonios kambario dizaino.  Arsan.lt asortimente Jūsų laukia įvairiausių formų ir tonų plautuvės voniai – nesvarbu, ar Jums bus reikalinga juoda kriauklė, ar klasikinis baltas modelis, tikrai nesunkiai surasite Jūsų namams tiksiantį variantą.

Ne mažiau aktualus yra ir kainos aspektas, tačiau jei pastebėsite, jog praustuvai su akcija, net ir itin kokybiškus įrenginius įsigysite palankiomis sąlygomis. Vonios kriauklės kaina priklauso nuo gamyboje naudojamų medžiagų, stilistikos ir paties gamintojo, todėl tikrai galima atrasti variantų, kuomet kokybiški praustuvai pigiau parduodami. Geriausia, jeigu iš anksto nuspręsite, kiek galėtų kainuoti pastatomi ar baldiniai praustuvai – taip susiaurinsite savo paieškas.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.